Gal kas turit koki sausainiu receptas su marcipanine mase
O jau egluciu grazumas
Mergaites, eglaiciu groziai taip ir suvirpejo sirdele, jau taip laukiu kaledu...
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 17, 21:53)
o stai cia musu eglute puosta meduoliais kadangi meduoliu pasirode mazoka teko issitraukti ir zaisliukus
Labai grazi eglute
Ziuriu i jusu Saldūs šuniukai kazi kokioj parduotuvej ieskoti man kukuruzu miltu ir pieno milteliu? Kazakada buvau skaiciusi del ausyciu, ka daryti kad neiskristu tie dribsniukai, bet nebepamenu
QUOTE(Genda @ 2009 12 17, 23:47)
Tiesa pamirsau pasakyti kad as dovanu popierius pirktas JYSK parduotuveje tikrai smirda , teko supakuoti i kepimo rankove
jo, smirdejo is pradziu, bet as ji isvyniojau, palaikiau pora dienu isvyniota ir kvapas prapuole, issivedino matyt
QUOTE(dajolu @ 2009 12 18, 12:01)
Labai grazi eglute
Ziuriu i jusu Saldūs šuniukai kazi kokioj parduotuvej ieskoti man kukuruzu miltu ir pieno milteliu? Kazakada buvau skaiciusi del ausyciu, ka daryti kad neiskristu tie dribsniukai, bet nebepamenu
Gal Neryte nesupyks, jei atskysiu, nes neseniai teko ieskot siu produktu:) Kukuruzu miltu radau ekologisku produktu skyrelyje Maximoje, pieno milteliu prie kavos ( siaip ten atrodo buvo sausa grietinele), o ausytes reikia kiek giliau ikisti
as visiskai skaidriu maisiuku meduoliams radau kaune
kreves pr uz sauletekio, kur floristines prekes
vieneto kaina 15 ct
buvo dvieju dydziu
gal kam prireiks
kreves pr uz sauletekio, kur floristines prekes
vieneto kaina 15 ct
buvo dvieju dydziu
gal kam prireiks
sveikos kepejeles,
bandziau vakar kepti meduolius (dariau pagal Cipciuka), tai labai skanus meduoliukai, iskepti buvo minksti, o veliau sukietejo, bet vistiek skanus. Problema man atsitiko tokia, kad jie kai iskilo "isplauke" ir prarado forma, tokie paplauke blynai gavosi, gal kas turi ideju kas ne taip? as tai itariu, kad sodos gal maziau reik det? dejau kaip recepte(dariau is puses, tai dejau 1 arbatini sauksteli). Gal kas bandet det kepimo milteliu? Help!!!!
bandziau vakar kepti meduolius (dariau pagal Cipciuka), tai labai skanus meduoliukai, iskepti buvo minksti, o veliau sukietejo, bet vistiek skanus. Problema man atsitiko tokia, kad jie kai iskilo "isplauke" ir prarado forma, tokie paplauke blynai gavosi, gal kas turi ideju kas ne taip? as tai itariu, kad sodos gal maziau reik det? dejau kaip recepte(dariau is puses, tai dejau 1 arbatini sauksteli). Gal kas bandet det kepimo milteliu? Help!!!!
Laba "Užsikabliavau" ir aš meduolius kepti. Kepiau jau du kartus, pirmą nežinau, pagal kieno receptą, bet čia tie, kur tešlą reikia pašaldyti, gavosi skanūs, bet kieti (močiutės neįkąs, tad Kalėdoms netiko). Vakar pabandymui kepiau Cypsiuko meduolius, bet įtariu, kad produktus blogai "atmatavau", išėjo skanūs, minkšti, bet ne gu miniai, o tokie trapoki, sausi, kaip sausainiai kokie Man su tuo tešlos užminkymu mistika kažkokia, nes man vis miltų mažai būna, jei pagal receptą darau, tešla tokia tiršta, minkšta ir žiauriai lipni gaunasi, neįsivaizduoju, kaip tokią iškočioti reikia Ką ne taip darau
Ir dar noriu bandyti pagal Nerytės receptą, tik dar dėl to miltų plikymo pasitikslinti noriu Kaip tas plikymas vyksta? Tiesiog pilti miltus ir maišyti jau puode? Ir kiek maždaug laiko viską kaitinti? Taip noriu, kad Kalėdoms gautųsi skanūs ir minkšti meduoliai (kad ne tik man jie skanūs būtų )...
Ir dar noriu bandyti pagal Nerytės receptą, tik dar dėl to miltų plikymo pasitikslinti noriu Kaip tas plikymas vyksta? Tiesiog pilti miltus ir maišyti jau puode? Ir kiek maždaug laiko viską kaitinti? Taip noriu, kad Kalėdoms gautųsi skanūs ir minkšti meduoliai (kad ne tik man jie skanūs būtų )...
Kalėdiniai Cypsiuko meduoliai, "dizainas" mano vyresnėlio
Šiandiena išsinešė į mokyklą, klasės draugams, vaišėms.
Šiandiena išsinešė į mokyklą, klasės draugams, vaišėms.
Tiesa, dar vienas klausimas: kokioje talpoje geriausia laikyti iškeptus meduoliukus? Aš iki šiol dėjau į plastmasinį indą. Gal netinka jis
QUOTE(agotas @ 2009 12 18, 11:32)
Gal Neryte nesupyks, jei atskysiu, nes neseniai teko ieskot siu produktu:) Kukuruzu miltu radau ekologisku produktu skyrelyje Maximoje, pieno milteliu prie kavos ( siaip ten atrodo buvo sausa grietinele), o ausytes reikia kiek giliau ikisti
Labai ačiū už atsakymą.
Bandysiu kept vaikams Kalėdoms, nes tokie mieli tie šuniukai