Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(e-glory @ 2009 12 17, 20:58)
Labas vakaras,
prasikankinusi 5 vakarus isgavau toki nameli:

Oho bigsmile.gif o jei ne paslaptis, tai cia tavo pirmasis namelis ar jau ranka pramusta ant to?
As tai kaip "negramatna" puoliau daryti ta nameli...tik po to man dasuto, kad yra internetas kur galima visokiausiu ideju pasisemti, patirties ir proto.... Pirma padariau, o po to jau pradejau ziureti..ir tai, kol dariau -architektura pasikeite n kartu. jei cia butu tikrove-tai valdininkai jau senai butu prieme sprendima nugriauti kaip nelegala hihihi.gif
o cia balkonai, terasos....na labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 12 17, 21:02)
Oho  bigsmile.gif  o jei ne paslaptis, tai cia tavo pirmasis namelis ar jau ranka pramusta ant to?
As tai kaip "negramatna" puoliau daryti ta nameli...tik po to man dasuto, kad yra internetas kur galima visokiausiu ideju pasisemti, patirties ir proto.... Pirma padariau, o po to jau pradejau ziureti..ir tai, kol dariau -architektura pasikeite n kartu. jei cia butu tikrove-tai valdininkai jau senai butu prieme sprendima nugriauti kaip nelegala  hihihi.gif
o cia balkonai, terasos....na labai grazu  wub.gif

Pirmasis, ir dekoras toks mano pirmas. As neskubedama dariau - tik vakarais iki isnaktu, nes diena vaikuciai, o vyras isvykes...
Atsakyti
Aciu uz puikius meduoliu receptus, jusu deka siu kaledu dovanos bus ne is parduotuves o pacios iskeptos, kol kas ne pats geriausias variantas, bet kaip sakoma is sirdies ax.gif Stai mano kuriniai blush2.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
o stai sitaip papuosem eglute ax.gif user posted image
Tiesa pamirsau pasakyti kad as dovanu popierius pirktas JYSK parduotuveje tikrai smirda doh.gif , teko supakuoti i kepimo rankove thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genda: 17 gruodžio 2009 - 21:48
Genda, superine eglute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir dovaneles labai mielos wub.gif
Atsakyti
o stai cia musu eglute puosta meduoliais ax.gif kadangi meduoliu pasirode mazoka teko issitraukti ir zaisliukus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 17 gruodžio 2009 - 21:54
QUOTE(giedre_giee @ 2009 12 17, 20:11)
šaunuolė  thumbup.gif

QUOTE(Danguolė @ 2009 12 17, 20:47)
Plateauthumbup.gif
O gal gali pasidalinti imbierinių sausainukų receptu  ax.gif

Dekui ax.gif Pirmieji gyvenime meduoliai tai manau dar viskas tobulintina biggrin.gif

Imbieriniu sausainiu receptas:
200g miltų
50g sviesto
100g cukraus
1 kiaušinio
2 šaukštų malto imbiero
pusės šaukštelio cinamono
1 šaukštelis tarkuotos apelsino žievelės
1 šaukštelis maltų gvazdikėlių
pusės šaukštelio kepimo miltelių

Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Dėti kiaušinį ir prieskonius. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Gautą tešlą palikti nakčiai šaldytuve.
Kitą dieną imtis kočioti, o iškočiot reikia labai plonai. Sausainukai kepami sviestu išteptoje skardoje, maždaug 200 laipsnių temperatūroje, apie 15 min., ar trumpiau.
Kadangi pas mane partija buvo labai plonų tai kepiau tik apie 6-7min.

Atsakyti
Aciu bis.gif Labai stengiausi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 17, 22:53)
o stai cia musu eglute puosta meduoliais ax.gif kadangi meduoliu pasirode mazoka teko issitraukti ir zaisliukus biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif puiki kombinacija
Atsakyti
Genda ir Neryte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jusu eglutes nuostabios, cia siemetine mano eglute svajone su meduoliniais papuosimas, tik jauciu kantrybes neuzteks blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, Plateau, 4u.gif

Genda, Neryte, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Kur gauti tokį maišą, kuris nuotraukoje po eglute? smile.gif
Atsakyti

super eglute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Malonu, kad patiko mano eglute rolleyes.gif

QUOTE(kismet @ 2009 12 18, 07:36)
Kur gauti tokį maišą, kuris nuotraukoje po eglute? smile.gif

cia is mamos kraitelio nusigvelbiau kazkada blush2.gif
Atsakyti