QUOTE(edelveise @ 2009 12 17, 08:46)
Labai grazus visu darbeliai, as tai paskaitau komentarus - aciu uz geras idejas, receptus ir patarimus
O dabar pasiguosiu ir pagalbos paprasysiu
vis bandau, bandau baltymus su pudra plakti
pirmieji tai "dziuna" jau savaite, bet baltymas dar limpa
kitu bandymu tartum geriau, bet vistiek nepasidaro iki galo kieti - limpa altymas
Vakar plakiau baltyma, kai jau pakelus sluotele "stovi" po puse arbatinio saukstuko barsčiau cukraus pudrą, sudėjau apie 4 valgomus šaukštus. kai jau tikrai tokie pasirodė geros konsistencijos dekoravau, bet per nakti tie kurie labai plonomis juostelemis, nesustingo - nekalbu apie tuos kurie padengti baltai lipalas toks ten
Ka ne taip darau?
Gal kaikas gali man paaiškinti apie ta baltyma?
Kiek laiko džiuna jie jums? ar buna visiškai kieti?
Tai gal reikia pasildyti orkaiteje - kaip morengus (jau dekoruota meduoli)
Kiausini esu bandziusi ir salta ir kambario temperaturos...
Pasimetusi, meduolius tai su pirktiniais flomasteriais ir glaistais puosiau, bet kaip nameli "sulipdyti?
O dabar pasiguosiu ir pagalbos paprasysiu
vis bandau, bandau baltymus su pudra plakti
pirmieji tai "dziuna" jau savaite, bet baltymas dar limpa
kitu bandymu tartum geriau, bet vistiek nepasidaro iki galo kieti - limpa altymas
Vakar plakiau baltyma, kai jau pakelus sluotele "stovi" po puse arbatinio saukstuko barsčiau cukraus pudrą, sudėjau apie 4 valgomus šaukštus. kai jau tikrai tokie pasirodė geros konsistencijos dekoravau, bet per nakti tie kurie labai plonomis juostelemis, nesustingo - nekalbu apie tuos kurie padengti baltai lipalas toks ten
Ka ne taip darau?
Gal kaikas gali man paaiškinti apie ta baltyma?
Kiek laiko džiuna jie jums? ar buna visiškai kieti?
Tai gal reikia pasildyti orkaiteje - kaip morengus (jau dekoruota meduoli)
Kiausini esu bandziusi ir salta ir kambario temperaturos...
Pasimetusi, meduolius tai su pirktiniais flomasteriais ir glaistais puosiau, bet kaip nameli "sulipdyti?
As irgi kaip Akvilyte noriu paklaust ar juokaujat Kaip dar uztepet toki. Man iseina dar daugiau cukraus pudros, jei tikrai tirsta noriu pasidaryti. Va, vakar kaip tik dariau, tai vienam didesniam baltymui koks 300 g isejo, tik truputi paskui skiedziau, per tirstas buvo Tad 200-250g kazkur orientacine norma butu Ir baltyma irgi paplakiau sakute. Nors anksciau plakiau ir mikseriu, bet tik iki minkstu putu, o paskui koki 100 g sudejau pudros ir po truputi isplakiau, vis dadedama dar O ploni kringeliukai sustingsta per kelias minutes