sveikos,aš irgi šįvakar paskaičiusi išmėginau cipciuko meduoliukus, nu pasaka Guminukai tikrai Tik gal padauginau imbiero Bet sueis
Aušre -koks grožis,atrodo nereliai
QUOTE(giedre_giee @ 2009 12 16, 21:47)
oho kokie grazus cia tie tipo guminiai meduoliukai?
Na, jie netraskantys tai tikrai, minksti, bet kaip turi buti tie guminiai tai as nzn, mums tai laaabai jau skanus. Va dabar MB sako, kad skaniausi turbut is visu mano bandytu.
QUOTE(Deborah @ 2009 12 16, 22:30)
reiks nulek ir isigyti!
Neralaus grozio meduoliukai. Labai formeles grazios. Kokiom formelem daret? Kur pirkot kiek mokejot? Viskas rupi...is pavydo balto, nes jusu tokie graus net nepuosti. As net ir nepuosciau tokiu groziu
Neralaus grozio meduoliukai. Labai formeles grazios. Kokiom formelem daret? Kur pirkot kiek mokejot? Viskas rupi...is pavydo balto, nes jusu tokie graus net nepuosti. As net ir nepuosciau tokiu groziu
Deborah, ir kitoms aciu uz pagyras
Apie formeles gyriausi pirmadieni...pirkau Kaune, 'Kepejo' parduotuveje, ir kainas ir foto sudejau, bus kazkur pries kelis psl auksciau...nesikartosiu jau
Ryt dienai, pries situos kepdama, susimaisiau dviguba norma Bea meduoliu teslos kvaisa, kad pirma nepabandziau, nepadegustavau Cypsiuko ir sokau taip daryyyyt.
Ale mastau, kad teslos sudetis tai labai panasi, gal reikia bandyt storai kociot, kept karstoj 250 laipsniu orkaitej ir trumpai, ir gausis taip pat Kas gali patart
sveikos mergaites.
Kepiau ir as meduoliukus pagal jusu receptus, kol kas nadziau tik Bea.. tikrai labai skanus man jie is pradziu buvo minksti, sudejau karstus i indeli kaip rekomenduojama tai jie labai sukietejo, o tie kur buvo like ant stalo kaip ti ksuminkstejo, tai dabar puse isemiau is dezuciu, bus puse kietu ir puse minkstu. dar bandysiu kepti tuos guminius gal savaitgali
maciau labai diskutuojat del tu dekoravimo maiseliu... na as vakar rimi apziurejau, man ten didokos skylutes atrodo, kazkaip galvuju nelabai dailiai iseitu dekoruot, tai ir nepirkau, o gryzus namo radau tokiu maisiuku mazyciu gal 4*6 cm su tais uzspaustukais, pabadziau siaip grietine is ju patepliot tai nerealiai man patogu, tapla i delna, glajus niekur nebega, taigi nusprendiau su jais ir dekoruoti o pirkau juos kazkurioj pakavimo prekiu parduotuvej 100 gal 2 lt kainavo tik va tokie
Kepiau ir as meduoliukus pagal jusu receptus, kol kas nadziau tik Bea.. tikrai labai skanus man jie is pradziu buvo minksti, sudejau karstus i indeli kaip rekomenduojama tai jie labai sukietejo, o tie kur buvo like ant stalo kaip ti ksuminkstejo, tai dabar puse isemiau is dezuciu, bus puse kietu ir puse minkstu. dar bandysiu kepti tuos guminius gal savaitgali
maciau labai diskutuojat del tu dekoravimo maiseliu... na as vakar rimi apziurejau, man ten didokos skylutes atrodo, kazkaip galvuju nelabai dailiai iseitu dekoruot, tai ir nepirkau, o gryzus namo radau tokiu maisiuku mazyciu gal 4*6 cm su tais uzspaustukais, pabadziau siaip grietine is ju patepliot tai nerealiai man patogu, tapla i delna, glajus niekur nebega, taigi nusprendiau su jais ir dekoruoti o pirkau juos kazkurioj pakavimo prekiu parduotuvej 100 gal 2 lt kainavo tik va tokie
Sveikos,
Aciu uz mintis kur galima maisiuku mazycu nupirkti!
pasikartosiu su klausimu, niekur nerandu minkstu kuciuku recepto. Tiesa vienoje vietoje radau, bet be jokiu proporciju, bijau kad mano bandymams bus sakes!!!
Ir dar ar tikrai namukas turi sukieteti??? ( maniskis pasidare kietas kaip ragas)
ACIU
pasikartosiu su klausimu, niekur nerandu minkstu kuciuku recepto. Tiesa vienoje vietoje radau, bet be jokiu proporciju, bijau kad mano bandymams bus sakes!!!
Ir dar ar tikrai namukas turi sukieteti??? ( maniskis pasidare kietas kaip ragas)
ACIU
QUOTE(jolanka @ 2009 12 16, 21:46)
pabandziau vistik sivakar dar ir Cypsiuko meduoliukus
Cukraus nedeginau, man jie ir taip grazus o jau skanuuuuuuuuuuuus!!!
Smagu kai pavyksta
Cukraus nedeginau, man jie ir taip grazus o jau skanuuuuuuuuuuuus!!!
Smagu kai pavyksta
labai gražučiai Ir tikrai atrodo skanūs
Labai grazus visu darbeliai, as tai paskaitau komentarus - aciu uz geras idejas, receptus ir patarimus
O dabar pasiguosiu ir pagalbos paprasysiu
vis bandau, bandau baltymus su pudra plakti
pirmieji tai "dziuna" jau savaite, bet baltymas dar limpa
kitu bandymu tartum geriau, bet vistiek nepasidaro iki galo kieti - limpa altymas
Vakar plakiau baltyma, kai jau pakelus sluotele "stovi" po puse arbatinio saukstuko barsčiau cukraus pudrą, sudėjau apie 4 valgomus šaukštus. kai jau tikrai tokie pasirodė geros konsistencijos dekoravau, bet per nakti tie kurie labai plonomis juostelemis, nesustingo - nekalbu apie tuos kurie padengti baltai lipalas toks ten
Ka ne taip darau?
Gal kaikas gali man paaiškinti apie ta baltyma?
Kiek laiko džiuna jie jums? ar buna visiškai kieti?
Tai gal reikia pasildyti orkaiteje - kaip morengus (jau dekoruota meduoli)
Kiausini esu bandziusi ir salta ir kambario temperaturos...
Pasimetusi, meduolius tai su pirktiniais flomasteriais ir glaistais puosiau, bet kaip nameli "sulipdyti?
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 12 17, 08:26)
Sveikos,
ACIU
ACIU
Svieziai iskepti kuciukai visi minksti
QUOTE(edelveise @ 2009 12 17, 10:46)
Labai grazus visu darbeliai, as tai paskaitau komentarus - aciu uz geras idejas, receptus ir patarimus
kitu bandymu tartum geriau, bet vistiek nepasidaro iki galo kieti - limpa altymas
Vakar plakiau baltyma, kai jau pakelus sluotele "stovi" po puse arbatinio saukstuko barsčiau cukraus pudrą, sudėjau apie 4 valgomus šaukštus. kai jau tikrai tokie pasirodė geros konsistencijos dekoravau, bet per nakti tie kurie labai plonomis juostelemis, nesustingo - nekalbu apie tuos kurie padengti baltai lipalas toks ten
Ka ne taip darau?
Pasimetusi, meduolius tai su pirktiniais flomasteriais ir glaistais puosiau, bet kaip nameli "sulipdyti?
Ka ne taip darau?
Kazkaip ir man pirma kart nesigavo glajus, bet priezastis manau tame, kad baltymai pries suplakant saldytuve pora dienu stovejo , nes buvo like nuo kepiniu.
O kai dariau antra karta, tai gavos super , baltymas+daaaug cukraus pudros, ir konsistencija buvo gera ir isdziuvo per valanda, na aisku kur buvau storai padengus palaikiau per nakti, bet cia tik tam, kad tikrai isdziutu.
QUOTE(žaliais-akiais @ 2009 12 17, 11:07)
+daaaug cukraus pudros,
O gal 4 valgomų šaukštų pudros vienam baltymui mažai? reikia daugiau
einu bandyti su 8 šaukštais
Dar paklausiu, o kaip gaminat glajų meduoliams (balta, ruda) ? aš tai maksimoje pirkau, bet nedaug jo ten, gal imanoma išlygiti balta ir juoda sokolada?
QUOTE(edelveise @ 2009 12 17, 09:46)
Vakar plakiau baltyma, kai jau pakelus sluotele "stovi" po puse arbatinio saukstuko barsčiau cukraus pudrą, sudėjau apie 4 valgomus šaukštus
jūs gal juokaujat??? aš ant vieno baltymo supyliau apie 200g cukraus pudros ir neplakiau baltymų iki standumo su šakute kelis kartus permaišiau ir dėjau sukraus pudrą.... daaaaaaaaaaaaaaug sukraus pudros