Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Blondie* @ 2009 12 16, 14:11)
Na aš kaip nesu didelė kulinarė, tai gal tiks. Vistiek ne į parodą tieksiu meduolius  rolleyes.gif  Tiesą sakant, aš dar niekad ir nebandžius tokių rinkinių. Šįmet bus proga  cool.gif

Jeigu su tuo iš Senukų rinkiniu galvojat meduolius puošt - tikrai netiks, nes ten nėra antgaliuko su labai maža skylute, o meduoliukams kaip tik tokio ir reikia schmoll.gif .
Paklausykit ką pataria kitos kepėjėlės - pasidarykit iš maišelio arba iš kepinių popieriaus tūtelę, prakirpkit mažulytę skylutę (1-2 milimetrų) ir pamatysit kaip bus viskas paprasta (ir daug pigiau blush2.gif ) thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2009 12 16, 18:00)
Paklausykit ką pataria kitos kepėjėlės - pasidarykit iš maišelio arba iš kepinių popieriaus tūtelę, prakirpkit mažulytę skylutę (1-2 milimetrų) ir pamatysit kaip bus viskas paprasta (ir daug pigiau  blush2.gifthumbup.gif .

drinks_cheers.gif visad tik is kepimo popieriaus tubeles suku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2009 12 16, 19:00)
Jeigu su tuo iš Senukų rinkiniu galvojat meduolius puošt - tikrai netiks, nes ten nėra antgaliuko su labai maža skylute, o meduoliukams kaip tik tokio ir reikia  schmoll.gif .
Paklausykit ką pataria kitos kepėjėlės - pasidarykit iš maišelio arba iš kepinių popieriaus tūtelę, prakirpkit mažulytę skylutę (1-2 milimetrų) ir pamatysit kaip bus viskas paprasta (ir daug pigiau  blush2.gifthumbup.gif .

Aš pirkau RIMI, rinkinyje yra du antgaliai su mažomis skylutėmis, tai savaitgalį juos ir išbandysim. Ačiū už kitą patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 16, 18:04)
drinks_cheers.gif  visad tik is kepimo popieriaus tubeles suku thumbup.gif

Neįsivaizduoju, kaip padaryt iš kepimo popieriaus... Kaip jis neišsivynioja? Aš pyliau į paprastą maišelį su užtrauktuku, paskui jį išmečiau, kitam kartui va nebeturiu nieko...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 12 16, 20:36)
Neįsivaizduoju, kaip padaryt iš kepimo popieriaus... Kaip jis neišsivynioja? Aš pyliau į paprastą maišelį su užtrauktuku, paskui jį išmečiau, kitam kartui va nebeturiu nieko...

as tai susukusi susegu su skabem nu kur ofisuose naudoja dokumrntu susegimui tada tikrai neissisuka, o gal su lipnia juostele laikytusi nu bet nezinau as tai susegu.
Atsakyti
Dabar IKI akcija rausvai braškių skonio cukraus pudrai, tinkančiai glajams:
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 12 16, 18:36)

paprastai susuku i piramide, viena ranka laikau , kad neissileistu, o kita prisipilu glajaus, uzlankstau galiukus, kad neisbegtu, nukerpu galiuka ir dekoruoju

aprasymas sudetingas (nes nemoku paaiskinti), bet ras dva ir pasidaro wink.gif
Atsakyti
smile.gif pabandziau vistik sivakar dar ir Cypsiuko meduoliukus 4u.gif thumbup.gif

user posted image

Cukraus nedeginau, man jie ir taip grazus biggrin.gif o jau skanuuuuuuuuuuuus!!!

Smagu kai pavyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 16, 22:46)
smile.gif pabandziau vistik sivakar dar ir Cypsiuko meduoliukus  4u.gif  thumbup.gif

user posted image

Cukraus nedeginau, man jie ir taip grazus  biggrin.gif  o jau skanuuuuuuuuuuuus!!!

Smagu kai pavyksta  ax.gif

oho kokie grazus thumbup.gif cia tie tipo guminiai meduoliukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 16, 21:46)
smile.gif pabandziau vistik sivakar dar ir Cypsiuko meduoliukus  4u.gif  thumbup.gif

Cukraus nedeginau, man jie ir taip grazus  biggrin.gif  o jau skanuuuuuuuuuuuus!!!

thumbup.gif labai dailus
Atsakyti

QUOTE(vija @ 2009 12 16, 21:52)
Dabar IKI akcija rausvai braškių skonio cukraus pudrai, tinkančiai glajams:

thumbup.gif reiks nulek ir isigyti!

QUOTE(jolanka @ 2009 12 16, 22:46)

user posted image

Neralaus grozio meduoliukai. Labai formeles grazios. Kokiom formelem daret? Kur pirkot kiek mokejot? doh.gif Viskas rupi...is pavydo balto, nes jusu tokie graus net nepuosti. As net ir nepuosciau tokiu groziu wub.gif
Atsakyti
mergaites aciu visom uz atsakymus del antgaliuku 4u.gif 4u.gif

nusipirkau kaskoki Rimi, nezinau ar iseis, jei ka bandysiu is kepimo popieriaus tubeles smile.gif

Deborah meduoliai nerealus wub.gif 4u.gif

labai graziai tavo baltas glajus atrodo-gal gali tikslu receptuka? nes as darau su citrina ir cukraus pudra tai nebuna toks baltutis verysad.gif 4u.gif

Jolanka ir tavo pasakiski wub.gif wub.gif
Atsakyti