Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(geguzyte5 @ 2009 12 16, 11:58)

O as vakar bandziau pagal Cipciuko ir nesamone gavosi su cukraus kepinimu - gavosi karamele, bet visai jis neparudavo, suvertus i tesla buvo didziuliai kieti karameles gabalai. Neisivaizduoju, kiek ten reikia kaitinti ant garu voneles, kad jie istirptu, tad vargau vos ne pusvalandi, kol isgraibiau viska is teslos schmoll.gif

Aš kepiau pagal Cipciuką, gavosi labai skanūs,bet cukraus aš nekepinau mirksiukas.gif

kismet-nuostabūs meduoliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 12 16, 09:40)
Labas mergaites

kepiau Kaldedini nameli, tai gavosi toks nevykelis doh.gif Nors pats meduolio skonis labai labai - vaikai soniukus valge taip, net ausys krutejo lotuliukas.gif
Turiu tik kelis klausimukus Jums profesionalems, nes ketinu kepti ji is naujo. Sita atiduosiu dabar mano mergaitems valgyti  blush2.gif
1. forma Jus ispjaunat dar tik ant iskociotos teslos, ar tada kai iskepa meduolis? ( klausiu todel, kad man krasteliai buvo lb traskus, ir nejo jo sutvirtint)
2. sienas tvirtinate su padarytu glajumi??? ( nes mano gavosi kreivas sleivas, smeigiau su d. krapstukais)
Ir trecias klausimas, kur Jus perkate tuos maisiukus meduoliams ipakuoti???
Beja, niekur nerandu minkstu kuciuku receptelio, nes vaikuciai labai praso iskepti, o ne pirkti! Ar galetumete mestelti  blush2.gif
ACIU visoms uz atsakymus.  4u.gif

Atsakysiu kaip as dariau namuka. Formas issipjoviau ant iskociotos teslos. Pasidariau tirsta glaju ir su V statem namuka be jokiu krapstuku. Pakankamai greitai stingo glajus ir prilaikyti ilgai nereikejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2009 12 16, 12:58)

O as vakar bandziau pagal Cipciuko ir nesamone gavosi su cukraus kepinimu - gavosi karamele, bet visai jis neparudavo, suvertus i tesla buvo didziuliai kieti karameles gabalai. Neisivaizduoju, kiek ten reikia kaitinti ant garu voneles, kad jie istirptu, tad vargau vos ne pusvalandi, kol isgraibiau viska is teslos schmoll.gif

Aš, pildama karamelę į tešlą, stengiausi labai smarkiai maišyti, dalis išsimaišė, bet irgi liko gabalų, kurie neištirpo dėl jokio kaitinimo. Išgraibiau ir sėkmingai be jų iškepiau smile.gif Gal visgi degintas cukrus duoda tamsumo, o gal nuo medaus priklauso.
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 12 16, 08:34)
Mergaites Vilnietes,

o jau meduoliu grozis visu  wub.gif  wub.gif

kur nusipirkti plona antgaliuka (aisku su desertiniu maiseliu) meduoliams puosti , niekur nerandu  verysad.gif

Gal tokio ieškote... smile.gif

http://www.senukai.l...s-1022-o_5.html

Čia va toks jau mandresnis/brangesnis... smile.gif http://www.imperija....tas-cookie.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 gruodžio 2009 - 12:45
QUOTE(*Keila* @ 2009 12 16, 14:10)
Atsakysiu kaip as dariau namuka. Formas issipjoviau ant iskociotos teslos. Pasidariau tirsta glaju ir su V statem namuka be jokiu krapstuku. Pakankamai greitai stingo glajus ir prilaikyti ilgai nereikejo 4u.gif

Aciu uz patarima,
tik siandien atejusi namo pietuciu pasiziurejau, ar meduolis minkstas, jis man sukietejo i raga. Ar taip turi buti??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 12 16, 11:39)
Gal tokio ieškote...  smile.gif

http://www.senukai.l...s-1022-o_5.html

Čia va toks jau mandresnis/brangesnis... smile.gif  http://www.imperija....tas-cookie.html

Nei vieno is ju nepatarciau biggrin.gif Senuku yra labai prastos kokybes, o su svirkstu puosti yra siaubingas vargas - nepatogu. Sausainiams taip, galima, bet tik ne tortu puosimui, suvargsite ax.gif
Atsakyti
Gal kas turite imbieriniu meduoliu (torun gingerbread) recepta, visur ieskojau bet nerandu unsure.gif radau tik tiek , kad jie yra lenliski, bet recepto nera verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit pasakyti, kiek mazdaug laiko stingsta glajus, papuosus meduolius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 12 16, 14:11)
Nei vieno is ju nepatarciau  biggrin.gif Senuku yra labai prastos kokybes, o su svirkstu puosti yra siaubingas vargas - nepatogu. Sausainiams taip, galima, bet tik ne tortu puosimui, suvargsite  ax.gif

O aš turiu tokį iš Senukų... ax.gif Na ir neteko dar nusivilti kažkaip... Aišku aš ir nesu kepinių meistrė, tai man kažkaip pats tas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 gruodžio 2009 - 13:19
QUOTE(skaistukas @ 2009 12 16, 08:34)
kur nusipirkti plona antgaliuka (aisku su desertiniu maiseliu) meduoliams puosti , niekur nerandu  verysad.gif

Aš kaip tik šiandien RIMI jį nusipirkau. Glazūravimo kompektas su 6 antgaliais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 16 gruodžio 2009 - 13:34
QUOTE(kismet @ 2009 12 16, 07:52)

Man man irgi neisejoooooo, tik as juos visvien iskepiau ir, pridejus dar ir isejusiu pagal Bea, nuveziau i vaiku namucius smile.gif
Kokie grazus pagal Cypsiuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2009 12 16, 15:32)
Aš kaip tik šiandien RIMI jį nusipirkau. Glazūravimo kompektas su 6 antgaliais  cool.gif

as jau gal pasikartosiu, bet man nei is senuku nei tas is rimi schmoll.gif gal tas is rimi ir geresnis nei is senuku bet....
vis del to grizau prie maiselio arba kepimo popieriaus tuteles....
Atsakyti