Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Deborah @ 2009 12 14, 19:06)

Aš naudojau Dr. Oetger žolelių prieskoniai meduoliui ir karštam vynui. Jo sudėtis:  cukrus, kvapieji pipirai, gvazdikėliai, kalendra, cinamonas, muskato riešutas, mairūnai, paprika, garstyčios i rlauro lapai. Mišinio sudėtis kiek didesnė ir neyprasta kiek gal meduoliui, bet ištiesų superinio skonio gavos meduoliukai.
Pirkau tą mišinį RIMI parduotuvėje.

na aš irgi mačiau šitą, bet pažiūrėjau kad yra cukraus galvoju kad nebūtų per daug paskui. nu bet gal reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 12 14, 19:14)
Na štai, mano kalėdiniai meduoliukai...tik nepuošti, nes šiandien jau neber nei ūpo nei laiko...Skanūs tai labai labai. Visai mano šeimai patiko, ypač vaikučiams. Kelis ragavo ir vyro draugai..kiti paslepti, laukia rytojaus puošybos rolleyes.gif

bigsmile.gif labai grazus, grazi spalva ir pavirsius wub.gif
sekmes puosiant mirksiukas.gif
Atsakyti
Su jūsų didele pagalba namelis buvo suręstas.Didelis ačiū jums visoms aciuks.gif

Nieko ypatingo,bet vaikų džiaugsmas jį paverčia pačiu pačiausiu wub.gif
Tik labai gaila,kad langai ištirpo doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2009 12 14, 20:26)
na aš irgi mačiau šitą, bet pažiūrėjau kad yra cukraus galvoju kad nebūtų per daug paskui. nu bet gal reiks pabandyti  smile.gif

tikrai to cukraus ten ne 100gr. man tai labai patiko, viskas subalansuota. nes pati buciau tikrai neproporcingai idejus prieskoniu, ko pasekoj galetu gautis "per daug kaledinio skonio" doh.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 12 14, 21:09)
bigsmile.gif labai grazus, grazi spalva ir pavirsius wub.gif
sekmes puosiant mirksiukas.gif

dekui dekui, su jusu kulinariniais sedevrais ner ka lygiuotis, bet smagu kaip pagiria profesionalai thumbup.gif
Atsakyti
Kazko senos nuotraukos neberodo g.gif
Idesiu dar viena smile.gif
http://s56.radikal.r...ad1665f9694.jpg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 14 gruodžio 2009 - 21:16
o ar bandete kepti imbierinius sausaniukus pagal sita recepta? http://www.manovirtu...sausainiai.html
Atsakyti
Mano pirmakartis blynas ax.gif Kitais metais bus geriau bigsmile.gif
user posted image

Ačiū už patarimus 4u.gif

giedre_giee, kepiau visai šeimynai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 14, 11:30)
thumbup.gif  o jie gaunasi minksti ar kieti?

Is pradziu kieti, paskui suminksteja smile.gif

Jau siandien kad prisipirkau formeliuuuuuu, o jau grozybiuuuuu. Sv.Gertrudos g.39 parduotuve 'Kepejas', Kaune. Kainos nedideles, o jau pasirinkimas, tai niekur tiek niekada nesu macius.
O kai uzbegau i Sava i Gerduvos parduotuve, tai pamacius Oetker formeliu kaina 50 lt, vos nenugriuvau, 4 mazuciukes formeles....ir dar komplektas tipo vaikams - 139lt doh.gif 3 formeles, prijuoste ir bliudelis....

Mano pirkinys ax.gif gaila, kad ne pries koki menesi....
user posted image

Atsakyti
blink.gif kiek formelių, aš irgi noriu verysad.gif o kiek kainuoja jei ne paslaptis, galit gal ir i až?
Atsakyti
Galiu ir cia, nemanau, kad kas pyks smile.gif
Formeles cekiskos.
Eglutes komplektelis - 16lt
Kaledinis (4 formeles: eglute, delfinas, besmegenis ir namelis) - 9lt
Kaledinis (4 formeles: kometa, paukstelis, varpelis, zmogeliukas) - 9lt
Arkliukas su vezimaiciu - 10lt
Mini formytes (10 vnt, viduriukams gal skirtos, ivairiu formyciu) - 10lt
Mini zvaigzdutes (3vnt) - 5lt
Sirdeles (3vnt ) - 10lt
Pasageles (3 vnt) - 7lt

Ant kai ko nera kainu, bet gal nesuklydau.
Tiesa, dar ten ir maiseliu skaidriu su kalediniais papuosimais po 0,15 lt yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanka: 15 gruodžio 2009 - 00:48
Kaip pigiai blink.gif blink.gif Kur čia gavot tokio gėrio, už tokią velnišką kainą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 14, 23:59)
Is pradziu kieti, paskui suminksteja  smile.gif

Jau siandien kad prisipirkau formeliuuuuuu, o jau grozybiuuuuu. Sv.Gertrudos g.39 parduotuve 'Kepejas', Kaune. Kainos nedideles, o jau pasirinkimas, tai niekur tiek niekada nesu macius.
O kai uzbegau i Sava i Gerduvos parduotuve, tai pamacius Oetker formeliu kaina 50 lt, vos nenugriuvau, 4 mazuciukes formeles....ir dar komplektas tipo vaikams - 139lt  doh.gif  3 formeles, prijuoste ir bliudelis....

Mano pirkinys  ax.gif  gaila, kad ne pries koki menesi....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 15 gruodžio 2009 - 08:30