Akvilyte, gražučius namelius darai. Tikriausiai ne pirmą kartą
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 14, 09:51)
Neryte,
specialiai tavo prašymu
Papildyta:
superinis nors pati kažkodėl darau tokius nucackintus, bet dūšiai mielesni man tokie kaip jūsiškis reiks ir man kitais metais tokius kept
specialiai tavo prašymu
Papildyta:
superinis nors pati kažkodėl darau tokius nucackintus, bet dūšiai mielesni man tokie kaip jūsiškis reiks ir man kitais metais tokius kept
Labai mielas namukas
QUOTE(arune @ 2009 12 13, 19:18)
nelabai matosi, bet tikiu, kad
pasigirk ir pas mus
QUOTE(vija @ 2009 12 13, 09:52)
Keila
iš kokios tešlos kepei? Labai graži spalva ir toks lygumas sienų ir stogo...
Ir tvorytė - paskiška....
iš kokios tešlos kepei? Labai graži spalva ir toks lygumas sienų ir stogo...
Ir tvorytė - paskiška....
As kepiau pagal Cipciuka. Dariau is dvigubos normos, tai dar uzteko dviem skardoms meduoliams. Aciu uz nuorodas
Merginos, patarkit...kaip jums pavyksta taip gražiai "išpaišyti". Vakar kepiau meduoliukus-sausainiukus. Patys sausainiukai skanūs gavosi, nu bet jau dekoravimas Ar tas mano (baltymo-cukraus pudros) masė per tiršta buvo nieko nesupratau Ar jinai turi būt skystoka? Nes aš tai tokią tirštą tiršta padariau. Teko mediniu pagaliuku tept..nu, žodžiu, ant stalo tokių nepadėčiau, bet šiaip susivalgys tikrai
QUOTE(viktute08 @ 2009 12 14, 07:21)
Labas rytas,
Prieskonių parduotuvėje Delona, Kalvarijų gt./Lvovo g. kampas, trys spalvos:geltona, mėlyna, vyšninė
Prieskonių parduotuvėje Delona, Kalvarijų gt./Lvovo g. kampas, trys spalvos:geltona, mėlyna, vyšninė
ACIUUUU, Super, kaip tik salia dirbu. užsiimsiu paišymo menu
QUOTE(jolanka @ 2009 12 13, 23:38)
o jie gaunasi minksti ar kieti?
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 14, 09:51)
aciu! labai grazu, negaliu atsziureti
fotkikas irgi labai mielas
QUOTE(Mon Amour @ 2009 12 14, 10:46)
Merginos, patarkit...kaip jums pavyksta taip gražiai "išpaišyti". Vakar kepiau meduoliukus-sausainiukus. Patys sausainiukai skanūs gavosi, nu bet jau dekoravimas Ar tas mano (baltymo-cukraus pudros) masė per tiršta buvo nieko nesupratau Ar jinai turi būt skystoka? Nes aš tai tokią tirštą tiršta padariau. Teko mediniu pagaliuku tept..nu, žodžiu, ant stalo tokių nepadėčiau, bet šiaip susivalgys tikrai
Man irgi panašiai. Tik ta masė per skysta gavosi , tai ir papuošimai tokie tep-lep Ant eglutės sukabinom, nes vaikas tų papuoštų jau nevalgo Gal koks kitas papuošimų receptas yra? Nes mano vaikeliukas pareiškė, kad jai tas baltymo- cukraus pudros gaistas neskanus Gal žinot ar iš tokių cukraus miltelių pasidarytų glaistas meduoliams puošti?
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 12, 21:23)
.. bet vistiek stovejo nameliukas menesi ir vistiek mes jį suvalgem.... ir apsktirai daugiau šlamšto šiais laikais daugiau suvalgom nei toks kelios dulkelės
, mes sukabinom ant egles nepakuotus meduolius ir kad zinotumet kaip skaniai ( kalediskai) kvepia namai . jeigu buciau supakavus niekada nebuciau to pajautus .
Siemet mes savo eglute puosem (t.y. vakar) tik savo keptais meduoliais ir girlendom . Tiesa tik karolius dar uzdejom
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 14, 11:51)
Papildyta:
Vakare kai gris dukra is mokyklos gal pades ikelti foto mano meduoliuku. nes as nemoku
QUOTE(huga @ 2009 12 14, 12:00)
, mes sukabinom ant egles nepakuotus meduolius ir kad zinotumet kaip skaniai ( kalediskai) kvepia namai . jeigu buciau supakavus niekada nebuciau to pajautus .
Siemet mes savo eglute puosem (t.y. vakar) tik savo keptais meduoliais ir girlendom . Tiesa tik karolius dar uzdejom
lauksim foto
mes sia savaite ruosiames pirkti eglute, tai savaitgali bus puosimas