QUOTE(kismet @ 2009 12 13, 09:48)
Vakar kepiau meduolius pagal Cipciuko receptą. Namai kvepia dar ir šiandien
Dariau gan didelius ir storus, kepė labai greitai (po 5 min.), puikiai išsikėlė ir iš pradžių tikrai buvo minkšti. Šiandien patikrinau - jau kieti
Visus dar karštus dėjau vieną ant kito į kartoninę dėžę, išklotą keliais sluoksniais popieriaus ir sandariai uždengiau.
Gal būtina dėti į metalinę dėžutę?
Vieną prakandau pabandymui, pasirodė kiek sausokas (bet labai kvapnus), tikiuosi, pastovėjęs bus skanesnis.
Ryt poryt dar bandysiu kepti pagal Nerytės receptą.
Aš prieš kelias dienas kepiau Nerytės, laikau inde, uždengtame rankšluosčiu, tai jie pakietėjo... Aš dalį buvau apliejusi šokoladiniu glajumi, tai pastebėjau, kad tie aplieti dar minkšti
Kadangi čia buvo paragavimui, tai vakar jau dingo, bet dabar abejoju dėl Kalėdų, gal paskutinėmis dienomis kepti
QUOTE(Noelle @ 2009 12 13, 10:27)
labas rytas. Merginos, žiūrėkit kokie grožiai iš meduolinės tešlos, vietoje namelių.
karuselė
žvakidė
aš jau einu tešlos minkyti
žiūrėsim kas ten man gausis...
įdomu