gal kuri turit issisaugojus kazkada Cypciukas rase apie miltus. kur kokie tinka. 550 ir 450... Niekaip neberandu
QUOTE(Elzė @ 2009 12 12, 21:52)
gal kuri turit issisaugojus kazkada Cypciukas rase apie miltus. kur kokie tinka. 550 ir 450... Niekaip neberandu
forume skaiciau kad 450 tinka visiems kepiniams pyragams,pyragaiciams,meduoliams ir t.t.
o as ziuriu turiu 405D ir 550D
Papildyta:
va pati radau pagaliau
Papildyta:
va pati radau pagaliau
QUOTE(Cipciukas @ 2008 12 22, 19:02)
550D - lietiniams , ceburekams , kibinam , meduoliams, padazam , omletui ,pyragams is kapotos teslos ,skryliams , virtiniams .
405D - bandelem,biskvitam,keksams , naminiai duonai ,picom, mieliniams pyragams, pyragai is trapios teslos ,sluoksniuotiems pyragams, varskes pyragams, plikytai teslai ,ragialems, riestems, sausainiams ,sakociams, zagareliams .
Uzsirasykite , kad ateiti nebutu tokiu kurjozu !!!!!!!
405D - bandelem,biskvitam,keksams , naminiai duonai ,picom, mieliniams pyragams, pyragai is trapios teslos ,sluoksniuotiems pyragams, varskes pyragams, plikytai teslai ,ragialems, riestems, sausainiams ,sakociams, zagareliams .
Uzsirasykite , kad ateiti nebutu tokiu kurjozu !!!!!!!
Jūs man pasakykit, kurie ten skaniausi meduoliai iš pirmo psl. pateiktų nuorodų? Skaičiau, kad bea labai kieti, nu man norėtųsi, kad ne tik papuošti eglę būtų galima, ir valgyti juos...
QUOTE(Guvile @ 2009 12 12, 21:39)
Jūs man pasakykit, kurie ten skaniausi meduoliai iš pirmo psl. pateiktų nuorodų? Skaičiau, kad bea labai kieti, nu man norėtųsi, kad ne tik papuošti eglę būtų galima, ir valgyti juos...
Man labai super Cipciuko, minksti. Siuos tik ir bandzius, nes norejau minkstu.
QUOTE(Nailea @ 2009 12 12, 22:08)
forume skaiciau kad 450 tinka visiems kepiniams pyragams,pyragaiciams,meduoliams ir t.t.
atsiprasau uz suklaidinima
viska dariau pagal Cypciuko meduoliu recepta, bet man tesla kazkokai biri labai Neimanoma iskocioti
ir ka man dar galima su ja padaryti?
ir kazkaip jei tikrai kaip Cypciukas rase, kocioti tesla netoli 1 cm tai kazkaip visai cia nedaug tu meduoliu iseina?
ir ka man dar galima su ja padaryti?
ir kazkaip jei tikrai kaip Cypciukas rase, kocioti tesla netoli 1 cm tai kazkaip visai cia nedaug tu meduoliu iseina?
Pasipuosem meduoliukus (pagal Bea recepta keptus)...man gal truputi per daug margi ir jau ta mano ranka, drebanti kazko
Tolumoj matosi imbieriniai sausainiukai.
Ir siandien kepiau pagal kita recepta, kurio siam forume turbut ir nera. Labai skanus, purus, su riesutais (cia viena mamyte is SM pernai davus). Darem didelius
O musu namas dar stovi nepuostas kita savaite reikes koki vakara aukot
Tolumoj matosi imbieriniai sausainiukai.
Ir siandien kepiau pagal kita recepta, kurio siam forume turbut ir nera. Labai skanus, purus, su riesutais (cia viena mamyte is SM pernai davus). Darem didelius
O musu namas dar stovi nepuostas kita savaite reikes koki vakara aukot
jolanka, oj kokie grazus tie dideli rasyk recepta, as dar nekepiau valgymui gal susigundysiu
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 12, 11:39)
Atnesu ne tik skaniu, bet ir graziu keksiuku
Reniferiukai keksiukai su pudingu bei spanguolėmis
Reniferiukai keksiukai su pudingu bei spanguolėmis
vajeeeeeeee koks grožis. fantastika.