Mergaitės, gal ir kartosiuos , bet su kokiais įrankais užtepat glajų ant meduolių?
pirmą partiją meduolių jau iškepiau, vos keli beliko po šeimynos užmatymo
Galvoju, o jeigu su akvarelės teptuku, pvz naują nusipirkus, gal gražiai gautųsi?
QUOTE(Sienna @ 2009 12 12, 17:30)
Mergaitės, gal ir kartosiuos , bet su kokiais įrankais užtepat glajų ant meduolių?
Galvoju, o jeigu su akvarelės teptuku, pvz naują nusipirkus, gal gražiai gautųsi?
man tai geriausia su is kepimo popieriaus padaryta tutele, esu dariusi ir su konditeriniu svirkstu bet patogiau ir geriau man gaunasi su kepimo popieriaus tutele.
QUOTE(*Keila* @ 2009 12 12, 19:18)
Cia dar ne galutinis variantas, nes kazko dar man truksta ir sorry uz foto kokybe
Nieko jam netruksta - as megstu neperkrautus Gal tik virs dureliu padaryciau palepes langeli
QUOTE(*Keila* @ 2009 12 12, 18:18)
Pasirodau ir as su savo namuku. pries pora dienu su V sukontravom i pasakyciau, kad gana lb greitai, glajus gavosi geras, greitai stingo. Cia dar ne galutinis variantas, nes kazko dar man truksta ir sorry uz foto kokybe
O man tai trūksta spalvų biški kokių saldainukų aplink langus, ant tvorų mėgstu spalvotus
Bet gražus namukas toks lygus
QUOTE(geguzyte5 @ 2009 12 12, 18:22)
Nieko jam netruksta - as megstu neperkrautus Gal tik virs dureliu padaryciau palepes langeli
Tai vat vat, man kazko truksta virs dureliu. Nes irgi nemegstu perkrautu.
Papildyta:
QUOTE(Vikucce @ 2009 12 12, 18:26)
O man tai trūksta spalvų biški kokių saldainukų aplink langus, ant tvorų mėgstu spalvotus
Aciu .
O as nenoriu saldainiu deti, man nelabai, bet dekoju uz nuomone
Man iskilo klausimas o ant eglutes kabinant reiktu i maiselius pakuoti ar nieko tokio pliki ? Suprantu, kad jei po to noresim suvalgyt tai jie gi gali apdulketi be fasavimo, bet man taip grazu be jokio celofano .
QUOTE(huga @ 2009 12 12, 18:51)
Man iskilo klausimas o ant eglutes kabinant reiktu i maiselius pakuoti ar nieko tokio pliki ? Suprantu, kad jei po to noresim suvalgyt tai jie gi gali apdulketi be fasavimo, bet man taip grazu be jokio celofano .
Aš kabinčiau be maišelių
QUOTE(Sienna @ 2009 12 12, 15:30)
gali tepti teptuku, bet manau turesi daug vargo, nes sepetelis gali metyti serelius
QUOTE(saide @ 2009 12 12, 17:19)
man tai geriausia su is kepimo popieriaus padaryta tutele, esu dariusi ir su konditeriniu svirkstu bet patogiau ir geriau man gaunasi su kepimo popieriaus tutele.
as irgi su tubeles pagalba dengiu
QUOTE(geguzyte5 @ 2009 12 12, 18:22)
mielas namelis, tik man langelio irgi truksta. Jei dar nebelu (pasidatyk labai tirsta glaju) ir nupiesk langeli
jei nores valgyti tai reikia juos kabinti arba per Kucias, kad kita diena galetu valgyti arba pakuoti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 12, 19:05)
mielas namelis, tik man langelio irgi truksta. Jei dar nebelu (pasidatyk labai tirsta glaju) ir nupiesk langeli
Glajaus dar turiu, tai eisiu piesti
jie gi gali apdulketi be fasavimo,
as nesuprantu kur tie zmones gyvena? va mes pusiau statybose pernai gyvenom, tai dulki7 tikrai buvo.. bet vistiek stovejo nameliukas menesi ir vistiek mes jį suvalgem.... negi nelaikot pintinelej kokiu sausainiu savaite??? kiek ten tų dulkelių perėjus šaligatviu palei centrine gatvę daugiau šlamšto prisikvėpuojam... ir apsktirai daugiau šlamšto šiais laikais daugiau suvalgom nei toks kelios dulkelės
keila, labai mielas nameliukas. lengeli padarysi ir bus isvis super
Sveikos,domina mazdaug koki kieki prieskoniu tokiu kaip maltas imbieras,cinamonas reikia deti i meduoliukus