Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

Enary, o turi melinos tunikos schemute 4u.gif
Atsakyti
oi kaip grazu merginos thumbup.gif nu jus visos auksarankes thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas matėt šito grožio schemutę kur nors ? Niekaip nerandu... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 01 10, 01:50)
Mergaitės, gal kas matėt šito grožio schemutę kur nors ? Niekaip nerandu...  verysad.gif

http://img684.images...40bac5a1512.jpg
Tik apatinio rasto neturiu.
Atsakyti
Laba, mezgejeles 4u.gif
Sakykit, o sita tunika ratu mezgat ar prieki ir nugara atskirai? g.gif

user posted image
Atsakyti
as kaip tik pradejau megsti sia tunika, pagal aprasyma ji mezgasi is atskiru keturiu daliu , bet as bandau ja daryti is dvieju daliu , smile.gif
Atsakyti
juruze as visada mezgu apvaliai,man su siulem nelabai graziai atrodo mirksiukas.gif ir nemegstu siuti schmoll.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif Cia turbut tos koriuku megztos vietos kaip atskiros vietos? Nesuprantu aprasymo, nes su rusu kalba susipykus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2010 01 10, 14:10)
Aciu uz atsakymus 4u.gif Cia turbut tos koriuku megztos vietos kaip atskiros vietos? Nesuprantu aprasymo, nes su rusu kalba susipykus blush2.gif

taip , koriuku megstos sonines dalys
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2010 01 08, 18:35)
user posted image
bet gavosi didesne nei tikejausi.....
sunaudojau 4 matkiukus siulo... 400 g, 1400 m pusvilnoniu siulu,  mezgiau 2.5 virbalais

Aš irgi numezgiau šia tuniką iki rankovių ir pradėjau nuleidinėti reglaną, bet pagal mane kažką netaip darau g.gif . Gal galite parašyti kaip jūs mezgėte nugarą nu ir rankoves. Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 01 10, 00:50)
Mergaitės, gal kas matėt šito grožio schemutę kur nors ? Niekaip nerandu...  verysad.gif

user posted image

noriu ir as sitos - koks grozis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2010 01 10, 15:33)
noriu ir as sitos - koks grozis  4u.gif

Čia paskaitinėkit, yra visokių panašių grožių 4u.gif http://club.osinka.ru/topic-45898
Atsakyti