Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

QUOTE(myte @ 2010 01 04, 15:41)
thumbup.gif  thumbup.gif  Visagalis internetas, be jo būčiau ir nežinojus, kad kaimynė taip gražiai mezga. Tikrai labai gražu.

aciu ax.gif
Atsakyti
user posted image

gal šios iškarpėlę turite kuri? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles mirksiukas.gif kokios jus saunuoles! bigsmile.gif as labai noreciau nusimegzti, na bentjau pabandyti, stai tokia tunika, gal galetu kas padeti? schemute duoti ar dar kazkaip papasakoti? blush2.gif 4u.gif rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 01 07, 16:16)

gal šios iškarpėlę turite kuri?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Turiu va ka...
user posted image
Atsakyti
kai paziuri i modeli atrodo sudetinga,o pagal schema ner ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
ačiū begalingai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image, user posted image
Atsakyti
user posted image

bet gavosi didesne nei tikejausi.....

sunaudojau 4 matkiukus siulo... 400 g, 1400 m pusvilnoniu siulu, mezgiau 2.5 virbalais
Atsakyti
Ir aš nusinarpiojau kažkokį tarpinį variantą tarp suknelės ir megztinio. Turbūt galima tunika pavadint?

user posted image

user posted image

Siūlai mano supratimu gryna vilna, turbūt kažkokie naminiai - pirkau juos padėvėtų rūbų parduotuvėj, suvynioti buvo gijom, teko į kamuolius pačiai susivyt. Nei storio, nei metražo nepasakysiu, nes be jokių duomenų jie buvo. Modelis iš galvos, tik kiauraraštį senam mezgimo žurnale nusižiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 01 09, 09:47)
Ir aš nusinarpiojau kažkokį tarpinį variantą tarp suknelės ir megztinio. Turbūt galima tunika pavadint?

user posted image

user posted image

Siūlai mano supratimu gryna vilna, turbūt kažkokie naminiai - pirkau juos padėvėtų rūbų parduotuvėj, suvynioti buvo gijom, teko į kamuolius pačiai susivyt. Nei storio, nei metražo nepasakysiu, nes be jokių duomenų jie buvo. Modelis iš galvos, tik kiauraraštį senam mezgimo žurnale nusižiūrėjau.

Labai grazi tunikute-suknute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 12 29, 16:45)

labai grazi tunika , visai kaip orginalas, gal galetumete pasakyti kiek bloguju akiu darete tarpuose tap soniniu pyniu, ir kaip mezgete , ar is atskiru daliu ar visa isvien ratu? ax.gif g.gif
Atsakyti
tarp pyniu dariau po 4 blogas akis,ne mezgimas mezgamas visas detales atskirai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 09 sausio 2010 - 22:32