Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

QUOTE(Woblienė @ 2010 01 04, 22:53)
labai daug nuo ko priklauso... nuo dydzio, nuo rasto... nuo pacio siulo storio...

suprantu, kad nuo dydžio, siūlų metražo ir pan., užtektų, jei pasakytumėt pvz. 10 vnt, po 50 g./ 200 m ar pan. Apytiksliai/orientaciniai tik. Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(*Zuzzi* @ 2010 01 04, 00:03)
greičiausiai tokia papuolė. O džinsai siaura apačia (cigaretės formos) ir man netinka.... ax.gif
mano figūra kriaušė- lieknas liemuo, platūs klubai. tai manau, kad man reiktų nepabrėžti liemens ir vizualiai siaurinti klubus. tada turėtų tikt. Ten 3 psl kaip tik tokių pavyzdėlių ir mačiau  4u.gif

Galima megzti kaip nors nuo krutines platejanciai, kad laisvai kristu ir klubu neaptemptu, tunika, a la suknute, tuo paciu krutines sriti kazkaip pabreziant... pvz, man grazu, kai virsus megztas ratu su kazkokiomis pynemis, po to primezgant apacia ir rankoves paprastai
doh.gif nemoku paaiskinti, paieskosiu pvz... ax.gif biggrin.gif

user posted image
pvz taip, tik apacia megzti be rastu,ar bent kiek lygesniu rastu, kad pynes klubu neispustu...
user posted image
arba kazka va tokio, va stiliaus, i apacia platejanciai ir laisvai krentancia, kaip suknute...
Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2010 01 04, 22:34)
suprantu, kad nuo dydžio, siūlų metražo ir pan., užtektų, jei pasakytumėt pvz. 10 vnt, po 50 g./ 200 m ar pan.  Apytiksliai/orientaciniai tik. Ačiū.

aš neužilgo pabaigsiu viena tunika tai pasakysiu kiek tiksliai prireikė siūlų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 01 04, 22:34)
Galima megzti kaip nors nuo krutines platejanciai, kad laisvai kristu ir klubu neaptemptu, tunika, a la suknute, tuo paciu krutines sriti kazkaip pabreziant... pvz, man grazu, kai virsus megztas ratu su kazkokiomis pynemis, po to primezgant apacia ir rankoves paprastai
doh.gif nemoku paaiskinti, paieskosiu pvz... ax.gif  biggrin.gif

ačiū už iliustruotus paaiškinimus. O šie pavyzdėliai tikrai įkvėpė norą čiupt virbalus ir megzt sau tuniką- a la suknelę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2010 01 04, 23:47)
aš neužilgo pabaigsiu viena tunika tai pasakysiu kiek tiksliai prireikė siūlų smile.gif

ok, ačiū, sėkmės mezgant ir lauksiu žinių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuzzi* @ 2010 01 03, 18:18)
Dėkui už palaikymą ir gražius žodžius. Aš sakau šitaip todėl, kad ne kartą parduotuvėj matavausi megztą tuniką- man labai gražu, kai matau kitas jas vilkint. Deja, man netiko sad.gif kaip tik išryškino klubus....Gal būtent ta, kurią matavausi netiko parduotuvėj?  g.gif

Na, gal reik surizikuot, ir nusimegzt, o tada paneigti arba patvirtinti savo pačios susidarytą nuomonę?  g.gif  ax.gif  4u.gif

Man asmeniškai netinka jokios tunikos, matavausi daugybę. Esu mažo ūgio, pastebėjau, kad tunikos ir ilgesni megztukai dar labiau vizualiai sutrumpina visą figūrą verysad.gif Taipogi netinka čia minėtos siauriejančios kelnės, o derinyje su tunika išvis tragiškas vaidelis doh.gif
Taigi, ne visom jos tinka unsure.gif
Atsakyti
merginos gal uzmatet tunuku lietuviu kalba.nu rusu neikertu doh.gif trumpiniai ju ir visa kita verysad.gif seip rusu kalba suprantu,bet kas liecia mezgima tamsus miskas.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 01 05, 11:31)
merginos gal uzmatet tunuku lietuviu kalba.nu rusu neikertu doh.gif trumpiniai ju ir visa kita verysad.gif seip rusu kalba suprantu,bet kas liecia mezgima tamsus miskas.

As asmeniskai niekada nieko nemezgu pagal nurodymus ir aprasymus,nes tai, kas aprasoma,- kada kokia aki nuleisti, kada prideti,- nebutinai galutinis rezultatas tiks mano dydziui ir nebutinai visas mezginys, toks, koks yra man patinka, tad mezgu pagal koki nors savo rubeli, o schemos juk turetu buti suprantamos... Jei nesupranti scemu, idek paveiksleli, pabandysime paaiskinti ar isversti i lietuviu kalba, koks zenkliukas ka reiskia (nors as rusisku trumpiniu tp nelabai suprantu blush2.gif)
Daugiau fantazijos ir viskas bus ok! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 01 05, 12:44)
As asmeniskai niekada nieko nemezgu pagal nurodymus ir aprasymus,nes tai, kas aprasoma,- kada kokia aki nuleisti, kada prideti,- nebutinai galutinis rezultatas tiks mano dydziui ir nebutinai visas mezginys, toks, koks yra man patinka, tad mezgu pagal koki nors savo rubeli, o schemos juk turetu buti suprantamos... Jei nesupranti scemu, idek paveiksleli, pabandysime paaiskinti ar isversti i lietuviu kalba, koks zenkliukas ka reiskia (nors as rusisku trumpiniu tp nelabai suprantu blush2.gif)
Daugiau fantazijos ir viskas bus ok! 4u.gif

as daugmaz viska suprantu ten man siaurinimas neaiskus g.gif http://radikal.ru/F/...aefdd1.jpg.html ka reiskia ta gulinti varnele ir kaip ten sijono dalis siuarinama.jei geria suprantu siaurinama ten kur tarp bloguju akiu eina geroji viena.ir dar kaip tiksliai issifruot rodyklele pazymeta rasta.
Atsakyti
< - persukta geroji turėtų būti. O rodyklytė- 2 sumegztos dešinėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2010 01 05, 15:33)
< - persukta geroji turėtų būti. O rodyklytė- 2 sumegztos dešinėn 4u.gif

aciu,o kaip su siaurinimu ten sijono g.gif ir ka duoda pa prsukta akis
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 01 05, 16:46)
aciu,o kaip su siaurinimu ten sijono g.gif ir ka duoda pa prsukta akis

ir dar.ten raso,kad reikia uzsidet 117 akiu.pagal siulus man tiek per mazai.su sijonu viskas aisku bus,o kaip bus su motyvais ant krutines g.gif
Atsakyti