Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

QUOTE(žvėrūne @ 2010 01 02, 13:39)
[b]Ingapoc, puikūs jūsų mezginiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Visiška nesąmonė  schmoll.gif . būtent toks, į apačią šiek tiek platėjantis rūbas maskuoja plačius klubus. Paversk atgal, apie tai kalbėjomės 3 šios temos puslapyje.

Aciu smile.gif
as irgi ta pati norejau parasyt- tunikos atvirksciai idaliausias rubas placiu klubu ar stambesnem moterikem..paziurekit nestukes kaip graziai su tunikom atrodo 4u.gif
Atsakyti
Cia manoji paprastute, iš pigiu Vernito siulu. iesa, jau visa mėnesi kadiėn i darba trinu ax.gif Bet gal greiciau liemene ilga, negu tunika blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai daili thumbup.gif thumbup.gif , o kakliukas kaip mandrai apnarpliotas bigsmile.gif gal išduosi kas čia? blush2.gif
Atsakyti
Labai grazu!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2010 01 02, 16:19)
Labai daili thumbup.gif  thumbup.gif , o kakliukas kaip mandrai apnarpliotas bigsmile.gif gal išduosi kas čia? blush2.gif

Kaklas cia vaseliu atskirai nunertas ir apsiutas. Kazkada kazkur maciau internete ir , aisku, neisiseivinau. tai teko paeksperimentuot is to, ka prisimenu. ir man visai patiko. Tis siulu labai daug tam sueina.
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2010 01 02, 15:02)
Cia manoji paprastute, iš pigiu Vernito siulu. iesa, jau visa mėnesi kadiėn i darba trinu  ax.gif  Bet gal greiciau liemene ilga, negu tunika  blush2.gif
user posted image

user posted image

labai paprasta ir labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2010 01 02, 12:39)
Visiška nesąmonė  schmoll.gif . būtent toks, į apačią šiek tiek platėjantis rūbas maskuoja plačius klubus. Paversk atgal, apie tai kalbėjomės 3 šios temos puslapyje.

QUOTE(ingapoc @ 2010 01 02, 12:55)
as irgi ta pati norejau parasyt- tunikos atvirksciai idaliausias rubas placiu klubu ar stambesnem moterikem..paziurekit nestukes kaip graziai su tunikom atrodo  4u.gif

Dėkui už palaikymą ir gražius žodžius. Aš sakau šitaip todėl, kad ne kartą parduotuvėj matavausi megztą tuniką- man labai gražu, kai matau kitas jas vilkint. Deja, man netiko sad.gif kaip tik išryškino klubus....Gal būtent ta, kurią matavausi netiko parduotuvėj? g.gif

Na, gal reik surizikuot, ir nusimegzt, o tada paneigti arba patvirtinti savo pačios susidarytą nuomonę? g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal tu matuoji tokio kirpimo tunika, kuri tau netinka??? na pvz as esu nei stambi nei liekna, bet dzinsai man aptempti... na tie siurais galais visiskai netinka... nors labai noriu tokiu, o va seip kelnes, (blauzdines) ir tunika labai super atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2010 01 03, 18:14)
Gal tu matuoji tokio kirpimo tunika, kuri tau netinka??? na pvz as esu nei stambi nei liekna, bet dzinsai man aptempti... na tie siurais galais visiskai netinka... nors labai noriu tokiu, o va seip kelnes, (blauzdines) ir tunika labai super atrodo smile.gif

greičiausiai tokia papuolė. O džinsai siaura apačia (cigaretės formos) ir man netinka.... ax.gif
mano figūra kriaušė- lieknas liemuo, platūs klubai. tai manau, kad man reiktų nepabrėžti liemens ir vizualiai siaurinti klubus. tada turėtų tikt. Ten 3 psl kaip tik tokių pavyzdėlių ir mačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2009 12 20, 21:34)
Atnesu parodyti savo pora darbeliu  ax.gif

[url=

thumbup.gif thumbup.gif Visagalis internetas, be jo būčiau ir nežinojus, kad kaimynė taip gražiai mezga. Tikrai labai gražu.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti ir atsiprašau, jei į tokį klausimą kažkur jau buvo atsakyta. Kiek maždaug siūlų reikia tunikai? g.gif

Ačiū. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2010 01 04, 20:05)
Sveikos, noriu paklausti ir atsiprašau, jei į tokį klausimą kažkur jau buvo atsakyta. Kiek maždaug siūlų reikia tunikai?  g.gif

Ačiū. ax.gif

labai daug nuo ko priklauso... nuo dydzio, nuo rasto... nuo pacio siulo storio...
Atsakyti