Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

user posted image
Atsakyti
Kokia graži spalvytė thumbup.gif seniai apie tokią svaigstu doh.gif .
Kokie siuliukai?
Atsakyti
QUOTE(florencija2 @ 2009 12 21, 18:37)
Katik baigiau megzti dukrai tunika smile.gif
stai ji

user posted image

QUOTE(ingapoc @ 2009 12 22, 13:04)
As praeitais metais va tokia mezgiau, irgi galima pavadint tunika  rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:

QUOTE(linaule @ 2009 12 29, 15:45)

Kokios grazios tunikutes wub.gif
Ech...toli man iki tokiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 12 15, 15:24)
reikia pabandyti,o gal ir pavyktu numegzti.......  mirksiukas.gif as ja jau mezgu......jei noretum megzti,klausk,mielai padesiu..........  smile.gif

na jau pasinaudosiu proga biggrin.gif kaip soniukuose ta koriuka pamegsti, iskarpa matau, bet butent kaip megzti... neaisku....
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 12 29, 14:45)

kaip ta koriuka sonuose dareij???
Atsakyti
o kas tau neaisku ar pats korio rastas ar iskarpa?jei korio rastas tai imesiu labai lengvai mezgas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 12 31, 10:54)
o kas tau neaisku ar pats korio rastas ar iskarpa?jei korio rastas tai imesiu labai lengvai mezgas bigsmile.gif

pats raštas kaip mezgasi smile.gif ačiū
Atsakyti
Labai laukiu kaip koriukas sitas mezgasi... jau viskas numegzta... tik sitas beliko..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2010 01 02, 11:33)

lenkiu galva wink.gif
Atsakyti
Wow, kokie grožiai bigsmile.gif wub.gif

Gaila, kad jie tinka lieknoms, o man plačių klubų moterai- netinka sad.gif o taip norėčiau kokią vieną kitą turėt ir nešiot unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Ingapoc, linaule, florencija, puikūs jūsų mezginiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(*Zuzzi* @ 2010 01 02, 13:26)
Wow, kokie grožiai  bigsmile.gif  wub.gif
Gaila, kad jie tinka lieknoms, o man plačių klubų moterai- netinka sad.gif o taip norėčiau kokią vieną kitą turėt ir nešiot  unsure.gif  verysad.gif

Visiška nesąmonė schmoll.gif . būtent toks, į apačią šiek tiek platėjantis rūbas maskuoja plačius klubus. Paversk atgal, apie tai kalbėjomės 3 šios temos puslapyje.
Atsakyti