Kokia graži spalvytė seniai apie tokią svaigstu .
Kokie siuliukai?
Kokie siuliukai?
QUOTE(florencija2 @ 2009 12 21, 18:37)
QUOTE(ingapoc @ 2009 12 22, 13:04)
QUOTE(linaule @ 2009 12 29, 15:45)
Kokios grazios tunikutes
Ech...toli man iki tokiu...
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 12 15, 15:24)
reikia pabandyti,o gal ir pavyktu numegzti....... as ja jau mezgu......jei noretum megzti,klausk,mielai padesiu..........
na jau pasinaudosiu proga kaip soniukuose ta koriuka pamegsti, iskarpa matau, bet butent kaip megzti... neaisku....
o kas tau neaisku ar pats korio rastas ar iskarpa?jei korio rastas tai imesiu labai lengvai mezgas
QUOTE(linaule @ 2009 12 31, 10:54)
o kas tau neaisku ar pats korio rastas ar iskarpa?jei korio rastas tai imesiu labai lengvai mezgas
pats raštas kaip mezgasi ačiū
Labai laukiu kaip koriukas sitas mezgasi... jau viskas numegzta... tik sitas beliko..
Wow, kokie grožiai
Gaila, kad jie tinka lieknoms, o man plačių klubų moterai- netinka o taip norėčiau kokią vieną kitą turėt ir nešiot
Gaila, kad jie tinka lieknoms, o man plačių klubų moterai- netinka o taip norėčiau kokią vieną kitą turėt ir nešiot
Ingapoc, linaule, florencija, puikūs jūsų mezginiai
Visiška nesąmonė . būtent toks, į apačią šiek tiek platėjantis rūbas maskuoja plačius klubus. Paversk atgal, apie tai kalbėjomės 3 šios temos puslapyje.
QUOTE(*Zuzzi* @ 2010 01 02, 13:26)
Wow, kokie grožiai
Visiška nesąmonė . būtent toks, į apačią šiek tiek platėjantis rūbas maskuoja plačius klubus. Paversk atgal, apie tai kalbėjomės 3 šios temos puslapyje.