Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

Mezgejeles gal kuri tokia mezget ir schemute turit smile.gif

[photo id=rqgkrtdfrswbbrqxbfgdwbkgwbqb type=vi style=1 align=no link=photo]

Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2013 02 17, 15:09)
Mezgejeles gal kuri tokia mezget ir schemute turit  smile.gif

[photo id=rqgkrtdfrswbbrqxbfgdwbkgwbqb type=vi style=1 align=no link=photo]

user posted image
Atsakyti
Tunika 11-12 metu mergaitei
user posted image
Atsakyti
Nu jau kokių grožių wub.gif Tiek tunikų modeliuose , tiek jūsų figūrose...
Nusiopirkau siūlų, bet, štariu, kad bus mažai.. Ar galima pradėt megzt nuo viršaus. man patinka tokios "servetėlinės" apykaklės, apvalios, o paskui nuo jų jau ten žemyn kažkaip. Ar čia jau gausis, kad išradinėju dviratį ir privalau daryt, kaip priklauso, t.y. nuo apačios į viršų g.gif

gal kas turit kokių paprastesnių modeliukų su tokiu apvaliu kakliuku? O va šitas ar nuo viršaus megztas, ar nuo apačios?

user posted image

Ačiū... va čia tokia ar galima megzt nuo viršaus?
Papildyta:
http://i498.photobuc...a/Photo0220.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 18 vasario 2013 - 13:39
QUOTE(wilmusia @ 2013 02 18, 13:37)

Galima megzti ir tą ir tą..Man kažkaip dabar net smagiau nuo viršaus,o jei dar negarantuota,ar užteks siūlų,tai dar patogiau:padarai viską kas reikia viršuj,o ilgis jau kas gausis smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Julsita. Bandysiu eksperimentuot. Esu nėrėja, o virbalai man nelabai draugiški blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai įdomi spalvytė paskutiniosios wub.gif

o aš išbandžiau gal kokius 8 variantus wub.gif mezgiau-ardžiau, mezgiau- ardžiau, ir vėl iš naujo. Galų gale sukišau į maišą ir į spintą. nelabai manęs klauso virbalai doh.gif Kai atsigausiu nuo ardymo, bandysiu vąšeliu. Su juo kur kas geriau draugauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2013 03 09, 19:50)

Gal kiaurarascio schema galima ax.gif
Atsakyti
Rusiskai supranti
nes ten tik aprasymas. Galeciau nufotkint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 12 19, 16:58)
Ko gi čia dabar stresuojat, ką turiu - tas mano ir tuo džiaugiuosi. Na, o modeliukų, maskuojančių pilvą, tikrai yra nemažai mezgimo forumuose.

user posted image[/url]
petelne41,2014 03 26
Sveikos merginos,koks gražus tas baltas megztukas,gal kas zino kur schemute jo gauti,ar siap aprasyma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 02 18, 13:37)

gal kas turit kokių paprastesnių modeliukų su tokiu apvaliu kakliuku? O va šitas ar nuo viršaus megztas, ar nuo apačios?

user posted image

Papildyta:
http://i498.photobuc...a/Photo0220.jpg

Aš tokią mezgiau, bet man tas šonuose "perliukas" viską sugadino, nes tie kampai gavosi tokie patįsę.... Nes, matyt, pynės siaurina ir "prilaiko" raštą. Bet gal čia tik man taip gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2014 03 26, 20:10)
Aš tokią mezgiau, bet man tas šonuose "perliukas" viską sugadino, nes tie kampai gavosi tokie patįsę.... Nes, matyt, pynės siaurina ir "prilaiko" raštą. Bet gal čia tik man taip gavosi  g.gif

koriuka reikejo megst, o ne perliuka ir nepatistu
Atsakyti