QUOTE(JOLINTA @ 2011 11 06, 16:46)
o galit man padeti kaip graziai reikia susiuti mezgini,ar su adata ar su siuvimo masina
Man labiausiai patinka vaseliu jei kas netinka lengva ardyti siule ir pataisyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 11 06, 20:35)
Man labiausiai patinka vaseliu jei kas netinka lengva ardyti siule ir pataisyti
o kaip tai darot?
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 06, 22:24)
o kaip tai darot?
Bandysiu paaiskint bet nelabai moku lengviau parodyt butu, sumezgu dvi dalis kabinu krastine aki pirmos ir antros dalies ir suneriu zemu stulpeliu paskui kabinu kitas akis ir vel suneriu zemu stulpeliu tikiuosi suprasit
QUOTE(Lauryte80 @ 2011 10 31, 17:31)
Sveikos mezgejeles, gal galite padeti? rusiskai nelabai suprantu, gal galit paaiskint kaip megzti ta rasteli kuris pavaizduotas virsuje nuotraukos?
ĮVEIKTI KORIUKĄ man padėjo ši nuoroda
koriukas!
Narpliojau tikrai ilgai ir kantriai (buvau ir į šalį atidėjusi - nuleidusi rankas )
Lyginis akiu skaicius.
1-eile: geros akys.
2-eile: geros akys.
3-eile: *1 gera akis,1 dviguba akis*.
4-eile: *desiniu virbalu pakelti siula,nuleista priestai buvusioje eileje ir ismegzti ji kartu su ta akimi kuria jis denge GERAJA AKIMI;1 gera akis*.
5-eile: *1 dviguba akis,1 gera akis*.
6-eile: *1 gera akis;desiniu virbalu pakelti siula,nuleista priestai buvusioje eileje ir ismegzti ji kartu su ta akimi kuria jis denge GERAJA AKIMI*.
RASTA KARTOTI NUO EILES.
dviguba akis-tai kaip angliskam stulpelyje,o ta 4 eiles ilga lytanija bus dviguba akis is blogos puses
bandykit
DVIGUBA AKIS(megsk kaip gera bet uzkabink uz pereitos eiles akies.Gaunasi kaip akis su uzmetimu.)
parašymą, dkui, supratau, beliks pamėginti aš siuvu visada, radau žurnale paaiškinimą, tai susisiuva tikrai neblogai.ten šoninį siūliuką vidinį reikia kabinti.
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 07, 10:40)
parašymą, dkui, supratau, beliks pamėginti aš siuvu visada, radau žurnale paaiškinimą, tai susisiuva tikrai neblogai.ten šoninį siūliuką vidinį reikia kabinti.
Man atrodo isivaizduoju, bet masina megztus sunkoka sugaudyt nebent isskalbti ir pagarint kad taip nesiriestu. Malonu kad suprantamai paaiskinau
Sveikutės, kilsiu aišku skaityt visos temos, gal bus kokių patarimų ar schemučių, bes esmė tai tokia: sugalvojau nusimegzti tokią va tuniką, tai galvoju ar yra kokių spec. gudrybių, kad viskas gautųsi gerai, nes niekada dar neesu mezgusi horizontaliai
QUOTE(Kodencija @ 2011 10 24, 09:17)
http://www.supermama...?...0023&st=456 zinute 459, kad nesikartoti metu kitos tems nuorodele, stai kikia tunika numezgem duktereciai
kokia grazute
Mergaites, o jums tunikos neissisedi, ta prasme mezginys neissitempia besedint? Ruosiuosi megzti tunika ir pagalvojau, gal kas kokiu gudrybiu zino, kad siula sustiprinti, gal pvz pynem megzti ar dar kaip? Atsiprasau jei toki klausima nagrinejot jau, tiesiog atidziai neperskaiciau 42 psl.
man iš Vernito neišsisėdėjo ir kolegė metus nešioja iš šukuotins pusvilnės vernito, tai nišsisėdi, o man kažkokia princes pusvilnė išsisėdėjo. nuo siūlo priklauso