Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

aciu labai:D
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 12 20, 13:49)
ketvirtas modeliukas gal ir būtų man "įkandamas" tik neradau jo schemutės.

Neturiu būtent šio modelio schemų ir aš, bet galiu pasiūlyti panašių, gal pavyks.
user posted image
Viršaus raštelis
user posted image
Čia panaši apačia
user posted image

Ir apačios raštelis, panašus į nusižiūrėtos tunikos raštą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 12 20, 18:12)
Neturiu būtent šio modelio schemų ir aš, bet galiu pasiūlyti panašių, gal pavyks.

Be galo dėkui Žvėrūne! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurka @ 2009 12 19, 06:09)
lauralauralaura, gal galėtum ir man patarti šiuo klausimu  ax.gif  būčiau labai dėkinga... o tai dabar jau antra savaitė kaip mezgimas sustojo, nes nežinau ką daryt..... doh.gif

na,patarti galiu kol kas tik del rasto.........visa savaitele neturejau laiko prisesti ir pamegzti savo tunika............gal ryt jau prieisiu ir prie rankovyciu..............kaip studijavau visa mezgimo eiga,tai nusprendziau,kad rankovytes megsiu(jei zinoma gausis)ne atskiras,o kartu su nugara ir priekiu...........tik manau reikes sumegzti prie pynes kelias akis,kad susiauretu............o po to kaklas ,,..................
..........net ir as kazkaip susimasciau ar cia man kas gausis............ar irgi teks ardyti.............

o kaip tu mezgiai ar atskirai rankovytes ar kartu,kad teko ardyti............as irgi nesu super mezgeja ......deja,tik megeja........tai mezgant tenka ardyti arba kazkokiam rastui issiaiskinti tenka skirti kelias dieneles...............
Papildyta:
[quote=žvėrūne,2009 12 19, 17:58]
Ko gi čia dabar stresuojat, ką turiu - tas mano ir tuo džiaugiuosi. Na, o modeliukų, maskuojančių pilvą, tikrai yra nemažai mezgimo forumuose. Ypač dėkingi tie modeliai, kurių liemens linija yra aukščiau nei įprasta, arba iš viso išryškinta linija po krūtine. Tokie modeliai paprastai ne tik slepia barankas, bet ir lieknina. Man va tokie gražūs 4u.gif

vau koks modeliuku grozis................ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atnesu parodyti savo pora darbeliu ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiurtė: 20 gruodžio 2009 - 21:37
Kiurte, thumbup.gif
As ir baigineju tunika, bet nuo virsaus zemyn ir be siuliu, tai liko apacia, nzn kaip daryt kad netrauktu gumyte, ar akiu pridet, ar lenktu krasteliu daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2009 12 20, 22:34)
Atnesu parodyti savo pora darbeliu  ax.gif

user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

Nu niekaip schmoll.gif neina šią grožybę pradėti, kiek bandžiau tiek neišeina doh.gif Gal kuri irgi bandėt, pasidalintumėt idėjomis verysad.gif gal užmatėte kur scemutę
Atsakyti
Katik baigiau megzti dukrai tunika smile.gif
stai ji

user posted image
Atsakyti
lauralauralaura
barbora,
aciu mirksiukas.gif
florencija- thumbup.gif
Atsakyti
Meginos,gal galetumet truputuka pagelbeti ax.gif
Noriu isbandyti viena rasteli,bet va,nelabai suprantu kaip reik megzti isvirkscia puse,nuorodoj idetoj shcemoj pavaizduota tik geroji puse unsure.gif Aprasyme,virs schemos kazkas parasyta apie blogaja puse,bet nelabai suprantu kas unsure.gif

http://radikal.ru/F/...9d9f35.jpg.html
Atsakyti
As praeitais metais va tokia mezgiau, irgi galima pavadint tunika rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sindija @ 2009 12 22, 01:48)
Meginos,gal galetumet truputuka pagelbeti ax.gif

Ten raso, kad isvirkscioj pusej megzt akis pagal rasta, o uzmetimus megzt isvirksc.akim..
Atsakyti