Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 03 23, 13:29)

O Jus SOLI-SOL mezgate? kaip sekasi?

Sveika Pilnatie mirksiukas.gif , mezgu thumbup.gif mezgu thumbup.gif , ardau doh.gif ardau doh.gif .Va taip ir darbuojuos.Mezgu dukrai.Pirmą kartą kai mezgiau, pamatavau buvo per mažai akių ir per stori virbalai.Taigi aną svaitę pasikeičiau virbalus ir išardžiau viską.Dabar akių užsidėjau daugiau, bet toks jausmas kad vėl bus siauroka.Mano mezgimas toks įdomus gaunasi..............Aš iš karto pradėjau ratu.Bet galvoju kad viršų megsiu įprastai , be rašto, nes irgi nelabai susigaudau kaip reikėtų ten viską padaryti, nes neatitinka akių skaičius pagal duotą schemą.Tad tuo kiaurašaščiu megsiu apačią ir rankoves truputį.Vėliau paparastu raštu.Ten irgi pagal save darysiu nes nelabai suprantu kaip ten tas akis megzti, tai megsiu stulpelių raštu viena gera kita bloga.Žiūrėsiu kas gausisi iš mano imprivizacijų, jei vėl neteks ardyti.Nes esu nusiteikusi išmokti reglanu nuo apačios ir dar apykakaklę noriu išmegzt išmokti.Tad mano tunika tikrai labai lėtai einasi.O gal tavoji mirksiukas.gif jau prie pabaigos ax.gif ?Tau laukiam pasirodant drinks_cheers.gif
Atsakyti
SOS SOS SOS Merginos, padekite, patarkite cry.gif Mezgeja numezge tunika, (megzta nuo apacios) o apacia per plati... Reiketu pasiaurinti apacia, apacioje kokius 4 cm ir siaurejant i virsu. Galiu tiesiog nusiuti kur reikia, bet tie atlike krastai atrodys baisiai... Prisiuvau tuos galus ruzavu siulu, matosi gal nuotraukoje. Ar yra koks stebuklingas budas pataisyti si defekta, tai yra pasiaurinti, kad nebutu tu krastu, kaip juos nuardyti...?
user posted image
Atsakyti
Almera: karta buvau as nusimezgusi per platu megztini. Tai man siuveja su kazkokiu tai prietaisu (nepamenu pavadinimo) kirpo ir is karto apmete sonus, kad jie neirtu. Tada beliko tik graziai susiuti. Atrode visai neblogai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2011 04 09, 20:43)
Almera: karta buvau as nusimezgusi per platu megztini. Tai man siuveja su kazkokiu tai prietaisu (nepamenu pavadinimo) kirpo ir is karto apmete sonus, kad jie neirtu. Tada beliko tik graziai susiuti. Atrode visai neblogai. smile.gif

Su overloku, dirbu siuveja tai zinau blush2.gif , tik mazai kas namie juos turi
Atsakyti
jo su overloku,tik deja paskui jau isardyt neverta bus smile.gif sulu sugadinimas,reikejo sakyt pries pasiimant is mezgejos,kad permegstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 04 09, 21:59)
jo su overloku,tik deja paskui jau isardyt neverta bus smile.gif sulu sugadinimas,reikejo sakyt pries pasiimant is mezgejos,kad permegstu smile.gif

Taip taip arba nesiot kol suplis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 04 09, 21:59)

Zinau, kad reikejo, bet ji jau man trumpino, o kad permegztu...per dag jau jai darbo butu buve... Gal ir numatom negerai, as norejau, kad siek tiek platetu, bet rezultate ne kas.
O tai kur ta overloka man gauti... nunesti kur drabuzius taiso, siuvimo paslaugos?
Atsakyti
Siuvykos juos turi, turi ir kas namie siuva
Atsakyti
Aciu visoms labai uz patarimus. Nesiu i siuvykla.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 04 08, 09:18)
Sveika Pilnatie mirksiukas.gif , mezgu thumbup.gif  mezgu thumbup.gif , ardau doh.gif  ardau doh.gif .Va taip ir darbuojuos.Mezgu dukrai.Pirmą kartą kai mezgiau, pamatavau buvo per mažai akių ir per stori virbalai.Taigi aną svaitę pasikeičiau virbalus ir išardžiau viską.Dabar akių užsidėjau daugiau, bet toks jausmas kad vėl bus siauroka.Mano mezgimas toks įdomus gaunasi..............Aš iš karto pradėjau ratu.Bet galvoju kad viršų megsiu įprastai , be rašto, nes irgi nelabai susigaudau kaip reikėtų ten viską padaryti, nes neatitinka akių skaičius pagal duotą schemą.Tad tuo kiaurašaščiu megsiu apačią ir rankoves truputį.Vėliau paparastu raštu.Ten irgi pagal save darysiu nes nelabai suprantu kaip ten tas akis megzti, tai megsiu stulpelių raštu viena gera kita bloga.Žiūrėsiu kas gausisi iš mano imprivizacijų, jei vėl neteks ardyti.Nes esu nusiteikusi išmokti reglanu nuo apačios ir dar apykakaklę noriu išmegzt išmokti.Tad mano tunika tikrai labai lėtai einasi.O gal tavoji mirksiukas.gif  jau prie pabaigos ax.gif ?Tau laukiam pasirodant drinks_cheers.gif

Prie pabaigos?! lotuliukas.gif
Ne viena as mezgini isardziau hihihi.gif As savaji isardziau jau ismezgus virsaus rasta, pasimatavau ir nusprendziau kad per stora atrodau su juo biggrin.gif . Na mezgiau is storesniu siulu, nu ir man jie tikrai per stori atrode kai visa vaizda matau. Norisi tunikos siu metu laiku nesioti, i ji man tokia ziemine gavosi. Paemiau nusipirkau nauju siulu ir vel mezgu. Na gal kada baigsiu, nereikes dar karta ardyti. Nes vis stebiu ar ne per mazai akiu uzsidejau. Labai negrazu kai per daug ju buna. As tai megsiu pagal schema. Tai va ir mano mezginys eina letai letai per kalnus link pabaigos. blush2.gif
Atsakyti
Štai tokia tunika
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 14 balandžio 2011 - 06:59
ZUZANA-tunika labai grazi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,gal galietum rastelio shemute pasidalint,aciu mirksiukas.gif
Atsakyti