Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 02 21, 21:40)
Paaiskinkit man rasteli, suprantu geroje puseje mezgi pagal rasteli, o blogoje puseje gerom ar blogom akim? Jau skaitau gal koki desimta karta rasto aprasyma niekaip man nedaeina  verysad.gif

O aš iš vis nesuprantu tos schemos.Mergaitės ar gerai galvoju kad A raportas mezgamas stačiai o B raportas mezgamas žiūrint gulsčiai?T.y. du raštai sudėti į vieną?Pilnatis kaip sekasi megzti, jei turėtumėt laiko gal galit papasakot smulkiau kaip viską pradėti.neesu patyrusi mezgėja, tik mokinuos todėl nelabai čia man viskas aišku.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 17, 10:02)
O aš iš vis nesuprantu tos schemos.Mergaitės ar gerai galvoju kad A raportas mezgamas stačiai o B raportas mezgamas žiūrint gulsčiai?T.y. du raštai sudėti į vieną?Pilnatis kaip sekasi megzti, jei turėtumėt laiko gal galit papasakot smulkiau kaip viską pradėti.neesu patyrusi mezgėja, tik mokinuos todėl nelabai čia man viskas aišku.

Raportas A tai mezgimas i virsu, o raportas B tai rasto pabaiga, kai numezgi visa raporta i virsu tai kartoji ta pati raporta nuo apacios vel i virsu kiek reikia kartu. Tikiuosi aiskiai parasiau, pagal paveiksliuka matosi, bet jei nelabai mezge tai nesuprasit, as tai kai kuriuos rastus ir is nuotraukos numegzti galiu
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 17, 10:02)

Nesilankiau cia senokai. Man sekasi neblogai, truputi buvau sustojusi nes maciau siulu pritruks, tai mezginio virsaus nepradejau nes nezinojau ar rasiu tokiu siulu kuriu man reikia. Tai dabar turiu vel siulu ir einam toliau, bet truputi su tuo virsum man neaisku. Kai parasyta kad rekia surinkti visas tuniko dalis (rankoves, nugara, prieki) tai surinkus ju gi nemegsi kaip kojines apvaliai. Tai reikes susiuti kurioje vietoje? Ar as gerai suprantu? Nesu as irgi labai jau mokanti, bet stengiuos biggrin.gif Cia kalbama apie sia tunika.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 03 23, 10:52)
Nesilankiau cia senokai. Man sekasi neblogai, truputi buvau sustojusi nes maciau siulu pritruks, tai mezginio virsaus nepradejau nes nezinojau ar rasiu tokiu siulu kuriu man reikia. Tai dabar turiu vel siulu ir einam toliau, bet truputi su tuo virsum man neaisku.  Kai parasyta kad rekia surinkti visas tuniko dalis (rankoves, nugara, prieki) tai surinkus ju gi nemegsi kaip kojines apvaliai. Tai reikes susiuti kurioje vietoje? Ar as gerai suprantu? Nesu as irgi labai jau mokanti, bet stengiuos  biggrin.gif Cia kalbama apie sia tunika.

raso,kad ant virbalu su valu,todel bus apvaliai kaip kojines.
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 03 23, 12:26)
raso,kad ant virbalu su valu,todel bus apvaliai kaip kojines.

Nu as irgi taip supratau pasiskaicius. Bet ar rastas gausis? gi geroje puseje mezgi pagal rasta, o blogoje tai blogas-geras ir t.t. o kai kojine mezgi, tai is vienos puses visada mezgi, is isores. Ar as kazko nesuprantu. ?
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 03 23, 12:33)
Nu as irgi taip supratau pasiskaicius. Bet ar rastas gausis? gi geroje puseje mezgi pagal rasta, o blogoje tai blogas-geras ir t.t. o kai kojine mezgi, tai is vienos puses visada mezgi, is isores. Ar as kazko nesuprantu. ?

galima viska daryti ir gerojoj pusej viena eile megzti pagal rasta kita eile gerom blogom tik pasizymekit nuo kur prasideda eile kad nesumaisytumet
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 03 23, 13:16)
galima viska daryti ir gerojoj pusej viena eile megzti pagal rasta kita eile gerom blogom tik pasizymekit nuo kur prasideda eile kad nesumaisytumet

galima? ir iseis? nu reiks blogus siulus pasiimti ir pabandyti, paziuresim kas gausis.

O Jus SOLI-SOL mezgate? kaip sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PILNATIS13: 23 kovo 2011 - 12:31
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 03 23, 13:29)
galima? ir iseis? nu reiks blogus siulus pasiimti ir pabandyti, paziuresim kas gausis.

O Jus SOLI-SOL mezgate? kaip sekasi?

Aisku galima juk serveteles virbalais taip ir mezgasi, o kai iprasit tai ne pradzios zymeti nereiks. As servetelas virbalais jau nuo mokyklos mezgiau ir staltiese turiu nusimezgus
Atsakyti
Pagaliau baigiau tunika.
user posted image
Atsakyti
Labai gražu "sherry" thumbup.gif , nuotraukoj atrodo gan ilga praktiškai ne tunika, o suknelė.
Atsakyti
QUOTE(Matilda1 @ 2011 04 06, 18:50)
Labai gražu "sherry"  thumbup.gif ,  nuotraukoj atrodo gan ilga praktiškai ne tunika, o suknelė.

netrumpa ir gavosi, iki kelenu.
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 04 06, 19:26)
Pagaliau baigiau tunika.
user posted image

koks darbas wub.gif cia jau visa suknia
Atsakyti