Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

MANO TUNIKA wub.gif

user posted image

user posted image

NUGARA

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2011 01 31, 21:38)
MANO TUNIKA  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif , ant modeliuko turetu super atrodyt
Atsakyti
o cia pagal ta pati ant modeliuko blush2.gif tik ne man o sesei
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano tunika - suknelė

user posted image
Atsakyti
Neilita, akivaizdus skirtumas tarp foto ant modelio ir patiestos tunikos. Simpatiška.
Diudas, šauni tunika.
Atsakyti
Sveikos mezgėjos,

gal kartais turit sios suknutės - tunikos schemą,kažkaip randu tik paveikslėlį.
Papildyta:
QUOTE(Enary @ 2010 01 04, 22:34)
user posted image
arba kazka va tokio, va stiliaus, i apacia platejanciai ir laisvai krentancia, kaip suknute...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matilda1: 21 vasario 2011 - 08:51
user posted image
4u.gif ups doh.gif Nelabai matos.Gal taip geriau bus user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 21 vasario 2011 - 10:11
Merginos, gal galit patarti... tunika numegzta is apacio i virsu ir per ilga. Noriu sutrumpinti is apacios, bet nezinau kaip.... o tikrai zinau, kad kazkoks budas yra, lyg istraukti siula...
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2011 02 21, 10:27)
Merginos, gal galit patarti... tunika numegzta is apacio i virsu ir per ilga. Noriu sutrumpinti is apacios, bet nezinau kaip.... o tikrai zinau, kad kazkoks budas yra, lyg istraukti siula...

Taip-ištraukti siūlą. Atsimatuok,kokio ilgio nori ir ties ta vieta užkabink kokiu vašeliu siūlą ir patrauk stipriai.Išsitempusią kilpą perkirpk. Po to aš jau iškart pasiruošiu virnalą ir atsargiai,ardydama po vieną akutę,iškart renku ant virbalo. Mano mama iškarto ištraukia visą siūlą ir tada surenką akis.
Kad dar aiškiau būtų:kai užkabini kur stipriai pėdkelnių siūlą ,kojinė gražiai į dvi dalis pasidalina. Tai va ir čia taip pat mirksiukas.gif
Na tikiuosi suprantamai paaiškinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū "netikėtai" thumbup.gif

Dar vienas klausimelis blush2.gif
aprašymas kinietiškai gal yra bandžiusiu mezgzti šią tuniką.. Ar teisingai suprantu, kad reikia numegzti atskirus stačiakampius ir paskui juos siusiųti.
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 02 21, 11:36)
Taip-ištraukti siūlą. Atsimatuok,kokio ilgio nori ir ties ta vieta užkabink kokiu vašeliu siūlą ir patrauk stipriai.Išsitempusią kilpą perkirpk. Po to aš jau iškart pasiruošiu virnalą ir atsargiai,ardydama po vieną akutę,iškart renku ant virbalo. Mano mama iškarto ištraukia visą siūlą ir tada surenką akis.
Kad dar aiškiau būtų:kai užkabini kur stipriai pėdkelnių siūlą ,kojinė gražiai į dvi dalis pasidalina. Tai va ir čia taip pat  mirksiukas.gif
Na tikiuosi suprantamai paaiškinau  mirksiukas.gif

Aiskiai smile.gif Aciu, bandysiu siandien. Mes mezgeja numezge tunika, per ilga... ji isardytu, bet dabar del ligos negali. O laukti nesinori... Bet labai bijau sugadinti...
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 12 10, 19:39)
Mergaites, jei neklystu cia sis modelis.
user posted image
user posted image

Paaiskinkit man rasteli, suprantu geroje puseje mezgi pagal rasteli, o blogoje puseje gerom ar blogom akim? Jau skaitau gal koki desimta karta rasto aprasyma niekaip man nedaeina verysad.gif
Atsakyti