Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

Šilta tunika iš moherinių siūlų smile.gif
user posted image
Atsakyti
labai labai ir dar karta labai grazi! nuostabus darbas!
Atsakyti
Carnitaster bigsmile.gif nerealu !!!

Dabar uzversiu klausimukais - kiek siulu suejo, kokie siulai, koks metrazas, ir gal galima rasteli gaut ? ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 12 14, 07:07)

Labai grazi tunika 4u.gif .
Tik man gal apacia siektiek uzkliuna blush2.gif ,ar cia nuo rasto ji taip pasigarbiniavo ar cia taip turejo buti? smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2010 12 14, 10:19)
Labai grazi tunika  4u.gif .
Tik man gal apacia siektiek uzkliuna  blush2.gif ,ar cia nuo rasto ji taip pasigarbiniavo ar cia taip turejo buti?  smile.gif .

O man kaip tik patiko, kad tos tunikos apacia banguota. Tokio savotisko lengvumo duoda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2010 12 14, 11:19)
Labai grazi tunika  4u.gif .
Tik man gal apacia siektiek uzkliuna  blush2.gif ,ar cia nuo rasto ji taip pasigarbiniavo ar cia taip turejo buti?  smile.gif .

Kadangi pynės labai sutraukia mezginį, tai aš apgalvotai padariau platesnį kantuką, kad taip pasibanguotų, ir išties atrodo visai neblogai, tik foto nėra kaip perteikti viso to, na svarbiausia, užsakovė liko labai patenkinta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Getira @ 2010 12 14, 12:29)
O man kaip tik patiko, kad tos tunikos apacia banguota. Tokio savotisko lengvumo duoda.  ax.gif

ačiū, tikrai nenorėjau daryti pynių nuo pat apačios, norėjosi kažko tai kitokio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2010 12 14, 11:07)
Carnitaster  bigsmile.gif  nerealu !!!

Dabar uzversiu klausimukais - kiek siulu suejo, kokie siulai, koks metrazas, ir gal galima rasteli gaut ?  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

siūlų suėjo penki matkeliai, čia yra mohera su akrelanu, metražo nežinu, nes jau nebeturiu etiketės, taip pat ir metražo.

O čia pynių raštelis, visa kita iš galvos

user posted image
Atsakyti
Dekui uz schemute smile.gif o kaip ismegzti tas akis per viduri ? Ir ar apacia yra ripsiukas ?
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 12 14, 07:07)

labai graži wub.gif pynės įspūdingai atrodo thumbup.gif ir kaip ten kakliukas ir kur rankovės turi būti, apnerta?
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2010 12 14, 15:21)
Dekui uz schemute smile.gif o kaip ismegzti tas akis per viduri ? Ir ar apacia yra ripsiukas ?

taip, apačia ripsiuku, o akytės per vudyrį darau taip: iš gerosios pusės tą akį nukeliu neišmezgus su užmetimu, o iš blogosios pusės išmezgu blogai kartu su tuo užmetimu. Sunku paaiškinti, bet tikiuosi aišku g.gif
Papildyta:
QUOTE(smileja @ 2010 12 14, 15:27)
labai graži  wub.gif pynės įspūdingai atrodo thumbup.gif  ir kaip ten kakliukas ir kur rankovės turi būti, apnerta?

kakliuką ir aplink rankovytes apnėriau vėžlio žingsniuku smile.gif
Atsakyti
ispudinga tunika, spalva super, kruopstus darbas 4u.gif
schemute jau nusikopinau smile.gif labai jau patiko pynes.
QUOTE(carnitaster @ 2010 12 14, 18:13)
taip, apačia ripsiuku,  o akytės per vudyrį darau taip: iš gerosios pusės tą akį nukeliu neišmezgus su užmetimu, o iš blogosios pusės išmezgu blogai kartu su tuo užmetimu. Sunku paaiškinti, bet tikiuosi aišku g.gif
Papildyta:
kakliuką ir aplink rankovytes apnėriau vėžlio žingsniuku smile.gif

Atsakyti
[quote=adiavvv,2010 12 15, 12:43]
ispudinga tunika, spalva super, kruopstus darbas 4u.gif
schemute jau nusikopinau smile.gif labai jau patiko pynes.

ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 12 14, 13:51)
Kadangi pynės labai sutraukia mezginį, tai aš apgalvotai padariau platesnį kantuką, kad taip pasibanguotų, ir išties atrodo visai neblogai, tik foto nėra kaip perteikti viso to, na svarbiausia,užsakovė liko labai patenkinta mirksiukas.gif

Zinoma tai svarbiausia drinks_cheers.gif .
Atsakyti