Šilta tunika iš moherinių siūlų
labai labai ir dar karta labai grazi! nuostabus darbas!
Carnitaster nerealu !!!
Dabar uzversiu klausimukais - kiek siulu suejo, kokie siulai, koks metrazas, ir gal galima rasteli gaut ?
Dabar uzversiu klausimukais - kiek siulu suejo, kokie siulai, koks metrazas, ir gal galima rasteli gaut ?
QUOTE(carnitaster @ 2010 12 14, 07:07)
Labai grazi tunika .
Tik man gal apacia siektiek uzkliuna ,ar cia nuo rasto ji taip pasigarbiniavo ar cia taip turejo buti? .
QUOTE(ANETELE @ 2010 12 14, 10:19)
Labai grazi tunika .
Tik man gal apacia siektiek uzkliuna ,ar cia nuo rasto ji taip pasigarbiniavo ar cia taip turejo buti? .
O man kaip tik patiko, kad tos tunikos apacia banguota. Tokio savotisko lengvumo duoda.
QUOTE(ANETELE @ 2010 12 14, 11:19)
Labai grazi tunika .
Kadangi pynės labai sutraukia mezginį, tai aš apgalvotai padariau platesnį kantuką, kad taip pasibanguotų, ir išties atrodo visai neblogai, tik foto nėra kaip perteikti viso to, na svarbiausia, užsakovė liko labai patenkinta
Papildyta:
QUOTE(Getira @ 2010 12 14, 12:29)
O man kaip tik patiko, kad tos tunikos apacia banguota. Tokio savotisko lengvumo duoda.
ačiū, tikrai nenorėjau daryti pynių nuo pat apačios, norėjosi kažko tai kitokio
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2010 12 14, 11:07)
Carnitaster nerealu !!!
siūlų suėjo penki matkeliai, čia yra mohera su akrelanu, metražo nežinu, nes jau nebeturiu etiketės, taip pat ir metražo.
O čia pynių raštelis, visa kita iš galvos
Dekui uz schemute o kaip ismegzti tas akis per viduri ? Ir ar apacia yra ripsiukas ?
QUOTE(carnitaster @ 2010 12 14, 07:07)
Šilta tunika iš moherinių siūlų
labai graži pynės įspūdingai atrodo ir kaip ten kakliukas ir kur rankovės turi būti, apnerta?
QUOTE(beladona @ 2010 12 14, 15:21)
Dekui uz schemute o kaip ismegzti tas akis per viduri ? Ir ar apacia yra ripsiukas ?
taip, apačia ripsiuku, o akytės per vudyrį darau taip: iš gerosios pusės tą akį nukeliu neišmezgus su užmetimu, o iš blogosios pusės išmezgu blogai kartu su tuo užmetimu. Sunku paaiškinti, bet tikiuosi aišku
Papildyta:
QUOTE(smileja @ 2010 12 14, 15:27)
labai graži pynės įspūdingai atrodo ir kaip ten kakliukas ir kur rankovės turi būti, apnerta?
kakliuką ir aplink rankovytes apnėriau vėžlio žingsniuku
ispudinga tunika, spalva super, kruopstus darbas
schemute jau nusikopinau labai jau patiko pynes.
QUOTE(carnitaster @ 2010 12 14, 18:13)
taip, apačia ripsiuku, o akytės per vudyrį darau taip: iš gerosios pusės tą akį nukeliu neišmezgus su užmetimu, o iš blogosios pusės išmezgu blogai kartu su tuo užmetimu. Sunku paaiškinti, bet tikiuosi aišku
Papildyta:
Papildyta:
[quote=adiavvv,2010 12 15, 12:43]
ačiū
ačiū
QUOTE(carnitaster @ 2010 12 14, 13:51)
Kadangi pynės labai sutraukia mezginį, tai aš apgalvotai padariau platesnį kantuką, kad taip pasibanguotų, ir išties atrodo visai neblogai, tik foto nėra kaip perteikti viso to, na svarbiausia,užsakovė liko labai patenkinta
Zinoma tai svarbiausia .