Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

QUOTE(Woblienė @ 2009 12 18, 10:52)
nzn... kolkas ka esu numezgusi tai nelaai man velesi.... o seip matysim kaip cia ar velsis ar nia

kaip faina,kad galit megzti is vilnos.......as tai elergiska jai..........o juk tokie silti vilnoniai rubai..........
Atsakyti
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 12 18, 10:14)
kaip faina,kad galit megzti is vilnos.......as tai elergiska jai..........o juk tokie silti vilnoniai rubai..........

megzti galiu biggrin.gif bet jei tektu ant nuogo kuno nesioti.... tai brrr.... man ziauriai niesti...
Atsakyti
Sveikutes!
Jungiuosi ir aš. kažkaip netyčia užmačiau, kad ir aš pradėjus esu megzti tokią tuniką-suknelę kur lauralauralaura įkėlė, pilkąją...

Labai ji man graži, bet ir aš labai jau megėja tik... Tas pynes išsiaiškinau lyg ir viskas gaunasi, bet va man problema tai ties pažastim sustojau.... Neįsivaizduoju kiek ten ir kur reikia nuleisti ir kaip ten iš vis paskui darosi tos rankovytės.... Man visi tie skaičiavimai tai irgi tamsus miškas....

lauralauralaura, gal galėtum ir man patarti šiuo klausimu ax.gif būčiau labai dėkinga... o tai dabar jau antra savaitė kaip mezgimas sustojo, nes nežinau ką daryt..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2009 12 17, 13:24)
Sveikos merginos, esu ganetinai stora , nesioju europini 44-46 dydzius , labai noriu kazko panasaus i tunika arba i suknele, gal kas turite kokiu pvz. , nes kazkaip siaip megzti nesinori, gaila darbo. Aciu labai is anksto

Vat ir aš į šią temelę atklydusi pasidžiaugiau gržiais modeliukais wub.gif ir pamąsčiau:"Ech, ne tau, Martynai, mėlynas dangus verysad.gif... "
O gal vis dėlto užmatėt kuri ir apkūnesnioms tinkačių modeliukų, kad pilvuką bent kiek būtų galima paslėpt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 12 19, 17:33)
O gal vis dėlto užmatėt kuri ir apkūnesnioms tinkačių modeliukų, kad pilvuką bent kiek būtų galima paslėpt  blush2.gif  ax.gif

Ko gi čia dabar stresuojat, ką turiu - tas mano ir tuo džiaugiuosi. Na, o modeliukų, maskuojančių pilvą, tikrai yra nemažai mezgimo forumuose. Ypač dėkingi tie modeliai, kurių liemens linija yra aukščiau nei įprasta, arba iš viso išryškinta linija po krūtine. Tokie modeliai paprastai ne tik slepia barankas, bet ir lieknina. Man va tokie gražūs 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 12 19, 17:58)
Ko gi čia dabar stresuojat, ką turiu - tas mano ir tuo džiaugiuosi. Na, o modeliukų, maskuojančių pilvą, tikrai yra nemažai mezgimo forumuose. Ypač dėkingi tie modeliai, kurių liemens linija yra aukščiau nei įprasta, arba iš viso išryškinta linija po krūtine. Tokie modeliai paprastai ne tik slepia barankas, bet ir lieknina. Man va tokie gražūs  4u.gif

Vajetau, koks tų modeliukų grožis! bigsmile.gif wub.gif Labai ačiū 4u.gif
Žvėrūne, gal pašnibždėtum iš kur juos ėmei-ten ir schemutės turbūt yra? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 20 gruodžio 2009 - 01:40
QUOTE(Woblienė @ 2009 12 15, 13:09)
nu super tunika sita pilka... bet jauciu as jos nelabai numegsciau...

Sia tunika pries metus labai intensyviai mamos mezge sukneliu temoje..Tai jei kam bus kas neaisku-palandziokit ten, nes sio apdarelio kopijos labai daznai ne tik kad ne kiek nenusileido originalui, bet netgi kai kurie musu auksarankiu darbeliai savo groziu kur kas ispudingesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 12 20, 02:38)
Vajetau, koks tų modeliukų grožis!  bigsmile.gif  wub.gif Labai ačiū  4u.gif
Žvėrūne, gal pašnibždėtum iš kur juos ėmei-ten ir schemutės turbūt yra? blush2.gif

Suknelių ir tunikų schemos kabliuku http://club.osinka.r...c-56532?start=0
virbalais http://club.osinka.r...c-58636?start=0
čia mezga ir aptaria atskirus darbus http://club.osinka.r...2196220#2196220
Linkiu rasti savo modeliuką ir neužmiršti pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2009 12 20, 08:39)
Sia tunika pries metus labai intensyviai mamos mezge sukneliu temoje..Tai jei kam bus kas neaisku-palandziokit ten, nes sio apdarelio kopijos labai daznai ne tik kad ne kiek nenusileido originalui, bet netgi kai kurie musu auksarankiu darbeliai savo groziu kur kas ispudingesni  mirksiukas.gif

jei kur netycia yra pas tave nuoroda tai buciau labai dekinga, o jei ne tai aciu uz minty bandysiu pasieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 12 20, 11:10)
Linkiu rasti savo modeliuką ir neužmiršti pasirodyti  4u.gif

Labai ačiū, Žvėrūne 4u.gif Aš dar tik pradedančioji, tad ieškausi kiek galima paprastesnio modeliuko blush2.gif Tavo įdėtas ketvirtas modeliukas gal ir būtų man "įkandamas" tik neradau jo schemutės.
O šiaip tai užvedė mane ta tunikų tema-baigsiu šalį ir imsiuosi kurio nors modeliuko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 20 gruodžio 2009 - 13:18
QUOTE(Woblienė @ 2009 12 20, 13:14)
jei kur netycia yra pas tave nuoroda tai buciau labai dekinga, o jei ne tai aciu uz minty bandysiu pasieskoti smile.gif

Paskaitinek cia
http://www.supermama...?...5964&st=576
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2009 12 20, 14:29)

http://www.supermama...p;qpid=33181421
Atsakyti