Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

QUOTE(Krirma @ 2010 11 24, 13:35)
cia tikriausiai rankdarbiu kraitele. kelintas numeris ir kuriu metu? bandysiu ir as nusimegzt smile.gif

2010/03 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 24, 23:12)

aciuks.gif
Atsakyti
Ka tik pabaigta liemene-tunika ax.gif .

user posted image user posted image

Dabar planuoju megsti sia:

user posted image

Tik deja neturiu kiaurarascio chemos ar aprasymo cray.gif ,gal netycia matet kur yra ar turit? ax.gif Buciau labai dekinga 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 19, 23:45)
mano tunikos sau ir dukrytei smile.gif

user posted image

labai grazi tunika, gal turit savosios tunikos kaip reikia megzti schemute, buciau labai dekinga, labai tatoko virsus, kaip toki padaryti reikai?
Atsakyti
user posted image,user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2010 11 27, 11:31)

Grazi tunika tik vienos foto man nerodo . g.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pagelbeti ax.gif norciau dukrai numegzti sia tunika http://www.ipix.lt/images/56933918.jpg bet nesuprantu, kaip ten tos pynes i apacia isplateja g.gif gal kas schemute turit ar nuoroda, kaip megzti galit imesti, buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
iskilo toks klausimas, kai mezgate sau liemene ar tai tunika, ar nuleidziate kur ties krutine akiu ar ties rankovemis ? ar numezgate viska tiesiaai ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 11 29, 23:49)
iskilo toks klausimas, kai mezgate sau liemene ar tai tunika, ar nuleidziate kur ties krutine akiu ar ties rankovemis ? ar numezgate viska tiesiaai ?

taip kaip megztiniui ties pazastimis
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2009 12 20, 22:34)
Atnesu parodyti savo pora darbeliu  ax.gif

user posted image
user posted image

kaip ta virsutine dali megzti,na ta ,kur skersai smile.gif kad nesigautu klostes kai primezgamas kaklas,man kazkaip nesigauna kazkas. gal as per platu darau g.gif
Atsakyti
na pasigirsiu ir as savo paskutiniu darbu:
user posted image
o megsta buvo pagal sita:
user posted image
Atsakyti
Kooooks groooožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O aprašymas yra? g.gif
Atsakyti