tinosiukai, tavoji tunika nuostabi, dukrytės irgi faina.
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 20, 00:45)
Raudonoji labai patiko. Kaip tik ieškau kažko panašaus į jūsiškę. Gal aprašymą įdėtumėt, būčiau labai dėkinga Bent jau kiauraraščio
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 19, 23:45)
mano tunikos sau ir dukrytei
Raudonoji tunika tiesiog pasakiska
Ačiū visoms už pagyras Mezgiau pagal žurnalą, tik be rankovių Nuotraukos nelabai ryškios, nes su telefonu fotografavau, bet gal įžiūrėsit
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 21, 00:33)
Ačiū visoms už pagyras Mezgiau pagal žurnalą, tik be rankovių Nuotraukos nelabai ryškios, nes su telefonu fotografavau, bet gal įžiūrėsit
(...)
(...)
Labai dėkui Viskas matosi puikiai.Ačiū.
Mano nauja tunika
Sveikos mezgėjėlės pagaliau ir aš baigiau savo tuniką-suknytę, pasirodau, nors čia dar ne galutinis variantas, reiks taisyti kakliuką šiandien užsidėjau ir supratau, kad reiks megzti aukštą kaklą, nes kaklo mezgimas toks, kad kelia suknelę į viršų ir tuomet kakliukas darosi negražus tobulybei ribų matomai nėra
Labai visų gražios tunikytės kad aš laiko turėčiau, tai megzčiau ir megzčiau...
QUOTE(viola78 @ 2010 11 24, 03:10)
Sveikos mezgėjėlės pagaliau ir aš baigiau savo tuniką-suknytę, pasirodau, nors čia dar ne galutinis variantas, reiks taisyti kakliuką šiandien užsidėjau ir supratau, kad reiks megzti aukštą kaklą, nes kaklo mezgimas toks, kad kelia suknelę į viršų ir tuomet kakliukas darosi negražus tobulybei ribų matomai nėra
Labai gražus ir kruopštus darbelis O pas mane ta pati problema su paskutinia tunika - kaklas tik nuotraukai sugeba pabūti gražus, šiaip tai lipa aukštyn... Reiks ardyt ir galvot kažką kitaip
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 20, 23:33)
cia tikriausiai rankdarbiu kraitele. kelintas numeris ir kuriu metu? bandysiu ir as nusimegzt
QUOTE(viola78 @ 2010 11 24, 04:10)
labai grazi jusu tunika,o spalvyte tai irgi
kiek daug tunikų gražių