Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

tinosiukai, tavoji tunika nuostabi, dukrytės irgi faina.
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 20, 00:45)
mano tunikos sau ir dukrytei smile.gif

Raudonoji labai patiko. Kaip tik ieškau kažko panašaus į jūsiškę. Gal aprašymą įdėtumėt, būčiau labai dėkinga 4u.gif Bent jau kiauraraščio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 19, 23:45)

Raudonoji tunika tiesiog pasakiska bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras blush2.gif Mezgiau pagal žurnalą, tik be rankovių smile.gif Nuotraukos nelabai ryškios, nes su telefonu fotografavau, bet gal įžiūrėsit wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 21, 00:33)
Ačiū visoms už pagyras  blush2.gif Mezgiau pagal žurnalą, tik be rankovių smile.gif Nuotraukos nelabai ryškios, nes su telefonu fotografavau, bet gal įžiūrėsit wink.gif
(...)

Labai dėkui 4u.gif Viskas matosi puikiai.Ačiū.
Atsakyti
Mano nauja tunika smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 20, 00:45)

user posted image
user posted image

grazu
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės smile.gif pagaliau ir aš baigiau savo tuniką-suknytę, pasirodau, nors čia dar ne galutinis variantas, reiks taisyti kakliuką ax.gif šiandien užsidėjau ir supratau, kad reiks megzti aukštą kaklą, nes kaklo mezgimas toks, kad kelia suknelę į viršų ir tuomet kakliukas darosi negražus doh.gif tobulybei ribų matomai nėra lotuliukas.gif
user posted image

Labai visų gražios tunikytės wub.gif kad aš laiko turėčiau, tai megzčiau ir megzčiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2010 11 24, 03:10)
Sveikos mezgėjėlės smile.gif pagaliau ir aš baigiau savo tuniką-suknytę, pasirodau, nors čia dar ne galutinis variantas, reiks taisyti kakliuką ax.gif šiandien užsidėjau ir supratau, kad reiks megzti aukštą kaklą, nes kaklo mezgimas toks, kad kelia suknelę į viršų ir tuomet kakliukas darosi negražus doh.gif tobulybei ribų matomai nėra lotuliukas.gif

Labai gražus ir kruopštus darbelis thumbup.gif O pas mane ta pati problema su paskutinia tunika - kaklas tik nuotraukai sugeba pabūti gražus, šiaip tai lipa aukštyn... Reiks ardyt ir galvot kažką kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2010 11 20, 23:33)
Ačiū visoms už pagyras  blush2.gif Mezgiau pagal žurnalą, tik be rankovių smile.gif Nuotraukos nelabai ryškios, nes su telefonu fotografavau, bet gal įžiūrėsit wink.gif

cia tikriausiai rankdarbiu kraitele. kelintas numeris ir kuriu metu? bandysiu ir as nusimegzt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2010 11 24, 04:10)
user posted image

Labai visų gražios tunikytės wub.gif kad aš laiko turėčiau, tai megzčiau ir megzčiau... ax.gif

labai grazi jusu tunika,o spalvyte tai irgi thumbup.gif
Atsakyti
kiek daug tunikų gražių
Atsakyti