na visu pirma nusipirksiu siulu o tada jau kreipsiuosi
Aš susigundžiau šį sarafaną nusimegsti, tik kažin ar pavyks , gal kas jau mezgėte, galintumėt pasidalinti scemute
QUOTE(materiallove @ 2009 12 16, 18:45)
Labas visoms !
Si karta as su geromis naujienomis!
Issilaikiau teises is pirmo karto!!! Be proto dziaugiuos ir manau kad viska nuleme mano mastymas.. Zinokit man taip sunku patiketi bet is tikro yra taip kaip mes norime ir ko tikimes. Atrodo taip paprasta bet taip jau yra!
Si karta as su geromis naujienomis!
Issilaikiau teises is pirmo karto!!! Be proto dziaugiuos ir manau kad viska nuleme mano mastymas.. Zinokit man taip sunku patiketi bet is tikro yra taip kaip mes norime ir ko tikimes. Atrodo taip paprasta bet taip jau yra!
labai graži, šdomu iš kokių čia siūlų, turėtų būti nestori?
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 12 15, 15:24)
reikia pabandyti,o gal ir pavyktu numegzti....... as ja jau mezgu......jei noretum megzti,klausk,mielai padesiu..........
na ka mezgu dabar prieky visai kolkas graziai gaunasi veliau kreipsiuosi del soneliu
Papildyta:
QUOTE(kovo @ 2009 12 16, 21:34)
Aš susigundžiau šį sarafaną nusimegsti, tik kažin ar pavyks , gal kas jau mezgėte, galintumėt pasidalinti scemute
na sita super, jei butu schemute megsciau ir as.....
QUOTE(Woblienė @ 2009 12 17, 00:07)
na ka mezgu dabar prieky visai kolkas graziai gaunasi veliau kreipsiuosi del soneliu
is kokiu siulu mezgi?
QUOTE(kovo @ 2009 12 16, 22:34)
ohoho koks grozis..............as irgi tokio jau uzsinorejau,tik reiktu gerai pastudijuoti ,koks rastelis ir kaip megzta.................bet ideja superine.............
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 12 17, 08:35)
ohoho koks grozis..............as irgi tokio jau uzsinorejau,tik reiktu gerai pastudijuoti ,koks rastelis ir kaip megzta.................bet ideja superine.............
Nu raštelis čia nėra labai sunkus , tik reikia išssiskaičiuoti akis, kad gražiai per vidurį sueitų, o tą nelabai moku
QUOTE(edvita @ 2009 12 17, 09:43)
Nu raštelis čia nėra labai sunkus , tik reikia išssiskaičiuoti akis, kad gražiai per vidurį sueitų, o tą nelabai moku
as tai irgo nesu super mezgeja-tik megeja...............viena supermama mane pamokino ir dabar jau 2 megztuka taip mezgu.............paimu popieriaus dideli lapa ir pasidarau iskarpa,o po to pagal ja ir mezgu....................,nes jei neturiu schemos man niekas neissena,o kai pasidarau iskarpa ,tai mezgu matuoju ir gaunasi............
QUOTE(L'amour @ 2009 12 17, 00:32)
is kokiu siulu mezgi?
lietuvisku, 80 proc vilna 10 poliamidas 10 akrilas, pigus tie.... matkiukas gal 8 lt bet remiu lietuvius, o ir tokius rubukus as megstu vilnonius, siuliukas plonas, virbalai 2.5... dariau 110 akiu.. nu matysim kaip gausis rezultatas...
Sveikos merginos, esu ganetinai stora , nesioju europini 44-46 dydzius , labai noriu kazko panasaus i tunika arba i suknele, gal kas turite kokiu pvz. , nes kazkaip siaip megzti nesinori, gaila darbo. Aciu labai is anksto
QUOTE(Woblienė @ 2009 12 17, 12:14)
lietuvisku, 80 proc vilna 10 poliamidas 10 akrilas, pigus tie.... matkiukas gal 8 lt bet remiu lietuvius, o ir tokius rubukus as megstu vilnonius, siuliukas plonas, virbalai 2.5... dariau 110 akiu.. nu matysim kaip gausis rezultatas...
o tai vilna tai kokybiski siuliukai , aš tai galvoju is kokių, norėčiau iš merino, galvoju minkštutis būtų, bet kad brangiai labai gaunasi , ir siulai storoki. O vilna nesivelia nesiojant?
QUOTE(L'amour @ 2009 12 18, 00:34)
o tai vilna tai kokybiski siuliukai , aš tai galvoju is kokių, norėčiau iš merino, galvoju minkštutis būtų, bet kad brangiai labai gaunasi , ir siulai storoki. O vilna nesivelia nesiojant?
nzn... kolkas ka esu numezgusi tai nelaai man velesi.... o seip matysim kaip cia ar velsis ar nia