Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

labai grazu
Atsakyti
Ir aš pasirodysiu su savo nauju mezginiu:

user posted image
Atsakyti
Viliuteee ir Gabimik labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paaulinute: 15 vasario 2010 - 13:27
wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2010 02 15, 15:25)

user posted image

sveikute, norejau paklausti kiek tokiam darbeliui reikai siuliuku ir ant kokio amziaus ,o tikslaiu ugio buvo mezgama si tunika? labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 02 14, 20:20)
ką tik baigta tunika apkūnesniai.bandžiau ,,sumažinti",tad didžioji jos dalis manekenui už nugaros biggrin.gif
user posted image

Kokie čia siūlai? Man labai patinka spalva, mezgiau iš Nako pusvilnės, bet kad veltis pradėjo, gaila darbo... Norėčiau vėl tokios spalvos, bet geresnės kokybės siūlų. Tik, deja, sunkoka rasti...
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 02 17, 11:39)
Kokie čia siūlai? Man labai patinka spalva, mezgiau iš Nako pusvilnės, bet kad veltis pradėjo, gaila darbo... Norėčiau vėl tokios spalvos, bet geresnės kokybės siūlų. Tik, deja, sunkoka rasti...

Ir man įdomu iš kokių siūlų geriausiai megzti tunikas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2010 02 15, 14:25)

Nu kaip gražiai numegzta, taip tvarkingai,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2010 02 17, 12:25)
sveikute, norejau paklausti kiek tokiam darbeliui reikai siuliuku ir ant kokio amziaus ,o tikslaiu ugio buvo mezgama si tunika? labai aciu  4u.gif

Mezgiau 8 metų mergaitei. O sunaudojau apie 300 - 400 g siūlų. Tiksliai nežinau, nes iš ardytų siūlų mezgiau.
Atsakyti
Gambik, labai grazus darbelis wub.gif o is kokiu siulu mezgei? spalvyte labai patiko ax.gif
Atsakyti
mergaitės, labai reikia pagalbos. gal kuri esate mezgusi šią tunika?
user posted image

user posted image

aš nelabai suprantu rusiškai, tai striginėju beversdama.
gal galit apdėt man išverst simbolius? o gal turit aprašymą lietuviškai? oi daug klausimų. sakykit, ar tas liemens mezgimas yra su guma?
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 02 17, 22:25)
Gambik, labai grazus darbelis wub.gif o is kokiu siulu mezgei? spalvyte labai patiko ax.gif

Aš jų nepirkau. Bet man atrodo, kad pusvilnė. Ten buvo iš ardytų siūlų megzta. Kažkada ši tunika buvo megztinis. biggrin.gif
Atsakyti