prasau patarimo:koks tunikos modelis geriausiai tiktu apkuniai?
QUOTE(2jolitka @ 2010 02 13, 00:25)
Varpelio formos,nuo krutines platejantis.
QUOTE(ADDULE @ 2010 01 30, 15:19)
nuo rankoviu ,pridejau akiu joms ir mezgiau su valu (tik ne ratu , o kaip paprastais virbalais, nes nugaroje buvo iskirpte) siaurinau panasiai kaip reglanu rankoves pradzioje ir pabaigoje bei keliose vietose priekineje ir nugarineje dalyje
Oi as irgi jau nusimezgiau visas 4 dalis prieki nugara ir abu sonus,dabar beliko susiuti ir kazkaip ismegsti ta reglana. Noriu paklausti tai kai susiuni viska ar dar reikia prieki ir nugara pamegsti,ar is karto pridedi akiu rankovems abiejoms ir mezgi ratu??? Nes as matai pirma karta megsiu tai nezinau kaip cia daryti. Isskaiciau rusiskam paaiskinime,kad nuima po 8 akis 4+4 ant rankoviu ir kas 4 eile,tai jauciu ir as taip bandysiu.
Man 400gr siulu neuzteko teko vaziuoti dasipirkineti ir tikrai nebus ilga mano tunika bijau,kad sikna vos uzdengs esu 177,mezgu 60 cm ilgio cia nuo apacios iki pazastu,kai su metru pamatuoju atrodo gerai,kai mezgini prisidedu nu kyla abejoniu
Mamytes gal padetumet issifruoti rasteli tarp pynuciu
QUOTE(Aviva @ 2010 02 13, 12:29)
Oi as irgi jau nusimezgiau visas 4 dalis prieki nugara ir abu sonus,dabar beliko susiuti ir kazkaip ismegsti ta reglana. Noriu paklausti tai kai susiuni viska ar dar reikia prieki ir nugara pamegsti,ar is karto pridedi akiu rankovems abiejoms ir mezgi ratu??? Nes as matai pirma karta megsiu tai nezinau kaip cia daryti. Isskaiciau rusiskam paaiskinime,kad nuima po 8 akis 4+4 ant rankoviu ir kas 4 eile,tai jauciu ir as taip bandysiu.
Man 400gr siulu neuzteko teko vaziuoti dasipirkineti ir tikrai nebus ilga mano tunika bijau,kad sikna vos uzdengs esu 177,mezgu 60 cm ilgio cia nuo apacios iki pazastu,kai su metru pamatuoju atrodo gerai,kai mezgini prisidedu nu kyla abejoniu
as susiuvus sonus iskarto ir pridejau akiu rankovems ,
QUOTE(lapute33 @ 2010 02 13, 11:55)
Man rodos, kad ten taip:
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
-I-I-I-
-I-I-I-
-I-I-I-
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2010 02 13, 12:39)
Man rodos, kad ten taip:
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
-I-I-I-
-I-I-I-
-I-I-I-
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
-I-I-I-
-I-I-I-
-I-I-I-
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
Bandziau taip megzti, bet kazko nelabai panasiai man gaunasi paveiksliuke atrodo kazkoks puresnis mezgimas nei pas mane
Bandysiu gal kokiais angliskais stulpeliais pamegzti
QUOTE(lapute33 @ 2010 02 13, 20:05)
Bandziau taip megzti, bet kazko nelabai panasiai man gaunasi paveiksliuke atrodo kazkoks puresnis mezgimas nei pas mane
siaip tai taip turetu buti bent jau mano akim, gal megzta paprasciausiai storesniais virbalais, truputi laisviau gal ir gaunas puriau, o siulai turetu buti nelabai stori, na bent jau as toki rasteli taip megzciau
QUOTE(katiliukas @ 2010 02 12, 12:47)
gal kas kazka panasaus esat mezge? Nerandu nieko panasaus su LT paaiskinimu
lb noreciau tokia nusimegzti
rusaitės mezga forume
My Webpage
QUOTE(2jolitka @ 2010 02 13, 00:25)
Man tai atrodo, akd priklausomai nuoi apkunumo As irgi ne is smulkiuju ir visos dalys didesnes, tai man paciai graziau atrodo, kai iskirpte didesne, po krutine gali buti dirzelis, o po to laisvai krentanti Cia kaip ir sukneles turbut
cia dar visokiu yra, galesi ka panasaus kas patiks ieskot neriamo sukneles
QUOTE(Viliuteee @ 2010 02 14, 21:20)
ką tik baigta tunika apkūnesniai.bandžiau ,,sumažinti",tad didžioji jos dalis manekenui už nugaros