Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

prasau patarimo:koks tunikos modelis geriausiai tiktu apkuniai?
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2010 02 13, 00:25)

Varpelio formos,nuo krutines platejantis.
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2010 01 30, 15:19)
nuo rankoviu  ,pridejau akiu joms ir mezgiau su valu (tik ne ratu , o kaip paprastais virbalais, nes nugaroje buvo iskirpte) siaurinau panasiai kaip reglanu rankoves pradzioje ir pabaigoje bei keliose vietose priekineje ir nugarineje dalyje smile.gif

Oi as irgi jau nusimezgiau visas 4 dalis prieki nugara ir abu sonus,dabar beliko susiuti ir kazkaip ismegsti ta reglana. Noriu paklausti tai kai susiuni viska ar dar reikia prieki ir nugara pamegsti,ar is karto pridedi akiu rankovems abiejoms ir mezgi ratu??? Nes as matai pirma karta megsiu tai nezinau kaip cia daryti. Isskaiciau rusiskam paaiskinime,kad nuima po 8 akis 4+4 ant rankoviu ir kas 4 eile,tai jauciu ir as taip bandysiu.
Man 400gr siulu neuzteko teko vaziuoti dasipirkineti ir tikrai nebus ilga mano tunika bijau,kad sikna vos uzdengs rolleyes.gif esu 177,mezgu 60 cm ilgio cia nuo apacios iki pazastu,kai su metru pamatuoju atrodo gerai,kai mezgini prisidedu nu kyla abejoniu rolleyes.gif
Atsakyti
Mamytes gal padetumet issifruoti rasteli tarp pynuciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2010 02 13, 12:29)
Oi as irgi jau nusimezgiau visas 4 dalis prieki nugara ir abu sonus,dabar beliko susiuti ir kazkaip ismegsti ta reglana. Noriu paklausti tai kai susiuni viska ar dar reikia prieki ir nugara pamegsti,ar is karto pridedi akiu rankovems abiejoms ir mezgi ratu??? Nes as matai pirma karta megsiu tai nezinau kaip cia daryti. Isskaiciau rusiskam paaiskinime,kad nuima po 8 akis 4+4 ant rankoviu ir kas 4 eile,tai jauciu ir as taip bandysiu.
Man 400gr siulu neuzteko teko vaziuoti dasipirkineti ir tikrai nebus ilga mano tunika bijau,kad sikna vos  uzdengs  rolleyes.gif esu 177,mezgu 60 cm ilgio cia nuo apacios iki pazastu,kai su metru pamatuoju atrodo gerai,kai mezgini prisidedu nu kyla abejoniu  rolleyes.gif

as susiuvus sonus iskarto ir pridejau akiu rankovems ,
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2010 02 13, 11:55)
Mamytes gal padetumet issifruoti rasteli tarp pynuciu  4u.gif
user posted image

Man rodos, kad ten taip: 4u.gif
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
-I-I-I-
-I-I-I-
-I-I-I-
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2010 02 13, 12:39)
Man rodos, kad ten taip:  4u.gif
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I
-I-I-I-
-I-I-I-
-I-I-I-
I-I-I-I
I-I-I-I
I-I-I-I

Bandziau taip megzti, bet kazko nelabai panasiai man gaunasi unsure.gif paveiksliuke atrodo kazkoks puresnis mezgimas nei pas mane ax.gif
Bandysiu gal kokiais angliskais stulpeliais pamegzti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2010 02 13, 20:05)
Bandziau taip megzti, bet kazko nelabai panasiai man gaunasi  unsure.gif paveiksliuke atrodo kazkoks puresnis mezgimas nei pas mane  ax.gif
Bandysiu gal kokiais angliskais stulpeliais pamegzti  g.gif

siaip tai taip turetu buti bent jau mano akim, gal megzta paprasciausiai storesniais virbalais, truputi laisviau gal ir gaunas puriau, o siulai turetu buti nelabai stori, na bent jau as toki rasteli taip megzciau
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2010 02 12, 12:47)
user posted image
gal kas kazka panasaus esat mezge? Nerandu nieko panasaus su LT paaiskinimu sad.gif

lb noreciau tokia nusimegzti  bigsmile.gif

rusaitės mezga forume
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2010 02 13, 00:25)

Man tai atrodo, akd priklausomai nuoi apkunumo smile.gif As irgi ne is smulkiuju ir visos dalys didesnes, tai man paciai graziau atrodo, kai iskirpte didesne, po krutine gali buti dirzelis, o po to laisvai krentanti smile.gif Cia kaip ir sukneles turbut biggrin.gif

cia dar visokiu yra, galesi ka panasaus kas patiks ieskot neriamo biggrin.gif sukneles
Atsakyti
ką tik baigta tunika apkūnesniai.bandžiau ,,sumažinti",tad didžioji jos dalis manekenui už nugaros biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 02 14, 21:20)
ką tik baigta tunika apkūnesniai.bandžiau ,,sumažinti",tad didžioji jos dalis manekenui už nugaros biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti