Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame tunikas

QUOTE(juruze @ 2010 01 11, 17:14)
As vis dar kaupiuosi jos mezgimui, tyrineju  biggrin.gif Tai dabar ziuriu, ziuriu ir man panasu, kad cia koriukas ala pynes, tik kreive virsuj, o ne "susukta kasa"  g.gif Bent as turbut taip megsiu, nes tada ir tankis tas pats bus ir graziau atrodo, nes man tas koriuko rastas, kur su uzmetimais visiskai nesiguana schmoll.gif Nu atrodo nesu pradedancioji, nu bet jo niekaip neismezgu doh.gif Nesuprantu ka ten blogai darau. Jei kazkas panasaus i koriuka gaunasi, tai toks rombo formos mezginys, i sona "nuslenka" doh.gif

Koriukas centrinis, tai pynes, tik susukimai i skirtingas puses kaskart, bet kalba apie soninius koriukus, tai ten mezginio tankumas skiriasi jei megzt originaliu koriuku, todel ir mezgamas is 4 detaliu.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2010 01 07, 15:16)
user posted image

gal šios iškarpėlę turite kuri?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2010 01 11, 17:51)
Koriukas centrinis, tai pynes, tik susukimai i skirtingas puses kaskart, bet kalba apie soninius koriukus, tai ten mezginio tankumas skiriasi jei megzt originaliu koriuku, todel ir mezgamas is 4 detaliu.

Taip taip, as suprantu, bet man atrodo, kad panasus koriukas (bent vakar man panasus ant pavyzdelio gavosi), jei tokias centrines pynes daryt ir sonuose, tik 1 akies "storumo". O tas tikrasis koriukas, tai zinau kad tankesnis gaunasi, tik sakau, as kazka blogai ji megzdama darau, tai jo desinysis apatinis kampas apacion nutista, o kairysis virsutinis i virsu ir toks ne staciakampis, o lygiagretainis gaunasi doh.gif Arba uzmetimus ne is tos puses matyt uzmetu, arba akis ne taip ismezgu g.gif Nu visaip bandziau, bet nesigauna man nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2010 01 11, 15:14)
As vis dar kaupiuosi jos mezgimui, tyrineju  biggrin.gif Tai dabar ziuriu, ziuriu ir man panasu, kad cia koriukas ala pynes, tik kreive virsuj, o ne "susukta kasa"  g.gif Bent as turbut taip megsiu, nes tada ir tankis tas pats bus ir graziau atrodo, nes man tas koriuko rastas, kur su uzmetimais visiskai nesiguana schmoll.gif Nu atrodo nesu pradedancioji, nu bet jo niekaip neismezgu doh.gif Nesuprantu ka ten blogai darau. Jei kazkas panasaus i koriuka gaunasi, tai toks rombo formos mezginys, i sona "nuslenka" doh.gif

na man koriukas irgi is kokio 5-to karto tik pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2010 01 11, 18:23)
na man koriukas irgi is kokio 5-to karto tik pavyko biggrin.gif

nu as jau kokius 20 variantu bandziau doh.gif kol man kas gyvai neparodys, tai matyt ir nedasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2010 01 11, 19:24)
nu as jau kokius 20 variantu bandziau doh.gif kol man kas gyvai neparodys, tai matyt ir nedasus biggrin.gif

Na as tai nesikankinau, mezgiau perliuku, ir visai patenkinta rezultatu.Tiesa gavosi greiciau suknele nei tunika, bet rezultatu esu patenkinta.
http://img694.images.../pb270147y.jpg/
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2010 01 11, 18:29)
Na as tai nesikankinau, mezgiau perliuku, ir visai patenkinta rezultatu.Tiesa gavosi greiciau suknele nei tunika, bet rezultatu esu patenkinta.

Suuuper thumbup.gif Labai grazi suknele gavosi. O tas perliuko rastas, tai cia koks? blush2.gif
Atsakyti
merginos galit isversti simbolius, nesurantu rusikaiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2010 01 11, 18:29)

barbora, thumbup.gif
Bandysiu narplioti ir aš.
Atsakyti
sveikos merginos darbštuolėlės. Nuostabųs Jūsų darbeliai, susižavėjau ir aš paskutinia tunika, kaip pateikė mezgėjėlė barbora. Tik va nežinau kaip megzti viduryje esančią dalį, kur tarp pynių yra. g.gif Labai prašau pagalbos. Išnanksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2010 01 11, 19:41)
Suuuper thumbup.gif Labai grazi suknele gavosi. O tas perliuko rastas, tai cia koks?  blush2.gif

PERLIUKAS -tai 1-gera ,1 bloga ,1gera ir taip toliau , o is kitos puses keiti kur yra bloga akis ja ismezgi geraja , o kur geroji ja darai blogaja , ir taip kiekvienoje eileje keitalioji. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2010 01 12, 21:50)
PERLIUKAS -tai  1-gera ,1 bloga ,1gera ir taip toliau , o is kitos puses  keiti kur yra bloga akis ja ismezgi geraja , o kur geroji  ja darai blogaja , ir taip kiekvienoje eileje keitalioji.  smile.gif

Aaaaaaaa doh.gif thumbup.gif Mano knygoj koriukas perliuku uzvadintas g.gif
Atsakyti