Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A6 gerbėjams ir gerbėjoms

mes irgi turim audi A6, tiksliau tai tevo universalas, bet kadangi as tik mokausi ir tik pradedu tai jinai man atrodo tokia didele didele karve biggrin.gif bet siaip vaziuojasi super, na o nuotraukytes nezinau ar PC turiu, rytoj paieskosiu ir idesiu ir dar detaliau aprasysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa007 @ 2009 12 08, 21:38)
mes irgi turim audi A6, tiksliau tai tevo universalas, bet kadangi as  tik mokausi ir tik pradedu tai jinai man atrodo tokia didele didele karve  biggrin.gif  bet siaip vaziuojasi super, na o nuotraukytes nezinau ar PC turiu, rytoj paieskosiu ir idesiu ir dar detaliau aprasysiu  biggrin.gif

aš taip pat žadėjau pirkti Avant (universalą), bet man per didelė, nors važiuoja tai puikiai, tiesiog plaukte plaukia.... Universalas gerai tiems, kas turi ką vežti, kas gyvena kokiam sode ar kaime, o mieste kažint ar Avantas geras variantas, didesnės problemos kiemuose ir mieste su parkavimu.... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytexxl @ 2009 12 09, 00:11)
aš taip pat žadėjau pirkti Avant (universalą), bet man per didelė, nors važiuoja tai puikiai, tiesiog plaukte plaukia.... Universalas gerai tiems, kas turi ką vežti, kas gyvena kokiam sode ar kaime, o mieste kažint ar Avantas geras variantas, didesnės problemos kiemuose ir mieste su parkavimu....  blush2.gif

be to laukiam laukiam tavo mašinytės foto ir aprašymo... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytexxl: 09 gruodžio 2009 - 00:11
Teko vazineti sio modelio auto apie pora savaiciu, tai buvo 2004 m. modelis berods, labai man patiko. Buvau uzsidegus kazko panasaus, tik gal siek tiek naujasnio, bet MB grieztai uzdraude, net mastyti apie Audi tokia biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, mes turim A6 karavana,tik dar ta senesne, jau trecius metus lakstos, super auto thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
šaunu, kad patenkinti šiuo modeliuku, nes Audi A6 verta dėmesio ir pagyrimų... thumbup.gif Kaip sakoma; "Audi yra Audi, ir viskas tuo pasakyta.."... 4u.gif

nagi nagi, laukiam nuotraukyčių... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytexxl @ 2009 12 09, 19:00)
šaunu, kad patenkinti šiuo modeliuku, nes Audi A6 verta dėmesio ir pagyrimų... thumbup.gif  Kaip sakoma; "Audi yra Audi, ir viskas tuo pasakyta.."...  4u.gif

nagi nagi, laukiam nuotraukyčių...  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumb_yello.gif ne labai turiu foto, bet pabandysiu paieskoti mirksiukas.gif
Papildyta:
nemoku ikelti foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 12 09, 20:56)
drinks_cheers.gif  thumb_yello.gif ne labai turiu foto, bet pabandysiu  paieskoti mirksiukas.gif
Papildyta:
nemoku ikelti foto blush2.gif

eik cia : http://host.fotki.com/
tada idek foto, spausk uploud, kai atsidarys sone daug eiluciu, nokopijuok BBCODE photo for forums: (tiesiog paspausk ant to stulpelio su kairiu pelytes klavisu ir tada savo rasomoje zinuteje su desiniu pelytes klavisu spausk Paste, ir atsiras nuoroda... 4u.gif taip ir bus ikelta foto.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytexxl: 09 gruodžio 2009 - 21:17
vaje labai didele, kaip sumazinti, pas mane windows programa neveikia mazini mui, o kitos nemazina doh.gif
user posted image
na va, tik maza db, bet manau pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo do22: 09 gruodžio 2009 - 21:22
na nemanau, kad A6 karavanas mieste yra didele masina, vazineju ir vargo nematau, juolab, kad turim vaika ir nemaza suni tongue.gif kiekvienam savo, man gabaritai netrukdo, thumbup.gif manevringas auto, mes pirkom pries daugiau nei du metus, nuo tralo, be numeriu, tai vaziuoja thumbup.gif nieko papildomai netvarkem, aisku isskyrus tepalus, kaladeles ir panasiai, kas butina kiekvienam auto, nes pas mus ji yra macius ir ne viena kelione i Europa. thumbup.gif
Atsakyti
va musu masiniukas, tik tokia nuotraukyte kompe turiu smile.gif nusipirkom berods 2007m., visai netycia tiksliau eksprontu biggrin.gif atsimenu su mama nenorejom avant'o, tetis jau buvo atsisakes, bet visgi pasakem "jei nori pirk biggrin.gif " na ir nupirko, ir beje dabar tikrai niekas nesigaili tongue.gif
1996m, dyzelis 2,5TDI
na tikrai tvarkingas automobilis, kuris nereikalauja daug islaidu ir beje nors ir didelis, bet ekonomiskas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kysa007: 10 gruodžio 2009 - 19:16
na kad sis automobiliukas manevringas, tai gryna tiesa, nes neseniai pardaviau savo opel vectra 98 m, tai ji nebuvo tokia manevringa kaip dabartine mano audi... ir siaip tikrai daug kas sako, kad isvis audi yra patvarios, tiek vaziuokle, tiek kebulas... O kazin kaip audi A6 naujesniu metu vaziuokles... Nes kiek zinau jau jos ten buna aliumines ar kaip ten dabar skaitosi (gal ir neteisingai pasakaiu, tada pataisykit mane.. ), tai sako daug problemu buna... blink.gif
Atsakyti
pussesere norejo pirkti audi A3, nuo 2000m., tai ir jos tevas ir mano ja atkalbejo nes tikrai jos nera tokios patvarios kaip iki berods 97m g.gif kiek zinau pakabos nelabai, nes jos aliuminines (kaip pelytexxl ir sake smile.gif ) tai manau ir su A6 tas pats... bet aisku as ne eksperte sioj srity biggrin.gif
bet tarkim musu seimoje jau trys automobiliai is eiles buvo audi ir tikrai atitarnavo savo thumbup.gif o ir pinigu i jas buvo investuota minimaliai smile.gif
Atsakyti