QUOTE(neutralas @ 2006 09 13, 08:13)
As siuo metu vazineju su Audi A6. Tikrai esu labai patenkintas, yra praktiskai viskas ko reikia. Aisku, daug ka galima sutvarkyti tik firminiame centre, o cia kainos tikrai ne pacios maziausios. Draugas turi analogiska BMW 525 TD modeli, tai palyginus jam pigiau firminiame centre kainuoja. Na bet kas liecia silpniausia audi vieta - vaziuokle - tai daugeli darbu galima atlikti ir kitur. Mano variklis 2.4 V6, tai grubiai vidurkis vazinejant ir mieste bei uzmiestyje yra apie 10 l. Butu quattro, butu dar daugiau. Audi labai geros automatines pavaru dezes, vaziuoji ir net nejauti kada persimetineja pavaros. Nors ir automatas, bet traukia masinele labai gerai, jokiu problemu su lenkimu uzmiestyje. Is minusu vis delto galima ivardinti vagiamuma - bet kur nenumesi ir siaip neramu buna. Aisku yra apsaugos priemones, kasko, bet tai liecia tik finansine klausimo puse, o ne moraline. Bet zodziu jei perki, reikia susitaikyti, kad gali jos neberasti. Isvada: gera ir rekomenduotina masina
Pas mane butent tokia pat su tokiu pat varikliu, tai kai as vazineju tik po miesta, tai ji 14 litru ryja benzo, ir cia pagal visus katalogus tiek ryti turi, Audi centre mums sake
bet kaip sakai, vidurkis, jei dazniau vazineciausi uzmiestyje, tai 10litru
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2006 09 13, 08:48)
Iš Audi, jeigu rinkčiaus sau mašinytę, tai rinkčiaus A4, nes A6 man per didelė, bet jei kalbam apie šeimos mašiną (ne vien moters), tai tada A6, nes joje daugiau vietos vaikučiams
As tai noriu dar didesnes masinos