QUOTE(_witch_ @ 2013 10 14, 07:44)
mes jau nebevažinėjam su audi, dabar važinėju su chrysler grand voyger ir variklis būna arba 2,5 (mechaninė) arba 2,8 (automatas)
nesupratot kai sakiau iš salono ar ne iš salono. Esmė, kad dėvėto automato niekada nepirkščiau pas tėtį buvo galingas pežukas su automatu iš salono naujas ir leido pravažiuot, nu nepatinka man automatas iš principo, nes nepasitikiu absoliučiai niekuo, mėgstu valdyti viską pati ir tiek kai rinkausi chryslerį, vieną apžiūrėjom automatą iš kart su vyru supratom, kad nea ir šiaip aš lyginau didesnes mašinytes lengvos mašinos tikiu kad su 3 l traukia mano automobilis gerokai didesnis
nesupratot kai sakiau iš salono ar ne iš salono. Esmė, kad dėvėto automato niekada nepirkščiau pas tėtį buvo galingas pežukas su automatu iš salono naujas ir leido pravažiuot, nu nepatinka man automatas iš principo, nes nepasitikiu absoliučiai niekuo, mėgstu valdyti viską pati ir tiek kai rinkausi chryslerį, vieną apžiūrėjom automatą iš kart su vyru supratom, kad nea ir šiaip aš lyginau didesnes mašinytes lengvos mašinos tikiu kad su 3 l traukia mano automobilis gerokai didesnis
žinot kaip sako, Peugeot - gavno. juokauju, bet dalis tiesos tame yra.
Ir šiaip, pati atsakėt į klausimą, kodėl Jums nepatinka automatas, - iš principo. Jokių konkrečių argumentų Aš irgi galiu palyginti su didelėm mašinom, kaip pvz Range Rover. Viskas ten gerai su tais automatais. Panašu, kad turite vidinį įsitikinimą, nuo kurio ir reikia pradėti.. Tas argumentas, kad mėgstat valdyti viską pati ir nepasitikit absoliučiai niekuo irgi keistas, nes lygiai taip pat mechaninė gali sudurniuoti ir kažkas nutikti. Va vieniems draugams buvo, kai tas pats Pežukas autostradoj atsisakė, viskas išsijungė, visa automatika, stabdžiai, buvo tragedija, gerai, kad laimingai viskas baigėsi. Tad tas, kad mechaninėj mašinoj "viską valdot pati" irgi labai abstraktus dalykas.
All in all, svarbu jums gerai aš visiškai nieko neturiu prieš mechanines, yra begalę puikių mašinų mechanine pavara. Bet jau neleisiu tikrai stumt ant automato, kad jis ten kažką lenkiant galvoja ar stabdo, nes tas, kas taip sako, nesėdėjo už tikrai gero ir kokybiško automato vairo. Tai tiek