QUOTE(angeloangel @ 2012 04 20, 09:48)
gal durnas klausimas, bet kaip pastebėjot tą gedimą
man su šiuo automobiliu vienintelis dalykas nervina, kad duslintuvas kažkaip pastoviai atsikabina
ir tabaluojas, nervina žiauriai
na pirma karta ziema kai kieme taip atsitiko, tiesiog susuko vyras vaira kada apvazinejo apie masinas aisktelei ir tik jungiant antra begi girgzdejimas pasigirdo, apsukos kyla lyg viskas ok bet nejuda masina... tada ir atsitiko sitaip, bet tuo metu kazkaip nzn, pakeite kazkokia guma ar granata tiksliai nepasakysiu ir vazinejom kuri laika, kol man paciai taip neatsiko, gerai kad vyras namie buvo
ir tada kaimynas kuris uzsiima masinu rmeontu sako pasiziurek ar tikrai ne teumpesne dalis ideta,nu ir akurast, nuvare kur tokiu masino srotas yra, ir sake tik ilgesne kairei pusei dalis dedasi, nu pirkom deveta uz 15olt ir kolkas tfu tfu tfu ok viskas... bet dar pradejo suodzius is ismetimo mest, ir kai ziema perrinko siurbli kazko duma meta, siaip tie vyrukai mum sake kad oro srauto matuokle pasikeist, bet vyras nauja isidejo dar blogiau vaziuoja masina, tai nuvezem atgal ir su sena palikom... zodziu, mistika
tai siendien nuleke i ta pati srota kur ardo tokias, bandis idet is kt masinos pasibandyt... bet as jau mastau apie pardavima jos.... nes jau nervai nelaiko, kai kiekviena menesi turi investuoti i ja....
o del duslintuvo nzn, pas mane du ismetimai, kolkas nk neatsikabina ir nebarska
VIKTNER, jo siulau nekeist sitos masinytes.... nes tikrai ir patvari ir taupi, vyro brolis ir ziauriai dziaugesi kol jam nesudauze, bet dar tvarko, nes sake gaila taip i srota varyt, vietoj paliks tevukui vazinet