Įkraunama...
Įkraunama...

Nebenoriu tokio pažeminimo

Šiaip apibendrinant galiu pasakyt, kad pagrindinės autorės klaidos buvo dvi - trūkumas vyro ir trūkumas litų. Be šito (bent jau vieno kurio) bet kuriuose gimdymo namuose bus analogiškai, o jei netyčia pataikysi kitaip, tai gali laikyt, kad loterijos laimėjai... Bet čia mano nuomonė. Gal autorė turi kitokią nuomonę tiek tuo, tek kitu klausimu, ir čia jos, taip sakant, asmeninis reikalas... smile.gif

Visiškai sutinku - būtų litukų padavus tai gal irvonioj įžymiojoj būtų pagulėjus ir dar masažiuką būtų padarę schmoll.gif Tokia jau mūsų ligoninėse tvarka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga_m: 06 lapkričio 2005 - 22:32
Mergaites bekit nuo Mazylio gimdymo namu, o ypac nuo tokiu gydytoju. Pavarde zinote. Tikrai nepirma liudna istorija is tos institucijos. Ziauru, kai pagalvoji, kas galejo nutikti. Daugiau nieko negaliu pasakyti.
Sekmytes augant stipriom ir sveikom.
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 05, 16:08)
O aniem gal atrodytų, kad tu savo darbo vietoj sėdėt neverta tongue.gif
Hm, žiū ką padariau iš dalies teksto. Išmečiau visus "atseit", "lyg tarp kitko", "nesusitarė, kuriam atiteks garbė skerst", "super daktarai", "kodėl anksčiau tai jiem nekėlė įtarimų?" ir t.t. t.y. emocijas. Kai kuriuos žodžius pakeičiau švelnesniais (pvz vietoj "sugalvojo", "sušvietė" į pvz. "nusprendė" ar dadėjau švelnesnę eilutę, komentarą, grynas emocijas (pvz. IR ČIA PRASIDĖJO MANO LINKSMYBĖS ) nutryniau. Ir gavosi va kas....Nelengvas gimdymas, tik kriminalo mažiau  tongue.gif

"Akušerė papriekaištavo anesteziologei, kad per daug nuskausmino ir uždraudė leisti nuskausminamuosius,tada ir pajutau kas tai yra gimdymas... Gal ir logiškas sprendimas, nes nuskausminamieji kartais tikrai komplikuoja gimdymo eigą 

Lengviau atsidusau, kai  gydytoja sugalvojo pasikviesti dar viena gydytoja pasikonsultuoti,o ši nustebo išgirdusi kiek laiko aš "gimdau". Tada nusprendė, kad reikia paklausyti vaiko tonu,ar jis dar gyvas. Aciu Dievui Miglei viskas buvo gerai.

11,00 val. į gimdyklą užeina gimdymo namų direktoriaus pavaduotojas. Gydytojos nusprendė  paklausti jo nuomones ką su manim daryti. Jis nusprendė  savo vyriška ranka man "padeti stumti" ir gerokai išmaigė man pilva. Pojūčiai ne patys maloniausi.
Nuo skausmo ir pačiai mintys galvoje maišėsi. Paeiliui "padėję man stumti" nusprenė, kad Miglė labai jau šone pilve guli,gal ji bus į vikrštelę susisukusi...  Ir tada  daktarai priėmė sprendimą operuoti, davė pasirašyti būtinus dokumentus, dar paklausė "ar aš sutinku operuotis?"Argi aš galėjau rinktis?
Tada pradėjo vė leisti nuskausminamuosius ir skubiai nuvežė į operacinę.

Aš guliu ant operacinio stalo ir matau kaip stovi man iš abiejų pusių po gydytoją besitardami kuris mane operuos. Vienai rankas skauda nuo vaikų stumdymo, kitai nepriklauso,nes ne jos budėjimas, o direktoriaus pavaduotojas iš viso tik šiaip į operacinę atėjo...tai jie gal 5 minutes tai sprendė.  Nemalonu prisiminti.
Aciu dievui anesteziologė labai faina pasitaikė, visą laiką man galvą glostė ir ramino. Savo aukselio gimimo neatsimenu,    kadangi praradau sąmonę...
Grįžau į pasaulį kai mane jau siuvo nuo tokio jausmo,kad tuo mirsiu kaip šalta ir nuo drebulio dantis ant danties nesueina. Bet taip būna daugumai.
Gydytojai  meiliai šokineja aplink. Pasirodo mano Miglė labai norėjo gimti, tik visa iki kaklo buvo susisukusi į virkštelę ir pasikabinusi,todėl ir nejaučiau noro stumt.
Į gimdyvės kortelę įrašė,kad mano dubuo yra deformuotas,todėl negalėjau pagimdyti pati. 
Tiesa susiuvo nevienodais siūlais. Nežinau kodėl. Bet toje vietoje randas ir nesuaugo. Kaip ten bebuvę esu laiminga turėdama nuostabią dukrytę."

Kokia teise tu turi pateikti svetima teksta pakoreguota, per savo "prizme " perleista? blink.gif sorry, bet perlenkei lazda. Tau labai patiktu, jei kas Tavo zinutes taisytu? rolleyes.gif kiekviena is musu turi teise rasyti taip, kaip jai atrodo, o koreguoti (ismetant tai,kas tau atrodo nepriimtina) visai nepazistamos mamytes gimdymo istorija tikrai neetiska schmoll.gif
Atsakyti
Man rodos karbyne mega_shok.gif . Is tiesu zmogus nezino kada sustoti. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylle @ 2005 11 07, 03:26)
Man rodos karbyne mega_shok.gif . Is tiesu zmogus nezino kada sustoti. wacko.gif
gal Karbynė ir perlenkė lazdą, bet nereikia jau vienai ant kitos prasivardžiuot blush2.gif (čia man labai šypsenėlė pasirodė įžeidžianti).....
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2005 11 06, 22:12)
Tai vat dabar ir galvoju kaip cia LT gydytojus "sukryzminus" su norvegiskais, itariu isetu LIUKS thumbup.gif variantas tongue.gif

Kad tų norvegiškų nelabai daug belikę - buvusios Jugoslavijos atstovai ten pas jus darbuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 11 07, 08:49)
gal Karbynė ir perlenkė lazdą, bet nereikia jau vienai ant kitos prasivardžiuot blush2.gif (čia man labai šypsenėlė pasirodė įžeidžianti).....

Na, internetine sypsenele tikrai zmogaus neizeis, kaip kad pasakyti zodziai...
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2005 11 07, 09:12)
Na, internetine sypsenele tikrai zmogaus neizeis, kaip kad pasakyti zodziai...

Jei zmogus izeidus, tai isizeis nebutinai del sypseneles, tad sioje temoje vienos "ismaneles" buvo tikrai perlenkta lazda. Jei neturi ka veikt, tai tegu dabar visas gimdymo temas komentuoja ir tegul manao, kad jai labai sekasi.

Dziaugiuosi, kad temos autorei ir mazylei viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Miluka dekui uz pasakojima, tu vistiek saunuole ir teisi 100 proc.
O p. KARBYNE turbut yra is tu zmoniu kurie ypatingai tokiose situacijose , kai paciai ar jos vaikui kas nors vyksta ne taip jos manymu, tai jauciu taip rekia ir putojasi, kad visa tai neteisybe ir nesamone ir visi aplinkui idiotai. Nesvarbu teisi ar ne

Mergina paprasciausiai parase savo istorija be kaltinimu , nenoredama mineti konkreciu pavadinimu. Tu labai korektiska Miluka, saunuole

Atsakyti
Nors ir nesirinkčiau "Mažylio" gimdymo namų, bet sakyt kad bėkit mergaitės nuo jų tolyn, negalima. Ten dirba ne vien Karalienė o nemažai labai gerų atsakingų medikų. Va nuo Karalienės galit bėgt, bet visi gimdymo namia nelkalti. Kiekvienoje įstaigoje visko pasitaiko ir medikų nekokių ar tiesiog ne ta koja iš lovos išlipusių. Jei gimdymo namus vertintume pagal vieną gydytoją, tai tektų matyt namuose gimdyti, nes visose gimdymo namuose kaip jau sakiau "gerų" daktarėlių yra.
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 11 07, 08:05)
Kad tų norvegiškų nelabai daug belikę - buvusios Jugoslavijos atstovai ten pas jus darbuojasi.

Nelabai teko man uzsienieciu gyd. cia sutikti, na gal as ir mano vyras vis ant norvegu pataikom. Kiek zinau cia nera lengva uzsienieciams gyd norvegiska licenzija gauti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ir istorija wacko.gif niekam nelinkėčiau būti Tavo situacijoje unsure.gif Na bet svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai ir Tavo gražuolytė su Tavimi wub.gif , pamiršk viską nereikia gyventi blogais prisiminimais juk jau nieko nepakeisi...ne visi daktarai tokie ir būkit laimingos 4u.gif
Atsakyti