QUOTE(Pure @ 2005 11 05, 19:39)
Cia buvo pamastymas, kad gal tau iprastas siurkstus, nemandagus elgesys tavo atzvilgiu, todel tau si istorija ir yra paprasta, nieko ipatinga, labai naturali ir normali?
Nu koks dar "gal". Savaime suprantama, kad man kaip lietuvei tai eilinė kasdienybė. kaip dar galėjai kitaip pagalvot? Gyvenu tai aš taip:
1. Atsibundu ant grindų, nes į lovą nepriima, o ant manęs dar smirdinčias kojines numeta.
2. Jei nepateikiu pusryčių į lovą - suspardo. Jei pateikiu - irgi, nes matote skonis netinka.
3. Suvalgę pusryčius tiek diedas, tiek vaikai trenkia nešvarius indus tiesiai į mane, o aš tada parpuolus keturpėsčia juos renku nuo žemės.
4. Vyras tuo momentu dar prisitaiko išspardyti, o vaikai rauna plaukus.
5. Kai surenku indus ir atsistoju, mane vėl trenkia su visais indais žemėn, nes ant kilimo ryžis nukritęs liko.
6. Vėl viską surenku ... Su visais paspardymais aišku.
7. Tada vyras man į nugarą užgesina cigaretę ir trenkęs durim išeina į darbą.
8. Vaikai užsidaro savo kambary, užsileidžia visu garsu muziką.
9. Kaimynai iš apatinių aukštų skambina ir staugia, kad iškvies dėl triukšmo policiją.
10. Kadangi vaikai manęs neklauso, atvažiuoja policija, surašo aktą ir apskundžia vaikų teisėm. Taigi mane dažnai tikrina.
11. Kai ateina patikrinti dažniausiai miegu apsikabinus šunį ant grindų, taigi mane apkaltina girtuoklyste ir apdeda baudomis už vaikų nepriežiūra.
Tikiuosi dabar suprantate, kad man buvimas bet kokioje ligoninėje su bet kokiais medikais man atrodo kaip pasaka. Na matyt todėl ir nesuprantu, na "šuo ir kariamas pripranta".