Įkraunama...
Įkraunama...

Nebenoriu tokio pažeminimo

QUOTE(Noa @ 2005 11 04, 19:12)
Jeigu jau spėliot, tai kaip tik sakyčiau - Klinikos arba antra... Vien dėl to, kad nei mažyly, nei Krikščioniškuose negimsta per parą 11 naujagimių, o kokie 4 - maksimum g.gif
Iš kitos pusės - gimdymo namų direktoriaus pavaduotojas - ir odinis kampas su TV gimdykloj g.gif Antra gal? Ar gal tikrai krikščioniški? Mažyly odinių kampų tikrai nėra, ten jie iš tokios pusiau medžiagos, pusiau ceratos g.gif

Miluka, prisipažink, nebeintriguok taip  smile.gif

Klinikose nėra odinių kampų, naujose gimdyklose patogios lovos , kurios transformuojasi į gimdymo stalą.Tikrai ne klinikos...mačiau visas gimdyklas mirksiukas.gif
O kadangi užėjo direktoriaus pavaduotojas...tai manau, kad Mažylio gimdymo namai...
Sveikatytės ir džiaugsmo auginant angeliuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letaa: 04 lapkričio 2005 - 19:25
IndreL22,tu esi visiškai teisi smile.gif tai populiarūs Kauno Mažylio gimdymo namai.Gydytoja,kuri niekaip nenorėjo padėti gimti mano Miglutei skambia ir įsimintina pavarde KARALIENĖ.O gal už solidžia sumelę jos profesionalumas visai kitoks??? g.gif
Ir labai dėkui visoms už palaikymą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu daktariūkščiai kaip iš sovietmečio blink.gif Gerai, kad mergytė gimė sveika ir gyva. Aukti stiprios ir sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dyna: 04 lapkričio 2005 - 19:44
QUOTE(miluka @ 2005 11 04, 20:24)
IndreL22,tu esi visiškai teisi smile.gif  tai populiarūs Kauno Mažylio gimdymo namai.Gydytoja,kuri niekaip nenorėjo padėti gimti mano Miglutei skambia ir įsimintina pavarde KARALIENĖ.O gal už solidžia sumelę jos profesionalumas visai kitoks??? g.gif 

A nu vot... Nemaniau, kad ten taip būna blink.gif Nu va, nėščiosios, žinokit, Karalienės saugokitės doh.gif

Užtai Miglė - labai vardas gražus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 lapkričio 2005 - 19:49
Eee, o mane priplokit, bet man čia atrodo daugiau emocijų nei tikro kriminalo. Kas čia tokio, kad savo abejonėm dėl vaiko gyvybės viešai pasidalino? Geriau, kad už durų būt pasakę ar nuslėpę, jei rimtai tonų būt nejautę? Nu gal ir nereikėjo, bet kažko super neetiško nematau.
O čia kas kaip ir dėl ko ką parašė (na dėl dubens) vėlgi tik emocijos ir spėlionės. pati nesi medikė, kad diagnozuotum.
Nu elgėsi kiek suprantu ne išskirtinai maloniai (na asmeniškai labiausiai kliūva nesutarimas kam operuot gimdyvės akivaizdoj - bet tik čia), bet jiem tai iš tiesų darbas, įprastas ir kasdienis. Todėl jie tiesiog nepanikuoja kaip mamytė ir tiek. O būt rimtas pavojus, būt supanikavę mano galva. Nepuošia nė vienų gimdymo namų mirtis gi.
Ir nepraradai sąmonės greičiausiai, o išvargus tiesiog užmigai. Pačiai taip buvo pirmuoju atveju, kai komplikuotas gimdymas baigėsi ir komplikuotu Cezariu. Nemačiau ką tik gimusios dukrytės, nes iš nuovargio ir vaistų užmigau. Atsibudau siuvama. Ir buvau šventai įsitikinus, kad čia anesteziologas mane užmigdęs buvo laugh.gif Pasirodo ne...ir vaikutį rodė, tik aš to visiškai nepamenu. Pamenu tik susitikimą su ja po pusdienio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 lapkričio 2005 - 20:36
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 04, 21:36)
Eee, o mane priplokit, bet man čia atrodo daugiau emocijų nei tikro kriminalo. Kas čia tokio, kad savo abejonėm dėl vaiko gyvybės viešai pasidalino? Geriau, kad už durų būt pasakę ar nuslėpę, jei rimtai tonų būt nejautę? Nu gal ir nereikėjo, bet kažko super neetiško nematau.
O čia kas kaip ir dėl ko ką parašė (na dėl dubens) vėlgi tik emocijos ir spėlionės. pati nesi medikė, kad diagnozuotum.
Nu elgėsi kiek suprantu ne išskirtinai maloniai (na asmeniškai labiausiai kliūva nesutarimas kam operuot gimdyvės akivaizdoj - bet tik čia), bet jiem tai iš tiesų darbas, įprastas ir kasdienis. Todėl jie tiesiog nepanikuoja kaip mamytė ir tiek. O būt rimtas pavojus, būt supanikavę mano galva. Nepuošia nė vienų gimdymo namų mirtis gi.
Ir nepraradai sąmonės greičiausiai, o išvargus tiesiog užmigai. Pačiai taip buvo pirmuoju atveju, kai komplikuotas gimdymas baigėsi ir komplikuotu Cezariu. Nemačiau ką tik gimusios dukrytės, nes iš nuovargio ir vaistų užmigau. Atsibudau siuvama. Ir buvau šventai įsitikinus, kad čia anesteziologas mane užmigdęs buvo laugh.gif Pasirodo ne...ir vaikutį rodė, tik aš to visiškai nepamenu. Pamenu tik susitikimą su ja po pusdienio.

blink.gif tai jei gimdymas yra darbas ir visai nežiūri kad gimdo (ne šiaip dantis taiso) ir dar pirmą kartą - tai tegu nedirba. tai čia profesionalumas - sakyti, kad gal negyvas vaikiukas blink.gif tai man nuo tokių žodžių ne tik gimdymo veikla, bet ir širdis sustotų mad.gif kas čia tokio blink.gif kaip pati reaguotum jei ramiu tonu paskytų, kad žinote ponia, ai gal nebegyvas vaikas, siaubas kažkoks
džiaugiuosi, kad viskas gerai baigėsi, dukrai bučkis nuo Jorio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2005 11 04, 22:09)
blink.gif kaip pati reaguotum jei ramiu tonu paskytų, kad žinote ponia, ai gal nebegyvas vaikas, siaubas kažkoks
džiaugiuosi, kad viskas gerai baigėsi, dukrai bučkis nuo Jorio  wub.gif

Aš ir negiriu. Tik nedramatizuoju. Iškilus grėsmei pacientas turi būt informuojamas, kitas klausimas - kaip. O gal tau geriau atrodo, kad jie būtų už durų išėję pasitarti, ar jei neduokdie, tų toniukų rimtai būt nebebuvę, būt to nepasakę vien kad mama ramiau jaustųsi? Ir pasakė įtariu be jokių tamstos interpretuotų "ai" .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 lapkričio 2005 - 21:25
Pirma, reikia paprasčiausio mandagumo su žmogumi. O kalbant apie gimdyvę - tai jos iš viso yra viskam ypač jautrios ir kalbėti su jomis reikia ypač apdairiai. console.gif
Taip kaip elgėsi medikai su pasakojimo autore yra ne tik kad ne etiška, bet ir žeidžia žmogaus orumą, už tai tikrai, bet jau užsienyje būtų paduodame į teismą.
Ačiū Dievui tai jau praeitis su laiminga pabaiga. victory.gif
Na ką, ir jei išvėrėt tokį pragarą - tai stiprios merginos esat!!! Su tuo ir SVEIKINU!!! Būkit ir toliau tokios stiprios!!! showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 04 lapkričio 2005 - 21:47
Karbyne, va dabar tai tu nedramarizuok, gana paprastai, konkreciai moteris parase savo isgyvenimus
Atsakyti
siaip,tai visko pasitaiko VISOSE gimdymo namuose...ir ne tik LIETUVELEJE, bet ir uzsienyje, tik tiek,kad uzsienyje labai stengiamasi uzglaistyti tokius "bajeriukus"...pvz., mano drauge, gyvenanti JAV sako,kad gydytojus reikia rinktis jokiu budu ne amerikiecius,o emigrantus is tos kaip as vadinu,n SSRS Europos,vat.
vienas nutikimas niu yorko gimdymo klinikoje (drauge pasakojo). ten sesute ismete is ranku ka tik gimusi leliuka...tipo dave vaika mamai i lova, vaikas suspurdejo ir nukrito ant zemes...laimei vaikelio mama kazkaip buvo isleidus antklode ant zemes,tai vaikui nieko baisaus neatsitiko...bet sesute apsauke mama,kad ji neveksla,kad vaiko paimt nesugeba...nors tiek palatos kaimynes, tiek pati mama mate,kad sesute buvo per toli,kad mama paimtu vaika...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 11 04, 22:13)
siaip,tai visko pasitaiko VISOSE gimdymo namuose...ir ne tik LIETUVELEJE, bet ir uzsienyje, tik tiek,kad uzsienyje labai stengiamasi uzglaistyti tokius "bajeriukus"...pvz., mano drauge, gyvenanti JAV sako,kad gydytojus reikia rinktis jokiu budu ne amerikiecius,o emigrantus is tos kaip as vadinu,n SSRS Europos,vat.

visur visko buna. bet budama jav nesirinkciau niekad ruses gydytojos daugiau schmoll.gif per savo gimdyma oi kiek prisinervinau, bet labiausiai del to, kad su pilnai atsidariusiu kakleliu 4 val su biskeliu laukiau kol pasirodys gydytoja, o po to per valanda stumimo, gydytoja byuvo nuejus pavalgyt(mat buvo labai isalkus) ir dar karteli kavos atsigert- tonusui pakelt blink.gif gerai,kad nors sesele stumt padejo tongue.gif o neisejo kartu kavutes doh.gif ir aisku buvau aprekta gydytojos kad stumt nemoku ir tttt...

miluka, dziaugiuos kad jums viskas gerai baiges 4u.gif
Atsakyti
Dar neperskaičius visų žinučių supratau, kad tai mažylis
ten nesitarus esi labai "prižiūrima"
Dėl to ir antrą gimdžiau klinikose susitarus
užteko 1 gimdymo nesitarus ten
Dėl Karalienės prieš 3 metus lankiausi pas ją per nėštumą
na negaliu labai blogai atsiliept mirksiukas.gif labai gerai irgi mirksiukas.gif
bet skųstis ja tikrai negalėčiau mirksiukas.gif

linkiu daug stiprybės mamytei ir dukrytei
aukit sveikos wub.gif
Atsakyti