Įkraunama...
Įkraunama...

Nebenoriu tokio pažeminimo

o o nu ir istorija unsure.gif
Atsakyti
saunuole, kad istverei 4u.gif , man tokioj situacijoj kapec butu doh.gif
Atsakyti
Labai liūdna, kad tokie dalykai Lietuvoj vyxta... Kuo toliau, tuo labiau norėčiau gimdyti užsieny...
Ir iš viso, aš nesuprantu tos "vokeliu" sistemos... Kas čia per akmens amžius? Taigi ne visuomeniniais pagrindais gydytojai ligoninėse dirba? Tai gi jie gauna atlyginimą.
Kokie dar kyšiai gimdymui?
Atsakyti
Sveikatytės Miglutei 4u.gif Labai graži mergytė wub.gif
Lengvo ir greito kito gimdimo 4u.gif
Atsakyti
Vajetau kiek teko iškentėti. console.gif Smagu, kad viskas baigėsi laimingai. Greito ir lengvo sekančio gimdymo. thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,
mano istorija sakyciau labai panasi,bet tik vyko kituose gimdymo namuose.Viskas vyko senokai pries 11m. Buvau 20m. ,issigandusi,vis gi pirmas gimdymas.kai atvykau gimdyti viskas vyko sklandziai,kada pasikeite pamaina ir prasidejo kosmaras.Prasidejo saremiai, todel reikejo paskaiciuoti kas kiek laiko kartojasi saremiai, wacko.gif ,tai daktare(tiksliai negaliu pasakyti ar tai buvo daktare ar akusere,bet prie jos as bandziau gimdyti) dar sugebejo aprekti ,kad neatsinesiau laikrodzio.paskui nuvede i gimdykla,pradejau gimdyti,stumti,bet niekas nesistume(visko nerasau ,nes ilgai uztruktu),stumiau ilgai ,bet rezultato nebuvo.galvojau jau galus atiduosiu blink.gif ,o jie vis stumk ,nesimaivyk(reiktu geru sugebejimu,per gimdyma pasimaivyti) doh.gif doh.gif ,tik paskui sukruto ,ir paklause ,kad vaikelio tonusas suletejo.kiek atsimeu iskviete vedeja is namu,o jie stovi ir kalbasi,sprendzia ka daryti verysad.gif .o as mintyse rekiu darykit jus ka nors,nes isprotesiu nuo skausmo.O pasirodo virkstele buvo apsisukusi 2 kartus aplink kakleli,jeigu buciau gimdziusi pati butu pasismaugusi bash.gif . sako pamigdysim tave truputi,galvoju darykit jus ka norit,tik kad greiciau viskas baigtusi.ilgai kankino,kol nusprende uzmigdyti verysad.gif o vaikeli trauke su replemis nezinau kaip tiksliai jos vadinasi,bet kazkas panasaus.Galiausiai viskas baigesi laimingai smile.gif ,turiu grazuole dukrele,kuriai jau 11m.daktare pas kuria gimdziau,net neaplanke,nepasidomejo g.gif ,gal atostogu isejo.Po gimdymo buvo viskas super, personalu buvau patenkinta,visi buvo malonus.Gaila ,kad neatsimenu pavardziu verysad.gif
Atsakyti
sveikos!na zinote, man irgi buvo panasiai kad gimdziau 6val kol pamate kad nesistato galvute ir teks daryti cezari. unsure.gif taciau gydytojai buvo zmoniski ir bent tai nuramino smile.gif o tau nepasiseke su gydytojais todel ir gimdyma su siaubu atsimeni verysad.gif bet mazyle sveika ir tas svarbiausia! 4u.gif tikrai liudna istorija unsure.gif
Atsakyti
baisu kaip kartais nuzmogeja gydytojai verysad.gif juk vaikelis turetu gimti ramioje aplinkoje... Bet svarbiausia,kad viskas pasibaige gerai ir visos auginate sveikus mazylius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Skaičiau ir net šalta pasidarė nuo šiurpo...
Vienas pastebėjimas: jei būtum iš karto reagavusi, pasikreipusi į auditą, į vadovybę, gal būt nuo tokio košmaro būtum apsaugojusi kitas likimo drauges. Juk tikriausiai niekam nelinkėtum atsidurti tokioje situacijoje. Negalima tokiose situacijose tylėti. Reikia rėkti kol tai dar turi prasmę drinks_cheers.gif . Juk ne tiek daug kartų gyvenime gimdome. tai turi būti didžiausia šventė. Kažkokie antžmogiai savo tokiu elgesiu įvarė nepasitikėjimą, priešiškumą medikams. Ir kuriai nebūtų įvarę... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Arven @ 2008 04 11, 14:08)
Svarbiausia, kad visi liko sveiki ir gyvi. O is tiesu, kuris is jusu nebuvo darbe atzagariai pasielges su klientu? Suprantu, kad is mediku visi tikisi, kad jie bus antzmogiai:  visada ismintingi, kantrus, svelnus, beveik antgamtiskai skaitantys mintis ir matantys kiaurai, nieko niekada neuzmirstantys, neklystantys...

Bet ir gydytojais tampa zmones, o zmogui budinga klysti. Dziaugiuosi, kad istorija baigesi laimingai ir gerbiu autore uz tai, kad moka suprasti ir atleisti.

Pora kartų skaičiau šitą pasisakymą...ir taip nesuvokiau ginybos argumentų... schmoll.gif . toje aprašytoje istorijoje nebuvo tikimasi genijaus, ar kažkokių filosofinių pamastymų tarp sąrėmių.
Kalbant apie tai, kad daktarai irgi yra žmonės, nuovargis jiems irgi nesvetimas... Ar tuo yra pateisinamas daktaro abejingumas, mėtymasis peiliukais, kuriam čia pripjauti? Ar pirmą kartą jiems taip nutiko, kad vaikeliui apsivynioja virkštelė? Pagaliau,gal vistik reikėjo imtis plano B, jei jau skaitoma, kad mama tinginė ir nestumia, pažiūrėti, ko tas vaikelis nenori lipti lauk?
Ir iš viso, taigi yra begalės kitų darbų, kur nuovargis, šioks toks abejingumas, neapsižiūrėjimas toleruotinas ir neatneš tiek nuostolių ir skausmo, kaip kad abejingumas, nužmogėjimas, nuovargis gimdymo palatoje...
Na nereikia visų tų išvedžiojimų ir pamastymų. Užtenka to, įsivaizduokite save toje situacijoje. Ar tikrai suprasite tą pavargusį, abejingą, suklydusi gydytoją?

Po tokių istorijų aš dar ir dar kartą įsitikinu, kad nepadariau klaidos susiradusi SAVO GYDYTOJĄ. Nes įvykus tragedijai, teisybės ir kaltų ieškojimas tik paaitrina skausmą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkita: 14 balandžio 2008 - 21:44
Pritariu , kad butina paskelbti tokiu "gydytoju" pavardes ir ligonine. Nenubausti jie ir toliau tai darys.
Atsakyti
Nu ka paskaiciau ir nenustebau nei kiek...
Pati gimdziau MAZYLYJE...
Ir man tai nekelia geru emociju...
Buvo didelis S...
Visa istorija tingiu pasakot,bet galiu pasakyt tik tiek...
Kad daktarai nera tokie profesionalus kokiais dedasi...
Kadangi gimdziau 14valandu tai net nzn kiek ju ten pasikeite(o tuo labiau kad maziausiai man tada rupejo i ju pavardes ziuret...)
Bet tikrai niekada nebegimdyciau Mazylyje... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2008 04 16, 22:40)
Nu ka paskaiciau ir nenustebau nei kiek...
Pati gimdziau MAZYLYJE...
Ir man tai nekelia geru emociju...
Buvo didelis S...
Visa istorija tingiu pasakot,bet galiu pasakyt tik tiek...
Kad daktarai nera tokie profesionalus kokiais dedasi...
Kadangi gimdziau 14valandu tai net nzn kiek ju ten pasikeite(o tuo labiau kad maziausiai man tada rupejo i ju pavardes ziuret...)
Bet tikrai niekada nebegimdyciau Mazylyje... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kame buvo neprofesionalumas? Aš tiesa pasakius, negalėčiau vertinti profesionalumo, nes medicinoje esu žalia. Kartais būna tokių situacijų, kur daktaras turi elgtis taip, kaip pacientui atrodo nesamonė. Pagrindinė viso šito problema - daktarai nesivargina paaiškinti. Jei kalbėti, kad pas juos tiek ir tiek pacientų, ir jie neturi laiko aiškinti, tai drįsčiau paprieštarauti. Daktaro pareiga ne tik atlikti procedūrą, bet ir informuoti pacientą.
Atsakyti