ojojojojoj,pasiskaicius tik siurpuliukai per nugara ima begioti juk gimdymas turi likti,kaip sviesus atsiminimas,o cia...labai gaila,kad jum teko patirti TOKI gimdyma linkiu,kad kitas kartas butu visiskai kitoks
siaubas na ir sundaktariu siais laikais yra...
Nu tikrai siaubas, tikri sundaktariai, sekmes tau ir tavo seimai
Labai tave suprantu , skaičiau lyg savo istoriją , labai džiugu, kad viskas gerai baigės, kad augat sveikučiai ir gražučiai
tikrai siurpa krecianti istorija linkiu tau kuo geresnio, ir kad netektu patirti daugiau tokio kosmaro
Man tai nesuvokiami sveiku protu tokie Kauno daktariūkščių bajeriai
Svarbiausia, kad visi liko sveiki ir gyvi. O is tiesu, kuris is jusu nebuvo darbe atzagariai pasielges su klientu? Suprantu, kad is mediku visi tikisi, kad jie bus antzmogiai: visada ismintingi, kantrus, svelnus, beveik antgamtiskai skaitantys mintis ir matantys kiaurai, nieko niekada neuzmirstantys, neklystantys...
Bet ir gydytojais tampa zmones, o zmogui budinga klysti. Dziaugiuosi, kad istorija baigesi laimingai ir gerbiu autore uz tai, kad moka suprasti ir atleisti.
Bet ir gydytojais tampa zmones, o zmogui budinga klysti. Dziaugiuosi, kad istorija baigesi laimingai ir gerbiu autore uz tai, kad moka suprasti ir atleisti.
kraupi istorija,dziugu,jog su gera pabaiga
Po pirmo gimdymo Vilniuje antakalnio klinikose,man irgi dingo noras aplamai tureti vaiku.Nors tai buvo pries 10 m,bet iki siol kraujas verda prisiminus savo pirmagimio gimima,o taip neturetu buti
Esu uz tai ,kad viesinti visu bejausmiu gydytoju pavardes.Man psichologines pagalbos prireike gydytojos R.Povilaitienes deka.O buvo viskas sutarta ir 400 lt is musu i kisene isidejo.Tegul jie suzino,paskaito apie savo darba ir zmogiskuma...
O kad sunelis gime sveikas,tai tik dievui reikia dekoti...
Esu uz tai ,kad viesinti visu bejausmiu gydytoju pavardes.Man psichologines pagalbos prireike gydytojos R.Povilaitienes deka.O buvo viskas sutarta ir 400 lt is musu i kisene isidejo.Tegul jie suzino,paskaito apie savo darba ir zmogiskuma...
O kad sunelis gime sveikas,tai tik dievui reikia dekoti...
Skaiciau, skaiciau ir pyktis ima, kad dar ir taip buna. Bet kai perskaiciau pas kokia gydytoja gimdei, tai . Net paraidziui skaiciau gydytojos pavarde. Taigi as pas ja 2006m gimdziau. Isanksto tariausi, tai gimdymas buvo pasaka. Vyro nei nereikejo, pati uz rankos laike, galva gloste, kartu stume. Va ka pinigai padaro zmogui, t.y gydytojui . tokius reikia