Kosmaras kazkoks.sauni mamyte, kad tiek iskentei
o DUKRYTE LAI AUGA SVEIKA, STIPRI IR GRAZI
Tikrai saunuole,kad galejai iskesti toki kosmara,o del gydytoju tai as nesuprantu kam jie is vis dirba.O mano draugei siuose gimdymo namuose ir nelabai malonus gimdymas buvo,per daug nesiplesiu,bet paminesiu,kad jai paskutinis lasas perpildes taure buvo,kaip atsiradus norui stangintius gydytoja pasake,kad dar palauktu,nes ji turi pabaigti su kita gimdyve
na mamyt,tau reik pastatyt paminkla,kad viska iskentejai ir svarbiausia,kad viskas laimingai baigesi
saunuole,kad viska istverei,grazi ir jausminga istorija
Aukite sveikos
Jo tokiu istoriju kai prisiskaitys nestukes tai tikrai ne tik su diktofonu vaziuos, labai nemandagus daktarai, manau gak jie norejo pinigu tiesiog??? kaip jie gali taip elgtis su zmogum, juk moterys supranta kad gymdyti sunku, ar jos acios negimde ir nebepamena, sunku kai pas zmones dingsta toks siltumo ir pagarbos jausmas, kad negali suprasti ir uzjausti, juk vaikelis gms, o ne kazkokia teroriste cia laiko, juk dar turi buti zmoniskumas, tokuus daktarus tik pakart, linkiu antro gimdymo daug geresnio,,, ir laimes tau!
komaras kazkoks
kai paskaitai ,kad dar taip buna 21 amz,tai kraupu,tokius daktarus istremti kur toliau ,kad biski susivoktu,
na o mazylei ir teveliams daug stiprybes ir kad nors kiek uzsimirstu, gimdyme dalyvave daktarai jei taip galima juos pavadinti
na o mazylei ir teveliams daug stiprybes ir kad nors kiek uzsimirstu, gimdyme dalyvave daktarai jei taip galima juos pavadinti
Kazkoks siaubas, truksta zodziu tikrai esi labai stipri kad tiek istverei, as tikrai negaleciau tiek istvert Augit sveikos
QUOTE(Erinata @ 2008 03 08, 21:41)
Kazkoks siaubas, truksta zodziu tikrai esi labai stipri kad tiek istverei, as tikrai negaleciau tiek istvert Augit sveikos
o kur tu detumeisi brangioji? ištvertum viską
As gimdziau Vokietijoj.Nors gimdymui labai atsakingai ruosiaus,bet teorija lieka teorija.Gerai,kad akusere labai gera pasitaike.
Kai mano mama paklause,kiek sumokejom uz gimdyma is pradziu nesupratau apie ka cia ji.Taigi esu apdrausta.Draudimas viska sumokejo.
O pasirodo LT tikrai reik uz gimdyma moket.
Gyveni ir mokaisi....
Kai mano mama paklause,kiek sumokejom uz gimdyma is pradziu nesupratau apie ka cia ji.Taigi esu apdrausta.Draudimas viska sumokejo.
O pasirodo LT tikrai reik uz gimdyma moket.
Gyveni ir mokaisi....
QUOTE(Lera @ 2008 03 08, 22:43)
o kur tu detumeisi brangioji? ištvertum viską
as labai bijau skausmo, gimdziau su epiduru, bet kai reikejo stumy labai ilgai kankinausi kol issumiau