Įkraunama...
Įkraunama...

Nebenoriu tokio pažeminimo

QUOTE(Agotukas @ 2005 11 16, 08:53)
Aisku, as pritariu, kad gydytojai su nestukemis visada turetu buti taktiski  unsure.gif Bet zinokit, per savo trumpa amzeli tiek grubiu ginekologu teko sutikt, kad cia net ne gelytes, tik pumpureliai  smile.gif

Tai va, uzutat ir reikia begt nuo tu grubiu ginekologu ir dar kitoms pasakyt, kad ant ju "neuzsirautu" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2005 11 16, 00:35)
Na, jus ir ziaurios  verysad.gif (cia apie Agotuka ir mama Gitana). linkiu grauztis ir toliau  4u.gif
O temos moderatores paprasyciau uzdaryti sia tema, nes  - pasikartosiu  - viskas isdiskutuota skersai-isilgai, ir vel is naujo tas pats per ta pati...  doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai kazkas baisaus g.gif ,na svarbiausia,kad viskas gerai baigesi 4u.gif ..Manau,kad apie tai rek kalbeti garsiai ir DIDELEMIS RAIDEMIS!!!!!!Manau,kad tai turetu buti Krikscioniski gimdymo namai,laiku as is ten pabegau,norejo kad gimdyciau anksciau laiko,tai atsisakiau ir pagimdziau po dvieju savaiciu,aisku visai kitoj ligoninej.. thumbup.gif
Atsakyti
siaubas blink.gif gerai, kad paviesinai pavardes, gal kitoms nestuke.gif bent padesi.. saunuole, kad istverei viska..
Atsakyti
kazkas baisaus blink.gif as labai tikiuosi kad Karaliene jau nebedirba ten doh.gif
gerai kad viskas gerai baigesi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Siaubas koks! verysad.gif O as maniau, kad tokiu dalyku jau nebuna, juk XXa. blink.gif Net siurpuliukai begiojo beskaitant verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ridiska @ 2005 11 23, 15:16)
Tikrai kazkas baisaus g.gif ,na svarbiausia,kad viskas gerai baigesi 4u.gif ..Manau,kad apie tai rek kalbeti garsiai ir DIDELEMIS RAIDEMIS!!!!!!Manau,kad tai turetu buti Krikscioniski gimdymo namai,laiku as is ten pabegau,norejo kad gimdyciau anksciau laiko,tai atsisakiau ir pagimdziau po dvieju savaiciu,aisku visai kitoj ligoninej..  thumbup.gif

Taigi rase kad P.Mazylio gimdymo namai.
Mano taip pat buvo abu gimdymai komplikuoti taip pat gerai prisimenu kaip apie viska garsiai kalbejo kaip i operacine ruosesi vezti bet maziukas jau buvo per zemai tada nutare naudoti vakuma, bet maziukas per aukstai uzstriges, apie mano kraujospudi, inkstus ir pan. tai baisu kai girdi kad mazyliui prasidejo aritmija ir t.t. dar ir dabar visus tuos prisimenu bet taip pat galvoju kad prisiklausius visu siu kalbu as sukaupiau visas likusias jegas ir pagimdziau, man laiminga pabaiga uzgoze viska.
Atsakyti
QUOTE(Kutuliukas @ 2005 11 05, 19:07)
Laisve, nieko įrodyt nebandau, tik kur čia tas baisus pažeminimas tai irgi nesuprantu. Nes faktų būtent apie konkrečius pažeminimo veiksmus beveik nulis. Na vienas...apie nepagarbą. O pažeminimas kur? Galiu nesuprast ?

nu as tiesą sakant pažeminimo irgi nematau čia. aišku nelabai kaip atrodo, kad prie mamos sako, kad gali būt negyvas vaikas, bet tai tikrai ne joks pažeminimas.

apskritai tai visokių žmonių būna visur, o gydytojų darbas tikrai yra įtemptas, čia gi ne už prekę kokią atsakai, o už žmogaus sveikatą ar net gyvybę, ir dažnai pacientų tikrai yra neproporcingai daug vienam gydytojui(aš jau nekalbu apie algas), bet čia jau sistema kalta. gydytojas irgi žmogus. ar jūs visada būnate puikios nuotaikos su savo klientais?
kitas dalykas, jei medicina taptų preke, ar visada tikėtumėte, kad jus gydo taip kaip jums geriausia, o ne taip, kad išspausti daugiau pelno?
Atsakyti
Siaubas...
Kažkaip galvojau, kad gyd. jau kiek kitaip į pacientus žiūri.

Šiaip ir aš patyriau neigiamas emocijas per gimdymą. Gydytojų profesionalumui tikrai neturiu priekaištų, akušerė buvo thumbup.gif
Bet tokioms "pastabėlėms" apie gimstatnt vaikutį tikrai ne vietoj. Man kai nubėgo vandenys gyd pasakakė, kad mano vaikas neišsivystęs bijau.gif nors kai gimė pasirodė, kad viskas OK ir vaikas svėrė virš 3500g. Tai ar gali kas įsivaizduoti kaip turėjau jaustis ir ištverti gimdymą???
Pastabos ir priekaištai mamai, kad ji nesistengia stumti, tingi ir t.t. taip pat yra neleistinos. Galima netgi griežtu tonu lietpi kažką daryti, bet priekaištauti - NE.
Atsakyti
Uzuojauta del tokio gimdymo ir daktaru. As esu tik uz privacia medicina, kur ir sprendimai priimami greiciau (nelaukiant 3 val. ant stalo) , ir zmogiskumas bent sioks toks yra. Mes taupem pinigeli gimdymui visus nestumo 9 men., kad galeciau gimdyti komfortiskai. Pries savo teisiu daktarams gimdydama neiisaiskinsi, kas priklauso, o kas ne...Negaila man nei vieno lito, be to savo daktare prisimenu nuostabiai wub.gif
Man irgi keista, kodel nedaromas echoskopas gimdymo metu? Cia tokia sistema?Aciu Dievui, kad viskas sioj istorijoj baigesi gerai. Aukit sveikutes ir didutes 4u.gif
Atsakyti
gerai kad paskelbei kas per klinika ir daktare nusipelne but paviesinta..uz toki neatsakinguma tai net nzn ka reikia padaryt..rizika kokia buvo..dieve..net pasiurpau beskaitydama..stipri,saunuole mamyte thumbup.gif tiek istvert gimdymo metu thumbup.gif .. 4u.gif sveikinu susilaukus dukrytes..aukit dideles ir sveikos thumbup.gif
Papildyta:
matot kas siais laikais darosi kai gimdai pas ka papuola..visi jie pinigu issizioje laukia kad ir koks geras gydytojas bebutu..pati samdziaus ir patenkinta daktaru sokinejimu aplink.. g.gif islepo daktarai.. smile.gif
Atsakyti
nu nieko sau blink.gif nė nemaniau, kad taip gali būti doh.gif užuojauta... vargšė... kiek tau teko iškentėti doh.gif o tie daktarai poster_offtopic.gif nė žodžių nepakanka... brrrrrrrrr... Ačiū Dievui viskas gerai pasibaigė..., gerai, kad abi givos ir sveikos likot 4u.gif tikiuosi, kad šita istorija nebepasikartos... o jei planuosit antrą vaikelį, tai jis ateis į šį pasaulį tikrai su daug geresne aplinka... ir daktarų nuotaika cool.gif
Atsakyti