QUOTE(IndreL22 @ 2005 11 04, 18:52)
Jo jo, pritariu Noa. Turiu itarima, kad tai yra MAzylio gimdymo namai
Aš kažkaip net neabejoju jog mažylis
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 04, 21:23)
Aš ir negiriu. Tik nedramatizuoju. Iškilus grėsmei pacientas turi būt informuojamas, kitas klausimas - kaip. O gal tau geriau atrodo, kad jie būtų už durų išėję pasitarti, ar jei neduokdie, tų toniukų rimtai būt nebebuvę, būt to nepasakę vien kad mama ramiau jaustųsi? Ir pasakė įtariu be jokių tamstos interpretuotų "ai" .
man atrodo kad nė vienas normaliai mąstantis žmogus jau apie medikus nekalbu nepasakys gimdančiai moteriai kad jos vaikas gali numirti o iki paskutinės akimirkos tęs kad viskas gerai.
QUOTE(DAISY @ 2005 11 04, 22:23)
Dar neperskaičius visų žinučių supratau, kad tai mažylis
ten nesitarus esi labai "prižiūrima"
Dėl to ir antrą gimdžiau klinikose susitarus
užteko 1 gimdymo nesitarus ten
Dėl Karalienės prieš 3 metus lankiausi pas ją per nėštumą
na negaliu labai blogai atsiliept
labai gerai irgi
bet skųstis ja tikrai negalėčiau
linkiu daug stiprybės mamytei ir dukrytei
aukit sveikos
mane net ir po 5 metų dar šaltukas krečia išgirdus Mažylio gimdymo namų vardą
QUOTE(miluka @ 2005 11 05, 16:47)
Kabryne,jeigu iš gyvenimo išbrauktum visas emocijas ir spalvas,tai kažin kas gautusi???
Gimdymą aprašiau būtent taip kaip pati jį mačiau ir nesu kokia mergelė iš vidurio kaimo,kuri neįsivaizduoja kaip viskas turi vykti ir kas tai yra medikų etika ir bendravimas su pacientu. 2 savaites lankiau paskaitas tuose pačiuose Mažylio gimdymo namuose ir tikrai po gimdymo sugebėjau atskirti pažadus nuo realybės
Todėl savo nuomonės apie medikus,kurie gimdyvei į akis pareiškia,kad nesiruošia atlikti savo tiesioginės pareigos - "padėti stumti vaikutį", tikrai nepakeisiu. aš nesakau,gal gyd.Karalienė tikrai profesionalė,tačiau manęs kaip gimdyvės tikrai nedomino jos prėjusio budėjimo statistika ar bloga nuotaika atsinešta iš namų...
pritariu miluka ir labai tave suprantu pati ten priimta buvau ne ką geriau dar išklausiau replikų įvairių ir jei gerai pamenu konsiliumo metu pats vedėjas gerokai tyčiojos kol pasibaigus kantrybei neužvėmiau. tada gal ir suprato kad stengiuosi visus įžeidimu priimti tyliai bet anaiptol nesu tokia durna kokia jie mane laikė o tup labiau vadino mergše iš kaimo glūdumų.
be to niekaip nesuprantu vienintelio dalyko kaip operavę du gydytojai per savitę laiko nerado laiko užeiti ir pasižiūrėti kaip lankosi gimdyvė po operacijos. ir galiausiai dar didesnė staigmena išrašo trečias gydytoja kuris visškai nepričiom o gydytoją išeidama iš ligoninės sutikau tai paklausė nu kaip. net siūlus traukė slaugutės. juokinga. viskas mažylyje juokinga patys sau prieštaruja ten medikai. gimdžiau su vyru šone net tas negelbėjo be to vyrui vis lipo ant kulnų kad pinigų duotų. bet tiesa pasakius manau kad pinigus reikia užsidirbti arba užsitarnauti. nes jeigu atvykus gimdyti tau tyrimai padaromi tik po 3-4 dienų kai susitarusiso gimdyvės atsigulę po valandos jau žino rezultatus. be to pamenu aiškai kaip garsioji mano gydytoja gyrysėsi vienai būsimai maytei ir kikeno kaip ji apibarė savo vaiką ir dar liepė ten kažką daryti nors vaikas buvo susilaužęs raktikaulį. vietoj to kad skubiai gabentų pas medikus.
jos pavardė ne karalienė. bet jos ir dar vieno vyriškio duetas man įsiminęs puikiai.
be to pas tą patį vyriškį gimdė mano darugė po poros metų tai susitarė iš anksto. atėjus radau bliaunančią, beto pinigų buvo išmelžęs daug daugiau nei buvo tartasi.
na vienu žodžiu manu bet kur tik ne mažylyje.
QUOTE(miluka @ 2005 11 06, 11:46)
Beje man labai įdomiai nuskambėjo kelių mamyčių mintys,kad pinigai būtų išsprendę problemas...
Bet UŽ KĄ aš turiu jiems mokėti????????????????
Už tai,kad pati kenčiu skausmą, pati gimdau??? Juk pardavėjai ar gatvės šlavėjai mes už tai,kad jie daro savo darbą vokelių į kišenę nekaišiojam...
Ar daktarai dėl to ir jaučiasi nebaudžiami,kad gali manipuliuoti savo rankose turėdami mūsų ir mūsų leliukų gyvybes ir sveikatas
Manau mes patys juos prie tų vokelių ir pripratinom, todėl jie jaučiasi visagaliai ir nebaudžiami,bet įdomu jei taip kelis nuteisus ir pasodinus už korupciją
aš irgi to nuo mone už ką reikia pinigus užsidirbti.
QUOTE(Noa @ 2005 11 07, 19:33)
Ai, ginčijatės ir gatava, ar ne?
O aš pasakysiu taip - jeigu reiktų dar gimdyt, gimdyčiau tik Mažylyje ir niekur ne kitur, amen. Gal tik ne pas Karalienę ir būtinai su vyru
bet kur geriau jau ir gatvėje tik ne mažylį.
aš išanksto ruošiausi gimdyti mažylyje. mano ginekologės vyras ten dirba ir tariausi su ja. bet gavosi taip kad ji atostogavo o vidaus gydytoja ir kita ginekologė sugalvojo mane išsiųsti į ligoninę. taigi gavosi taip kad nuvykau kaip ir nesitarus. dar nuėjusi į konsultacinę polikliniką mažylyje rūsyje. paklausiau noriu susitarti pas ką gimdyt ir kam pinigus duot tai man pasakė gydytoja (tarp kitko aš pas ją gulėjau su gręsiančiu) kad dabar net nesugalvok tik po gimdymo pinigai. na aš ramiai ir laukiau. tada prisitatė garsioji mano daktarytė.
dar buvo praėjęs piktumas kai sėkmingai praėjo operacija sveika gimė dukra galvoju velnias nematė duosiu tuos 400 lt tai gydytojai svarbu kad viskas gerai bet kadangi nesiteikė ji pasirodyti po gimdymo tai pinigėkius jai skirtus išdalinau sesutėm, slaugutėm, vaikučių gydytojom ir sesutėm. jos tikrai labai padėjo guodė sunkiom akimirkom, pamokino. joms tikrai galiu pasakyti AČIŪ.