Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(manu @ 2005 11 11, 23:05)
kaip suprantu aukcione tos masinos kaina pakilo iki 39 svaru + atsiuntimas 35 svarai  ir tai dar ne vakaras iki sekmadienio kaina dar gail kilti  mirksiukas.gif

zinot ir as susidomejau aukcionais  ax.gif  ir as noriu geresnes masinos  cry.gif 
o idomu prancuzijoje kokios kainos  g.gif

Labutis, įdomu kaip tas aukcionas baigėsi, o gal kas nusipirkot tą mašiną? g.gif Manu , tai visdėlto kokią mašiną turi ? ax.gif

O kaip tau Žydraake sekasi, ar jau nusipirkai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 16, 10:56)
Labutis, įdomu kaip tas aukcionas baigėsi, o gal kas nusipirkot tą mašiną? g.gif Manu , tai visdėlto kokią mašiną turi ? ax.gif 

Liaba 4u.gif
Tos masinos niekas nenusipirko, bet as vakar nusipirkau fangine ax.gif tai reik susiorganizuot pargabenima is kito UK galo, tada galsiu papasakoti, kas ten do biesas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 16, 12:38)
Liaba 4u.gif
Tos masinos niekas nenusipirko, bet as vakar nusipirkau fangine ax.gif tai reik susiorganizuot pargabenima is kito UK galo, tada galsiu papasakoti, kas ten do biesas biggrin.gif

tai sugundžiau pereit ant fanginės mirksiukas.gif ir kiek sumokėjai su viskuo, ar irgi per aukciona pirkai ? kokios firmos ?
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 16, 12:19)
tai sugundžiau pereit ant fanginės  mirksiukas.gif ir kiek sumokėjai su viskuo, ar irgi per aukciona pirkai ? kokios firmos ?

Aga ax.gif
na, dar nezinau,ar sau pasiliksiu,ar parduosiu veliau-ziuresiu,kuri labaiu patiks ax.gif
O mokejau uz masina pacia 3.99 plius 1 svaras uz supakavima, o del parvezimo dar tiksliai nezinau,nes dar derinu, bet i 20 svaru tikiuosi tilpti kaip nors g.gif
Ai, o firma-viena dalis JOnes, o kita-Brother. JOnes man rodos bendradarbiauja su brother, nes atitinka dalys visos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 16 lapkričio 2005 - 14:36
QUOTE(moshke @ 2005 11 16, 14:36)
Aga ax.gif
na, dar nezinau,ar sau pasiliksiu,ar parduosiu veliau-ziuresiu,kuri labaiu patiks ax.gif
O mokejau uz masina pacia 3.99 plius 1 svaras uz supakavima, o del parvezimo dar tiksliai nezinau,nes dar derinu, bet i 20 svaru tikiuosi tilpti kaip nors g.gif
Ai, o firma-viena dalis JOnes, o kita-Brother. JOnes man rodos bendradarbiauja su brother, nes atitinka dalys visos mirksiukas.gif

nelabai susigaudau g.gif ,tai tik 5 svarus už pačią mašiną temokėjai ? doh.gif jei sugalvosi parduot ,tai gal .... blush2.gif
o ar labai sena ?
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 16, 11:56)

Dar nenusipirkau ax.gif Ta brother aukcione pakilo berods iki 39 svarų doh.gif Dar išvažiavau į laidotuves, tai taip ir nuplaukė mano norai. Bet aš laukiu Moshkes grįžtant į Lietuvą, nes ji parduos baltarusišką mašiną. Sakė nauja ir instrukcijos yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 16, 17:00)
nelabai susigaudau  g.gif ,tai tik 5 svarus už pačią mašiną temokėjai ? doh.gif jei sugalvosi parduot ,tai gal .... blush2.gif
o ar labai sena ?

Taip, pati masina 5 svarai, bet kaip ir sakiau, parsiuntimas 20 iki manes, tai is viso gaunasi 25 mirksiukas.gif
O jeid ar i Lietuva siusti tai dar dasidetu kokiu 30 ir bendra suma gautusi jau 55 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 17, 09:00)
Taip, pati masina 5 svarai, bet kaip ir sakiau, parsiuntimas 20 iki manes, tai is viso gaunasi 25 mirksiukas.gif
O jeid ar i Lietuva siusti tai dar dasidetu kokiu 30 ir bendra suma gautusi jau 55 doh.gif

Bet jei ji bus fanginė, visai neblogam būvyj ir dar paaiškinimai ir raštų knyga...kažkaip abejoju, kad Lietuvoj už tiek būtų galima nusipirkti g.gif nors gal aš ir klystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 17, 14:32)
Bet jei ji bus fanginė, visai neblogam būvyj ir dar paaiškinimai ir raštų knyga...kažkaip abejoju, kad Lietuvoj už tiek būtų galima nusipirkti  g.gif nors gal aš ir klystu  ax.gif

Zodziu, ryskiai man pasiseke netgi labai,jei viskas veiks-uz ta suma moteriske man duoda masina, dezute irankiu, kelias knygas ir mezgimo masinai stala blink.gif
O aprsiuntimas greiciausiai nemokamas bus, nes kolega ryt veza dideli siuntini i ta miesta tai paims thumbup.gif jei ir kainuos, tai kokiu 10 svaru tik thumbup.gif
Tikiuosi, kad veiks ax.gif
O i Lietuva parsiuntimas tokios butu 30 svaru-paziurejau tiksliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 17, 15:51)
Zodziu, ryskiai man pasiseke netgi labai,jei viskas veiks-uz ta suma moteriske man duoda masina, dezute irankiu, kelias knygas ir mezgimo masinai stala blink.gif
O aprsiuntimas greiciausiai nemokamas bus, nes kolega ryt veza dideli siuntini i ta miesta tai paims thumbup.gif jei ir kainuos, tai kokiu 10 svaru tik thumbup.gif
Tikiuosi, kad veiks ax.gif
O i Lietuva parsiuntimas tokios butu 30 svaru-paziurejau tiksliai ax.gif

Vienu žodžiu Moshke tau nuskilo thumbup.gif Ir kodėl Lietuva ne Anglija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 17 lapkričio 2005 - 17:13
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 17, 16:12)
Vienu žodžiu Moshke tau nuskilo thumbup.gif Ir kodėl Lietuva ne Anglija doh.gif

Tu nesiparink 4u.gif juk sakiau, kad paieskosiu-sitais savo pasigyrimais ir pasakojimais tik norejau uztvirtinti, kad tikrai imanoma rasti nuolat ieskant-juk as jau dvi masinas taip pigiai nusipirkau, reiskia, anksciau ar veliau rasim ir Vitai, ir tau mirksiukas.gif 4u.gif
As kazkuria is savo masinu tai tikrai parduosiu, tik dar nezinau, kuria, bet greiciausiai ta paprasta, bet tu ir Vita jos nenoresit-ji nefangine, tai gal as ja cia UK pabandysiu prastumti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 16, 20:03)
Dar nenusipirkau ax.gif Ta brother aukcione pakilo berods iki 39 svarų doh.gif Dar išvažiavau į laidotuves, tai taip ir nuplaukė mano norai. Bet aš laukiu Moshkes grįžtant į Lietuvą, nes ji parduos baltarusišką mašiną. Sakė nauja ir instrukcijos yra biggrin.gif

Ir aš laukiu eilėje blush2.gif
Atsakyti