Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 10:21)
Dabar vėl pasimečiau...o gal geriau pasitaupyti ir jau turėti geresnę mašinytę  g.gif

Na net nezinau... gal ir protingiau butu ax.gif
O gal tada lik prie senosios idejos-pasiimk ta baltarusiska,jei ji ko nors verta bus, pasimokysi, panarpliosi ir nuspresi, ar nori geros masinos, ar visgi neverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 10, 11:27)
Na net nezinau... gal ir protingiau butu ax.gif
O gal tada lik prie senosios idejos-pasiimk ta baltarusiska,jei ji ko nors verta bus, pasimokysi, panarpliosi ir nuspresi, ar nori geros masinos, ar visgi neverta g.gif

Gal tu ir teisi g.gif Kiek suprantu neretai ten būna tokios mažos mašinyčių kainos mirksiukas.gif Tiesiog tiek pinigėlių galėčiau skirti, kad ir dabar, tai labai užsimaniau blush2.gif
O kaip ten einasi su tom baltarusiškom blush2.gif Gal jau jų pavadinimą žinai?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 10:39)
Gal tu ir teisi  g.gif Kiek suprantu neretai ten būna tokios mažos mašinyčių kainos  mirksiukas.gif Tiesiog tiek pinigėlių galėčiau skirti, kad ir dabar, tai labai užsimaniau  blush2.gif
O kaip ten einasi su tom baltarusiškom  blush2.gif Gal jau jų pavadinimą žinai?

Na jo,tikrai uz tokias ar bent panasias kainas galima be bedos rasti mirksiukas.gif
O del tu baltarusisku tai vis dar laukiu, kol anyta prisimins atsiust bent pavadinima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 10, 11:41)
Na jo,tikrai uz tokias ar bent panasias kainas galima be bedos rasti mirksiukas.gif
O del tu baltarusisku tai vis dar laukiu, kol anyta prisimins atsiust bent pavadinima doh.gif

Nu bet čia tai nereali kaina blink.gif 5 litai už mezgimo mašiną, ar bebus dar kada nors taip g.gif
Aš irgi laukių žinių apie baltarusiškas. Galvoju, jei jau naujos, tai nebus visiškai prastos, gal dar ir kokių pribombasų turės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 11:14)
Nu bet čia tai nereali kaina  blink.gif 5 litai už mezgimo mašiną, ar bebus dar kada nors taip g.gif
Aš irgi laukių žinių apie baltarusiškas. Galvoju, jei jau naujos, tai nebus visiškai prastos, gal dar ir kokių pribombasų turės  blush2.gif

Nu buna, patikek mirksiukas.gif be to,as beveik garantuoju,kad cia negalutine kaina ir aukcionui einant i pabaiga bent iki 10 svaru, t.y. 50 litu, pakils g.gif
Be to, tu skaiciuok galutine kaina, o ne tik masinos mirksiukas.gif
Aisku,jei pirksi kitoj saly tai parsiuntimas bile kokios kainuos ne maziau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 10 lapkričio 2005 - 12:19
Koks svoris mezgimo masinos?
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2005 11 10, 11:22)
Koks svoris mezgimo masinos?

Priklausomai nuo to,kokia ir kiek priedu prideta, bet man rodos, kad 10-15 kg
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 10, 12:18)
Nu buna, patikek mirksiukas.gif be to,as beveik garantuoju,kad cia negalutine kaina ir aukcionui einant i pabaiga bent iki 10 svaru, t.y. 50 litu, pakils g.gif
Be to, tu skaiciuok galutine kaina, o ne tik masinos mirksiukas.gif
Aisku,jei pirksi kitoj saly tai parsiuntimas bile kokios kainuos ne maziau...

Vis tiek aš manau, kad išeina pigiau nei Lietuvoj pirkti, o be to Lietuvoj ir pasirinkimas ne toks didelis.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 12:15)
Vis tiek aš manau, kad išeina pigiau nei Lietuvoj pirkti, o be to Lietuvoj ir pasirinkimas ne toks didelis.

Tai cia kas be ko thumbup.gif
Plius pirkdama aukcione tu gi gauni garantija, kad daiktas veikiantis, o jei visgi apgauna tave-esi apdraustas ir gali gauti kompensacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,
buvau prisigaudžius virusiukų, tad teko kompą "gydyti", net tris dienas teko apsieit be forumo. cry.gif
Tai kaip sekasi ieškoti mašinų g.gif Apie kokią čia mašiną už 5 Lt kalbėjot, ar dar ir tokių yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 11 lapkričio 2005 - 22:11
kaip suprantu aukcione tos masinos kaina pakilo iki 39 svaru + atsiuntimas 35 svarai ir tai dar ne vakaras iki sekmadienio kaina dar gail kilti mirksiukas.gif

zinot ir as susidomejau aukcionais ax.gif ir as noriu geresnes masinos cry.gif
o idomu prancuzijoje kokios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 11 11, 23:05)
kaip suprantu aukcione tos masinos kaina pakilo iki 39 svaru + atsiuntimas 35 svarai  ir tai dar ne vakaras iki sekmadienio kaina dar gail kilti  mirksiukas.gif

zinot ir as susidomejau aukcionais  ax.gif  ir as noriu geresnes masinos  cry.gif 
o idomu prancuzijoje kokios kainos  g.gif

Manu, o kokią mašiną tu turi dabar, kad nori kitos blush2.gif
Atsakyti