Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2005 11 10, 10:21)
Kiek tau ta masina kainuotu-priklausys nuo aukciono baigties mirksiukas.gif seip kaina daug neturetu pakilti, bet niekada negali zinoti ax.gif
KOl kas, su tokia pradine kaina, tau kainuoja masina 99 pensus-t.y. 5 litus plius atsiuntimas 35 svarai, t.y.175 litai blink.gif
Kad viskas su ja bus gerai-tau tai garantuoja pardavejas, o jei jis tave apgauna-grazina pinigus, kas yra jo isipareigojimas aukcione mirksiukas.gif
O ta apraciuka tai tures thumbup.gif ir yra visos instukcijos-tik deja, bet angliskai g.gif
Berje,tu Ebay gali is vokieciu ziuret-gal dar pigiau rasi ka nors mirksiukas.gif

Nu sakyčiau pigiai. O koks adresas būtų vokiečių kalba? Ir per kiek laiko maždaug atsiųstų tą mašiną?
Atsakyti
Ujujuj blink.gif pas vokiecius sita kaip mano masina 190 euru kainuoja blink.gif gal geriau nereikia, nes kaina tai stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 09:24)
Nu sakyčiau pigiai. O koks adresas būtų vokiečių kalba? Ir per kiek laiko maždaug atsiųstų tą mašiną?

as vokiecius gali seip pasiziurineti, adresas www.ebay.de mirksiukas.gif
Paieskoj isivesk brother - firmos pavadinimas cia, po to ismes sarasiuka sriciu, kuriose yra tas zodis, pasirink tinkama-berods ten hobis ar kazkas bus, arba ivesk tieksiog paieskoj vokiskai "mezgimo masina". Na zodziu, esme paieskos kaip ir bet kokios kitokios mirksiukas.gif na o kaip pirkt, jei noresi pirkt, paaiskinsiu veliau arba jei negalesi atsidaryt saskaitos-sumastysim ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 10, 10:24)
Ujujuj blink.gif pas vokiecius sita kaip mano masina 190 euru kainuoja blink.gif gal geriau nereikia, nes kaina tai  stupid.gif

Net nežinau, ką daryt doh.gif Darbų daug ir dega, o mašinos noriu, bet nėra laiko viską studijuot cry.gif Moshke, ką patartum man?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 09:31)
Net nežinau, ką daryt doh.gif Darbų daug ir dega, o mašinos noriu, bet nėra laiko viską studijuot  cry.gif Moshke, ką patartum man?

Na net nezinau g.gif matai, ta masina, kuria ir as turiu, ji tikrai gan daug dalyku gali daryti, o tos, kur Lietuvoj, bus visiskai tokios na pagrindus darys greiciausiai...
Sita, kur radau, tikrai ner brangi, o ir jie patys ishsiustu i Lietuva uz zmoniska kaina g.gif
Zinok, nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 10, 10:39)
Na net nezinau g.gif matai, ta masina, kuria ir as turiu, ji tikrai gan daug dalyku gali daryti, o tos, kur Lietuvoj, bus visiskai tokios na pagrindus darys greiciausiai...
Sita, kur radau, tikrai ner brangi, o ir jie patys ishsiustu i Lietuva uz zmoniska kaina g.gif
Zinok, nezinau ax.gif

Žiūrėjau vokiškam puslapyje, tai sakyčiau brangokos šiuo metu yra sad.gif Gerai, o jei nusprendžiu pirkti, tai ką man daryt dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 09:48)
Žiūrėjau vokiškam puslapyje, tai sakyčiau brangokos šiuo metu yra  sad.gif  Gerai, o jei nusprendžiu pirkti, tai ką man daryt dabar g.gif

Na tai tuomet arba susikurk E-bay useri ir bidink pati ir po to PeyPal susikurk saskaita apmokejimui, jei laimesi, o jei nenori situ aprkiu-susirask ,aks sumokes ir pabidins uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 10, 10:53)
Na tai tuomet arba susikurk E-bay useri ir bidink pati ir po to PeyPal susikurk saskaita apmokejimui, jei laimesi, o jei nenori situ aprkiu-susirask ,aks sumokes ir pabidins uz tave mirksiukas.gif

Viliojančiai skamba susirask, kas pabidins už tave biggrin.gif Tai kad aš šiandien vakarop išvarau į laidotuves sad.gif

Klausyk, o šita būtų ne fanginė? O tai didelis minusas? O kiek kainuotų fanginė?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 09:59)
Viliojančiai skamba susirask, kas pabidins už tave  biggrin.gif Tai kad aš šiandien vakarop išvarau į laidotuves  sad.gif

Klausyk, o šita būtų ne fanginė? O tai didelis minusas? O kiek kainuotų fanginė?

Sita nefangine...O fanginiu kainos paskutinem dienom kazkur nuo 400 litu g.gif
Na o del susirasimo-negi nieko nepazisti, kas Ebay accounta turetu :hmBe to, aukcionas baigsis tik sekmadieni vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 10 lapkričio 2005 - 11:04
QUOTE(moshke @ 2005 11 10, 11:03)
Sita nefangine...O fanginiu kainos paskutinem dienom kazkur nuo 400 litu g.gif
Na o del susirasimo-negi nieko nepazisti, kas Ebay accounta turetu :hmBe to, aukcionas baigsis tik sekmadieni vakare mirksiukas.gif

O tu jauti tą trūkumą, kad pas tave nefanginė?
Nu žinok nieko aš neturiu, kas Ebay accountą turėtų cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 10 lapkričio 2005 - 11:09
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 10:08)
O tu jauti tą trūkumą, kad pas tave nefanginė?
Nu žinok nieko aš neturiu, kas Ebay accountą turėtų  cry.gif

Na seip smagiau butu fangine, nes is tiesu truksta to galejimo megsti tiek gerom, tiek blogom akim g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 10, 11:15)
Na seip smagiau butu fangine, nes is tiesu truksta to galejimo megsti tiek gerom, tiek blogom akim g.gif

Dabar vėl pasimečiau...o gal geriau pasitaupyti ir jau turėti geresnę mašinytę g.gif
Atsakyti