Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2005 11 08, 15:09)
Mezgiau is vienos dalies, dejau man rodos kazkur apie 150 akiu g.gif
Jei noresi, galiu nufotkint schema rasto ir atnesti ryt ar poryt i darba mirksiukas.gif

tai čia tipo toks kaip šalikas, kaip nori taip užsidedi ? g.gif Tikrai noriu pamatyti ne tik raštą, bet ir pačią skraistę 4u.gif tik turbūt su savo senute rusiška mašina ir norėdama to rašto neišmegsčiau, nes kaip mačiau tavoji mašina su taip vadinamom perfokortom. O pradžioj temos kur buvai įdėjus raštą ir šaliką - ar ne tas pats ???? Tokio rašto man tikrai neitų išmegzt cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 08, 14:18)
tai čia tipo toks kaip šalikas, kaip nori taip užsidedi ? g.gif Tikrai noriu pamatyti ne tik raštą, bet ir pačią skraistę  4u.gif tik turbūt su savo senute rusiška mašina ir norėdama to rašto neišmegsčiau, nes kaip mačiau tavoji mašina su taip vadinamom perfokortom. O pradžioj temos kur buvai įdėjus raštą ir šaliką - ar ne tas pats ???? Tokio rašto man tikrai neitų išmegzt  cry.gif

Mano masina be kortu schmoll.gif na, man rodos, galima papildomai nusipirkti ta aparata, bet as jo neturiu, o cia darytas tas rastas su paprastais perkelimais mirksiukas.gif
Tik tiek, kad as turiu ta aparata, kuris perbraukus perkelia akis ir nereikia paciai su kabliuku delioti mirksiukas.gif
O rastas tai jo, tas pats
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 08, 15:29)
Mano masina be kortu schmoll.gif na, man rodos, galima papildomai nusipirkti ta aparata, bet as jo neturiu, o cia darytas tas rastas su paprastais perkelimais mirksiukas.gif
Tik tiek, kad as turiu ta aparata, kuris perbraukus perkelia akis ir nereikia paciai su kabliuku delioti mirksiukas.gif
O rastas tai jo, tas pats

o aš maniau, kad tavoji su perfokortom doh.gif O kas ten per aparatas, kuris akis perkelia ir kaip jis žino ką reikia kelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 08, 14:50)
o aš maniau, kad tavoji su perfokortom doh.gif  O kas ten per aparatas, kuris akis perkelia ir kaip jis žino ką reikia kelti  g.gif

Velnias, kaip sunku nupasakoti doh.gif taip paprasta butu parodyti g.gif
Va, papaisiau, jei ka suprasi
1-tai tas aparatas
2-ten paspaudus tuos mygtukus, masina nustato, kurios adatos pasislinks i prieki, kai patrauksi nr 3 mirksiukas.gif
tai va, tos adatos pasislenka i prieki ir braukiant tuo aparatu nr 1 perkelia i salimais esancia adata toj pusej, i kuria stumi ta aparata mirksiukas.gif
|Na,nezinau, ar cia ka nors suprasi,ka pripezejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 08, 15:56)
Velnias, kaip sunku nupasakoti doh.gif taip paprasta butu parodyti g.gif
Va, papaisiau, jei ka suprasi
1-tai tas aparatas
2-ten paspaudus tuos mygtukus, masina nustato, kurios adatos pasislinks i prieki, kai patrauksi nr 3 mirksiukas.gif
tai va, tos adatos pasislenka i prieki ir braukiant tuo aparatu nr 1 perkelia i salimais esancia adata toj pusej, i kuria stumi ta aparata mirksiukas.gif
|Na,nezinau, ar cia ka nors suprasi,ka pripezejau ax.gif

kaip ir supratau mirksiukas.gif tai raštus gali pati kurtis kokius tik išmanai, arba naudotis mezgimo rankomis raštų shemomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 08, 15:12)
kaip ir supratau  mirksiukas.gif tai raštus gali pati kurtis kokius tik išmanai, arba naudotis mezgimo rankomis raštų shemomis  thumbup.gif

Aga thumbup.gif seip is tiesu be galo patogu-bile koks kiaurarastis pasidaro nedaug sudetingesnis uz lygu rasta g.gif na,zinoma, sudetingesnis,bet tikrai ne tiek, kiek butu be to daikciuko ax.gif
Atsakyti
Zydraake,
Va cia parduoda mezgimo masina kaip mano, ir siuncia i europa uz zmoniska kaina, jei idomu-pasiziurek
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 08, 14:30)
ne taip dažnai tos adatos ir lūžta, na nebent kur nors kas nors užstrigs ir teks biškį jėgą panaudoti. O jei kokios vienos ir prireiks, tai galima paskutinę adatą paimt ir įdėt kur reikia, juk praktiškai per visą mašinos plotį retai kada mezgasi  ax.gif

Palengvėjo man dėl tokio problemos sprendimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 08, 14:40)
Na na, as taip drasiai neteigciau ax.gif man besimokant luzo bent 3, banezinojau, kad per prievarta negalima lupt biggrin.gif  ax.gif

Vadinasi man jau reikės švelniai su ta mašinyte megzt mirksiukas.gif

QUOTE(vita82 @ 2005 11 08, 15:18)
tai čia tipo toks kaip šalikas, kaip nori taip užsidedi ? g.gif Tikrai noriu pamatyti ne tik raštą, bet ir pačią skraistę  4u.gif tik turbūt su savo senute rusiška mašina ir norėdama to rašto neišmegsčiau, nes kaip mačiau tavoji mašina su taip vadinamom perfokortom. O pradžioj temos kur buvai įdėjus raštą ir šaliką - ar ne tas pats ???? Tokio rašto man tikrai neitų išmegzt  cry.gif

O kas yra ta perfokorta? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 09, 11:10)
Zydraake,
Va cia parduoda mezgimo masina kaip mano, ir siuncia i europa uz zmoniska kaina, jei idomu-pasiziurek
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

Moshe, padėk man su anglų blush2.gif (ir kodėl aš tą vokiečių mokinaus doh.gif ) Tai kiekman kainuotų ta mašina ir kaip būt garantuotai, kad viskas su ja bus gerai g.gif Ir dar, turės ji tą aparačiuką kaip tavo turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 09:11)
O kas yra ta perfokorta?  blink.gif  g.gif

Nu va tokis daiktas kazkaip ten ismezgineja kita spalva artai rastu visokius priciudus 4u.gif
Va cia vienoj fotkej tos korteles, o kitoj-masina, o kur apvasta tai i ten statosi ta kortele
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 10, 09:14)
Moshe, padėk man su anglų  blush2.gif (ir kodėl aš tą vokiečių mokinaus doh.gif ) Tai kiekman kainuotų ta mašina ir kaip būt garantuotai, kad viskas su ja bus gerai  g.gif Ir dar, turės ji tą aparačiuką kaip tavo turi  g.gif

Kiek tau ta masina kainuotu-priklausys nuo aukciono baigties mirksiukas.gif seip kaina daug neturetu pakilti, bet niekada negali zinoti ax.gif
KOl kas, su tokia pradine kaina, tau kainuoja masina 99 pensus-t.y. 5 litus plius atsiuntimas 35 svarai, t.y.175 litai blink.gif
Kad viskas su ja bus gerai-tau tai garantuoja pardavejas, o jei jis tave apgauna-grazina pinigus, kas yra jo isipareigojimas aukcione mirksiukas.gif
O ta apraciuka tai tures thumbup.gif ir yra visos instukcijos-tik deja, bet angliskai g.gif
Berje,tu Ebay gali is vokieciu ziuret-gal dar pigiau rasi ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti