Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(coco @ 2005 11 08, 12:28)
Norejau pasiklausti,o kur gi siulu tokiu gauti,kad tiktu mezgimo masina megzti? Ar ten tik sintetiniai tinka?

su siūlais tai dabar nėra problemų, geriausia yra megzti iš babinų, tada siūlas lygiau eina ir geriau megzt. O pirkt yra daugumoj siūlais prekiaujančių parduotuvių ir kai moshke sako - bilekas tinka, svarbu, kad storis atitiktų
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 08, 13:45)
su siūlais tai dabar nėra problemų, geriausia yra megzti iš babinų, tada siūlas lygiau eina ir geriau megzt. O pirkt yra daugumoj siūlais prekiaujančių parduotuvių ir kai moshke sako - bilekas tinka, svarbu, kad storis atitiktų

O tai koks tas siūlų storis turi būti g.gif g.gif g.gif Na tarkim aš noriu megztinio iš storų siūlų, tai tokį nelabai jau išeitų numegzti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 08, 12:55)
O tai koks tas siūlų storis turi būti  g.gif  g.gif  g.gif Na tarkim aš noriu megztinio iš storų siūlų, tai tokį nelabai jau išeitų numegzti  blink.gif

Tuomet tau reikalinga masina su didelem adatom g.gif
Mano kazkur vidutines,tai ir siulais nuo gan plonu iki vidutinio storio mezgasi g.gif nes matai, daugumoj masinu man rodos siulo itempimas reguliuojasi, tai skirtingu storiu galima megzti, bet ribos visgi yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 08, 13:59)
Tuomet tau reikalinga masina su didelem adatom g.gif
Mano kazkur vidutines,tai ir siulais nuo gan plonu iki vidutinio storio mezgasi g.gif nes matai, daugumoj masinu man rodos siulo itempimas reguliuojasi, tai skirtingu storiu galima megzti, bet ribos visgi yra g.gif

O pačių adatų negalima keisti mašinoje g.gif Ar jau kai perki, tai vienos kažkokios ir tebūna. O jeigu adata sulūžta, kas tada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 08, 13:55)
O tai koks tas siūlų storis turi būti  g.gif  g.gif  g.gif Na tarkim aš noriu megztinio iš storų siūlų, tai tokį nelabai jau išeitų numegzti  blink.gif

na jau iš storų siūlų teks megztis rankomis cool.gif , na nebent dar iš kur nors atkastum tokią mašiną "Meda", tai su ja eidavo megzt ir iš naminės vilnos, bet geriau vis dėl to rankom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 08, 14:02)
O pačių adatų negalima keisti mašinoje  g.gif Ar jau kai perki, tai vienos kažkokios ir tebūna. O jeigu adata sulūžta, kas tada blink.gif

principe adatas tai galima keist, t.y. sulūžusią pakeist į gerą, bet tik tokią pačią. Prie naujų mašinų būna kažkiek tai atsarginių, o prie naudotų tai ... g.gif čia jau gali būti ir problema
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 08, 13:02)
O pačių adatų negalima keisti mašinoje  g.gif Ar jau kai perki, tai vienos kažkokios ir tebūna. O jeigu adata sulūžta, kas tada blink.gif

Pakeisti galima tik i tokias pacias
QUOTE(vita82 @ 2005 11 08, 13:08)
principe adatas tai galima keist, t.y. sulūžusią pakeist į gerą, bet tik tokią pačią.  Prie naujų mašinų būna kažkiek tai atsarginių, o prie naudotų tai ... g.gif čia jau gali būti ir problema

Na tarkim mano masinos adatu gaut ner problema, nes ji gan populiari ir ju buna daznai tam paciam e-bay pirkti, o vat kitu-nezinau is kur paraut, nes ir mano pazistama mezgeja prase jai rast-nerandu jau puse metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 08, 14:21)
Pakeisti galima tik i tokias pacias

Na tarkim mano masinos adatu gaut ner problema, nes ji gan populiari ir ju buna daznai tam paciam e-bay pirkti, o vat kitu-nezinau is kur paraut, nes ir mano pazistama mezgeja prase jai rast-nerandu jau puse metu doh.gif

Va va, aš apie tą patį pagalvojau, ką daryt, jei sunku ar net neįmanoma bus rasti keitimui adatą cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 08, 14:25)
Va va, aš apie tą patį pagalvojau, ką daryt, jei sunku ar net neįmanoma bus rasti keitimui adatą  cry.gif

ne taip dažnai tos adatos ir lūžta, na nebent kur nors kas nors užstrigs ir teks biškį jėgą panaudoti. O jei kokios vienos ir prireiks, tai galima paskutinę adatą paimt ir įdėt kur reikia, juk praktiškai per visą mašinos plotį retai kada mezgasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 08, 13:30)
ne taip dažnai tos adatos ir lūžta, na nebent kur nors kas nors užstrigs ir teks biškį jėgą panaudoti. O jei kokios vienos ir prireiks, tai galima paskutinę adatą paimt ir įdėt kur reikia, juk praktiškai per visą mašinos plotį retai kada mezgasi  ax.gif

Na na, as taip drasiai neteigciau ax.gif man besimokant luzo bent 3, banezinojau, kad per prievarta negalima lupt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 08, 14:40)
Na na, as taip drasiai neteigciau ax.gif man besimokant luzo bent 3, banezinojau, kad per prievarta negalima lupt biggrin.gif  ax.gif

taip jau yra, kad jėga čia ne draugas g.gif doh.gif
o gal turi tos skraistės nuotraukytę ? Kaip tu ją mezgei, ar iš dviejų dalių, ar kaip kitaip ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 08, 14:03)
taip jau yra, kad jėga čia ne draugas g.gif  doh.gif
o gal turi tos skraistės nuotraukytę ? Kaip tu ją mezgei, ar iš dviejų dalių, ar kaip kitaip ? g.gif

Mezgiau is vienos dalies, dejau man rodos kazkur apie 150 akiu g.gif
Jei noresi, galiu nufotkint schema rasto ir atnesti ryt ar poryt i darba mirksiukas.gif
Atsakyti