Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2006 07 18, 13:30)
Silver reed masina yra tikrai labai nesudetinga, tikrai ne baisiau nei mano Brotheriukas, jei nemaisau modeliu  g.gif ji su perfokortom, ania?
Todel pagal instrukcijas tikrai viska ismoksi, tik kantrybes reik 4u.gif
Beje, o kodel tokia zveriska kaina? kas prie jos dar ieina? ar yra elektros motoras?

su perfokortom...na cia kaina su wisais priedais:karieta, "matalka" - kur siulus perwynioja, ir dar azurine karieta....
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 18, 12:31)
Nu tai jau lauksiu tos rugpjūčio 7 dienos, kaip išganymo  doh.gif  maža to, kad riberį gausiu, tai dar tikiuosi ir skyles megzt išmoksiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tik žiūriu, kad pirmadienis  g.gif  būsiu namie tik apie 18 val.  verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ziuresim,ko tau ten nesiskylina lotuliukas.gif
Bet zinok,as pati ne anksciau atsilaisvinsiu turbut, gal man netgi geriausia butu ne anksciau kokios 20h,bet cia dar susiskambinsim 4u.gif

QUOTE(romuke @ 2006 07 18, 12:35)
su perfokortom...na cia kaina su wisais priedais:karieta, "matalka" - kur siulus perwynioja, ir dar azurine karieta....

O tas priedas prikabinamas, kuris reikalingas megzti gera/bloga rastu? Angliskas ribberis vadinamas?
Nepyk,man smalsu tiesiog 4u.gif ir dar neatsakei,ar elektros motoras yra kad karieta pati vazinetu ar nea?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 18 liepos 2006 - 13:41
QUOTE(SoJa @ 2006 07 18, 13:18)
Pabandyk perskaityti šią temą, man atrodo, kažkur turi būti puslapiukas būtent apie Neva 5.

Būtent tai ko man reik ir nėra nieko schmoll.gif
Aš ant kas 2 adatos su karieta į dešinę užmečiau akis, o kaip dabar į kairę važiuojant karieta uždėt ant kitų kas antrų nesuprantu. Nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 07 18, 13:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ziuresim,ko tau ten nesiskylina lotuliukas.gif
Bet zinok,as pati ne anksciau atsilaisvinsiu turbut, gal man netgi geriausia butu ne anksciau kokios 20h,bet cia dar susiskambinsim 4u.gif
O tas priedas prikabinamas, kuris reikalingas megzti gera/bloga rastu? Angliskas ribberis vadinamas?
Nepyk,man smalsu tiesiog 4u.gif ir dar neatsakei,ar elektros motoras yra kad karieta pati vazinetu ar nea?

Tai žinoma, vėliau tai visada prašom, vat jei galėtumei tik dieną tai jau būtų blogiau ax.gif

Nu už toooooooookia kaina tai man atrodo turėtų būt valdoma balsu mirksiukas.gif tiesiog susakai ką nori ir mezga ji sau lotuliukas.gif
O jei rimtai tai įsivaizduoju, kad ji turbūt nauja, ane Romuke ?
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2006 07 18, 13:44)
Aš ant kas 2 adatos su karieta į dešinę užmečiau akis, o kaip dabar į kairę važiuojant karieta uždėt ant kitų kas antrų nesuprantu. Nesigauna.

Mano aišku visai kitokia, bet aš bandau suprasti apie kuria eilę šneki g.gif
čia kalbi apie akių užmetima ?
ar papildomai nori, kad dabar apmestu ir tas praleistas akis ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 18, 12:50)
Tai žinoma, vėliau tai visada prašom, vat jei galėtumei tik dieną tai jau būtų blogiau  ax.gif

Nu už toooooooookia kaina tai man atrodo turėtų būt valdoma balsu  mirksiukas.gif tiesiog susakai ką nori ir mezga ji sau  lotuliukas.gif
O jei rimtai tai įsivaizduoju, kad ji turbūt nauja, ane Romuke ?

Niaa, as aytostogausiu, taigi, kaip nors itaikysim 4u.gif
Jo,uz tokia kaina ji turetu buti visiskai nauja jei yra perfokortine, nes juk pvz tavo jau elektronine,o kainavo su siuntimu is UK 1000 berods,ania?
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2006 07 18, 12:44)

Tai pala, aprasyk paveiksmiui,ka darai ten? Nes mano nuomone,uzmetus siula ant kas antros adatos,atgal varant reikia uzmesti akis ant tusciuju adatu,tada kabinti dantukus ir bandyti megzti g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 07 18, 13:54)
Niaa, as aytostogausiu, taigi, kaip nors itaikysim 4u.gif
Jo,uz tokia kaina ji turetu buti visiskai nauja jei yra perfokortine, nes juk pvz tavo jau elektronine,o kainavo su siuntimu is UK 1000 berods,ania?

Šiaip tai kažkuriam rusų puslapiuke artodo igla.ru ar panašiai yra naujų mašinų kainos, tai šiaip tai jos visos nerealiai brangios doh.gif doh.gif doh.gif
Taip, kad jei tas Silveris naujas tai manau, kad kaina iš tikro normali, aš gi ten tik pašmaikštavau mirksiukas.gif
o už savo tai turbūt permokėjau, bet tuo momentu man tiesiog labai labai kažko reikėjo, tai pinigai buvo ne kliutis schmoll.gif Manoji tai 1000 kainavo su siuntimu.
O jei ne paslaptis gal gali į až parašyt už kiek Tu tokią pardavinėsi ? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 18, 13:00)
Šiaip tai kažkuriam rusų puslapiuke artodo igla.ru ar panašiai yra naujų mašinų kainos, tai šiaip tai jos visos nerealiai brangios  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Taip, kad jei tas Silveris naujas tai manau, kad kaina iš tikro normali, aš gi ten tik pašmaikštavau  mirksiukas.gif
o už savo tai turbūt permokėjau, bet tuo momentu man tiesiog labai labai kažko reikėjo, tai pinigai buvo ne kliutis  schmoll.gif Manoji tai 1000 kainavo su siuntimu.
O jei ne paslaptis gal gali į až parašyt už kiek Tu tokią pardavinėsi ?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nemanau, kad permokejai, as prasysiu 1100, nes ji labai labai geros kokybes 4u.gif O Lietuvoj,ziurejau, sena trandalietai,seniausios Brotherio po 300 kainuoja,taigi,tavo tikrai nebrangi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 18, 13:18)
Bet Tu už tiek jau su ribberiu pardavinėsi ?
Aš tai negaliu nuspręsti kokios mano mašina būklės nes tik ją vieną ir esu mačius,  lotuliukas.gif nu bet atrodo tai tvarkingai, o metukų tai spėju, kad jai ohoho  blink.gif
Papildyta:
Kyba reik kokią video kamerą pasiskolint, kad įamžinti neįkainojamas pamokas, o tai aš išsiblaškius  blush2.gif  galiu ko ir nedažiūrėt  doh.gif

Ne,be riberio-pati zinai,akd jis vertas dar puses to,kas masina 4u.gif

O metuku taviskei speju apie 20, kas masinukui nera daug 4u.gif

O ribberis yra daiktas, kuris ne spalvas keicia, o mezga vienu metu ir gerom,ir blogom akim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 18 liepos 2006 - 14:21
QUOTE(moshke @ 2006 07 18, 13:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ziuresim,ko tau ten nesiskylina lotuliukas.gif

Riberis yra ir dar kazkox priedas kur spalwas keichia yra... Instrukcijos ir pas mane su paweiksliukais..na o sudedant ja sugadint nieko negalima tikiuos,bandysiu surinkt wink.gif
Atsakyti
berods rusiškai mašina su ribberiu vadinasi dvuchfonturnaja ar kažkaip panašiai. o atrodo jis va taip:

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

ta labiausiai matoma plokštė ir yra ribberis 4u.gif
Papildyta:
ir aš kažkaip ne taip postą perskaičiau ir įsijaučiau aiškinti apie ribberius lotuliukas.gif
Šiaip tai kai aš pirkau savo tai tikrai nežinojau nei kas prie jos turi but ir apskritai nusipirkau tiesiog iš paveiksliuko, nes labai gražiai sudeliota viskas buvo lotuliukas.gif

Papildyta:
Moshke,
norėjau paklausti:
pas mane tos kortos su raštais ant tokio kaip sviestinio milimetrinio popieriaus ir kaip suprantu netgi pačiam galima tokį raštą nusipaišyti tik reik to popieriaus. Gal žinai kur jo galima nusipirkt ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 18, 13:35)
Moshke,
norėjau paklausti:
pas mane tos kortos su raštais ant tokio kaip sviestinio milimetrinio popieriaus ir kaip suprantu netgi pačiam galima tokį raštą nusipaišyti tik reik to popieriaus. Gal žinai kur jo galima nusipirkt ?

Jo,as irgi masciau ziuredama i jas,ar galima nusipirkti paprasto ir paciam paiseliotis, bet man uzkliuvo tai,kad ten sonuose kazkokios kaip ir skylutes yra g.gif bet gal vertetu pabandyti paprasta milimetrini popieriu g.gif dar as galvojau,gal tiktu neblogai tos skaidres, ant ju bandyti paisyti kazkuom g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 07 18, 14:38)
Jo,as irgi masciau ziuredama i jas,ar galima nusipirkti paprasto ir paciam paiseliotis, bet man uzkliuvo tai,kad ten sonuose kazkokios kaip ir skylutes yra g.gif bet gal vertetu pabandyti paprasta milimetrini popieriu g.gif dar as galvojau,gal tiktu neblogai tos skaidres, ant ju bandyti paisyti kazkuom g.gif

Jo yra skylutės ir yra dar kažkokių atžymų paraštėj. bet gal jos ten praneša kiek kartų ta ažūrine karieta prasieit reikia ar dar kažką. Iš esmės tai iš skaidrės gal ir galima būtų tokį dalyką padaryt, tiesiog ant normalaus milimetrinio nusipiešt, vėliau skaidrę uždėjus tuos taškiukus markeriu sudėt, reikalui esant ir šone tas skylutes galima prabadyt, bet įdomu ar nereikės tai mašinkai dar viso to lapo ir suliniuot, kad butu milimetrinis ? doh.gif
Atsakyti