QUOTE(moshke @ 2006 07 07, 10:24)
Na va,pagaliau prikišau nagučiuc prie KH910. Nieko sudėtingo ten nėra mano akimis žiūrint
Tie mygtukai su namukais reikalingi tam, kad užprogramuota raštamodeliuoti-padaryti dvigubai ilgesnį/platesnį/kartoti kelis kartus.
Esmė mašinos tokia: yra kortelės, yra programavimo prietaisas. Ant vienos kortelės nupaišyta keli raštai. Užorogramuoji koordinates norimojo, mašina irtaukia korta ir ja nuskaitineja. Šeip viskas laaaaaaaabai aiškiai instukcijose paaiškinta
SoJa, o Jūs originalias instrukcijas ar turit?
Hmmm
tai gal pas mani kas sugedę ? Nes nu lyg ir viską padarau, kortą įtraukia, o tada pradedu braukyti ta ažurine karieta ir ta normalia, bet niekas neįvyksta, jokios akys niekur man nepersikelia
Gal dar koks mygtukas turi būti, kad mašina suprastų, kad jai jau pats laikas pradėt daryt kiauraraštį? ar adatas gal į kokią kitą poziciją išstumt reikia ?
Istrukcijas tai turiu, bet aš angliškai dar tik mokausi
Tai vienintelis dalykas, kuris padeda, tai paveikslėliai, ir to kartais taip neaiškiai ten viskas. Kur tas šukas ir kaip jas pakabinti tai tik pati susiprotėjau. Gal ir neteisingai jas kabinu, nes instrukcijoj tai ne taip jos parodytos užkabintos, bet jei pagal instrukciją darau, tai ir akis nuleidinėja ir mezginį suplėšo
o tas prietaisiukas, įdomu ar tiktų tai 910 ?
Papildyta:
QUOTE(saullute @ 2006 07 07, 11:08)
SoJa, gal pas tavi galima i svecius isiprasyti masinos paziuret?
Tai žinoma, kad galima
gaila, tik, kad jau nuo praeitos savaitės baigėsi atostogos ir grįžau darban. Bet jei tinka laikas vakare po darbo ar savaitgalį, tai galim bandyt tartis per a.ž.
Beje, aš iš Žirmūnų