Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Nepatingek paskaityti tema nuo pradziu, 4 psl juk nedaug, merginos jau tai paaiskino:

QUOTE(vita82 @ 2005 11 04, 17:03)
fanginė reiškia, kad mezga ir gerom ir blogom akim. o tos kur ne fanginės tai tik viena mezginio pusė gerom akim, kita - išvirkščiom, net normalaus atnaro neina numegzt.

QUOTE(vita82 @ 2005 11 04, 17:13)
šiaip jei mašina nefanginė tai neis megzti gerom-blogom akim kartu. Jei ta mašina tik su viena eile adatų (ar kaip čia aiškiau pasakyti), tai ji tada nefanginė skaitosi.

Atsakyti
QUOTE(studente @ 2005 11 07, 13:52)
Nepatingek paskaityti tema nuo pradziu, 4 psl juk nedaug, merginos jau tai paaiskino:

Labai dėkui, aš kažkaip pražiopsojau šiuos atsakymus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
vita82, tai ar jau nusipirkai mašiną? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 11 07, 17:56)
vita82, tai ar jau nusipirkai mašiną? ax.gif

dar ne cry.gif noras yra, bet su pasiūlymais striuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 07, 18:07)
dar ne cry.gif noras yra, bet su pasiūlymais striuka  g.gif

O pasiūlymų ieškaisi Lietuvoje?

Atsakyti
Šiek tiek žiūrinėjau internete, tai radau, kad naudotos mezgimo mašinos siekia nuo 150 iki 800 Lt. Dominavo Neva. Ir dar ten būdavo kai kur parašyta, kad rankinė. O ką tai reiškia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 08, 09:59)
Šiek tiek žiūrinėjau internete, tai radau, kad naudotos mezgimo mašinos siekia nuo 150 iki 800 Lt. Dominavo Neva. Ir dar ten būdavo kai kur parašyta, kad rankinė. O ką tai reiškia g.gif

Kad va sita dali reikia stumdyt paciai ir kad visus ten perkelimus nukelimus irgi paciai daryti mirksiukas.gif
Na,cia man taip rodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 08, 11:04)
Kad va sita dali reikia stumdyt paciai ir kad visus ten perkelimus nukelimus irgi paciai daryti mirksiukas.gif
Na,cia man taip rodos ax.gif

O tai čia labai sunku tą dalį stumdyt blink.gif
Tai tavo Moshke tuomet rankinė. O jei yra rankinė, tai yra ir ne rankinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 08, 10:59)

aš irgi biškį žiūrinėjau ir mačiau tokias kainas, o už naudotą Nevą mokėti iki 800 Lt - tai absurdas doh.gif
o rankinė tai tą ir reiškią, ką moshke paaiškino. o stumdyti nėra sunku, jei siūlai atitinka ir mašina tvarkinga - adatos nesulankstytos, pati mašina sutepta, niekada nieko nereikia daryti per jėgą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 08, 10:38)
O tai čia labai sunku tą dalį stumdyt blink.gif
Tai tavo Moshke tuomet rankinė. O jei yra rankinė, tai yra ir ne rankinė  g.gif

Jap, mano rankine. Seip kaip ir Vita paaiskino, tikrai ner sunku, jei su masina viskas ok thumbup.gif
O yra ir elektronines masinos, ale ju kainos tai tikrai kosmines blink.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti,o kur gi siulu tokiu gauti,kad tiktu mezgimo masina megzti? Ar ten tik sintetiniai tinka?
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2005 11 08, 11:28)
Norejau pasiklausti,o kur gi siulu tokiu gauti,kad tiktu mezgimo masina megzti? Ar ten tik sintetiniai tinka?

Yra pirkti tu siulu daugiau nei reikia g.gif nueik i siulu parduotuve ir paklausk pardaveju mirksiukas.gif
Ai,del siulu tinkamumo-as turiu megzta ponco is mocheros ir apti mezgiau is medvilnes skraiste,tai speju,kad bile kas tinka, tik turbut svarbu, kad storis tiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 08 lapkričio 2005 - 12:45